Er Tea Tree Oil virkelig effektiv til at fjerne acne?

, Jakarta – Der er forskellige effektive måder at slippe af med acne. Tea tree olie er en af ​​de ingredienser, der menes at være effektive til at fjerne acne fra huden. Indholdet i denne olie menes at hjælpe med at slippe af med acne effektivt.

Acne kan være forårsaget af en række forskellige ting, fra hormonelle problemer til bakterier. Problemet er, at håndtering af acne kræver ekstra opmærksomhed og tålmodighed. Så virkelig?kan slippe af med acne på huden? Så hvordan man bruger tea tree olie at behandle acne?

Læs også: Kend 5 årsager til stenakne

Er det effektivt at slippe af med acne?

Tea tree olie Det er et populært valg til behandling af acne på grund af dets anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaber. Denne olie menes at lindre rødme, hævelse og betændelse forårsaget af acne. Interessant nok kan det hjælpe med at forebygge og reducere acne ar, så huden bliver glat og ren.

Men hvad mener eksperter om dens effekt på acne? Ifølge en undersøgelse fra 2015 om brugen af ​​komplementære behandlinger for acne konkluderede, at der er nogle beviser for at understøtte brugen af tea tree olie for acne. Forskerne bemærker dog, at dette bevis ikke er af den bedste kvalitet.

Der er også en udtalelse fra en anden undersøgelse i 2006. Ifølge eksperter i undersøgelsen tea tree olie har anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaber. Denne ingrediens hjælper med at behandle betændte acnelæsioner, såsom acne.

Der er andre interessante undersøgelser, som vi kan se om tea tree olie. Undersøgelsen blev offentliggjort i Journal of Dermatology Research and Therapy titel"Udvikling og foreløbig kosmetisk potentialevaluering af Melaleuca alternifolia ceel (Myrtaceae) olie og resveratrol til fedtet hud”.

Ovenstående undersøgelse så på brugen af ​​en kombination tea tree olie og resveratrol for at beskytte huden mod solskader. Selvom det ikke var målet med undersøgelsen, fandt forskerne ud af, at de fleste af deltagerne havde mindre olie og bakterier på deres hud samt mindre porer. Dette kan reducere risikoen for at udvikle acne på huden.

En anden undersøgelse i 2017 sagde, tea tree olie har evnen til at "betydeligt forbedre" mild til moderat acne uden alvorlige bivirkninger. Denne undersøgelse havde dog kun 14 deltagere og fulgte ikke kvalitetsstandarderne for andre undersøgelser.

Nå, generelt siger forskning tea tree olie det kan hjælpe med at forbedre acne, men det bruges ikke som medicin eller hovedingrediens til behandling af acne.

Læs også: Slip af med acne med hvidløg, her er hvordan

Til dig, der vil vide mere om fordelene tea tree olie på huden, kan du spørge lægen gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?

Sådan bruges Tea Træolie

Sådan bruges tea tree olie at overvinde acne kan ikke være original. Så her er nogle tips til at ansøge:hans på huden for at slippe af med acne.

  • Bland 1 til 2 dråber tea tree olie med 12 dråber bæreolie. Vær dog forsigtig, når du bruger ekstra olie på dit ansigt. Alle typer olieprodukter har potentiale til at gøre akne værre.
  • Før du påfører fortyndet på dit ansigt, skal du lave en lille lappetest på indersiden af ​​din albue. Målet er at lede efter tegn på hudfølsomhed eller allergiske reaktioner, herunder kløe, rødme, hævelse og svie.
  • Før påføring af olie der er blevet blandet, vask dit ansigt med en skånsom rengøringsmiddel til acneudsat hud, og dup tør.
  • ansøge tea tree olie fortyndes forsigtigt på bumsen med en vatpind.
  • Lad det tørre. Følg derefter op med din sædvanlige hudfugtighedscreme.
  • Gentag morgen og aften for maksimale resultater.

Hvad med at prøve tea tree olie at behandle acne? Husk, at hvis acne ikke bliver bedre, skal du straks søge læge for at få den rigtige behandling.

Læs også: 3 måder at overvinde udseendet af postpartum acne

Du kan også tjekke med det sygehus, du vælger. I forvejen lavede du en tid hos lægen i appen Så du skal ikke stå i kø, når du kommer på hospitalet.

Reference:
Journal of Dermatology Research and Therapy. Besøgt 2021. Udvikling og foreløbig kosmetisk potentialevaluering af Melaleuca alternifolia ceel (Myrtaceae) olie og resveratrol til fedtet hud
Healthline. Fået adgang i 2021. Kan Tea Tree Oil hjælpe med at slippe af med acne?
Healthline. Tilgået i 2021. Hvordan hjælper Tea Tree Oil huden?