Kend den sikre afstand for at undgå Covid-19

, Jakarta - Problemer relateret til corona-virussen ses stadig ikke at blive løst i den nærmeste fremtid. Selvom vaccinen mod sygdommen bare venter på kliniske forsøg, kan den stadig ikke direkte opfylde behovene i hele verden, især befolkningen i Indonesien, hvis befolkning når op på mere end 200 millioner. Derfor skal implementeringen af ​​sundhedsprotokoller relateret til forebyggelse af COVID-19 virkelig fortsætte med at blive opfyldt.

De sundhedsprotokoller, der skal udføres, hver gang du forlader huset, er at bære maske, opretholde håndhygiejne, gøre rummet ventileret, så luftcirkulationen er god, og undgå at være for tæt på andre mennesker. Der er dog stadig mange mennesker, der er forvirrede over, hvor effektiv afstand er for at være effektiv til at undgå angreb fra COVID-19. Her er anmeldelsen!

Læs også: HVEM ændrer social distancering til fysisk distancering, hvad er årsagen?

Sikker afstand for at forhindre COVID-19

Alle bør vide, at corona-virussen nemt kan spredes i menneskemængder, når social distancering ikke overholdes. Selvbeskyttelse er meget vigtigt, så det ikke er let at få sygdommen. En ting, du skal vide, er en sikker afstand mellem dig og andre mennesker, når du er udendørs. Ved altid at indstille denne minimumsafstand, håber man, at risikoen for at blive smittet med corona-virussen vil falde.

Så hvor meget afstand er nødvendig for at forhindre spredning af COVID-19?

Citeret fra CDC , for at etablere social afstand, skal alle holde en afstand på mindst omkring 6 fod eller hvad der svarer til 1,8 meter fra en person, du ikke er sikker på om deres helbred. Denne risiko vil være højere, hvis du er i for tæt kontakt i længere tid. Især hvis personen ikke er iført maske.

Spredningen af ​​denne sygdom kan forekomme, når en inficeret person hoster, nyser, taler, indtil dråber af spyt kommer ud af munden eller næsen og flyver op i luften. Disse dråber kan inhaleres og nå lungerne, hvor de til sidst forårsager infektion. Selvom de ikke forårsager symptomer, spiller en person, der er smittet, en større rolle i spredningen af ​​COVID-19, fordi de tror, ​​de er sunde.

Forsøg derfor altid at antage, at andre mennesker kan sprede virussen, selvom de ser sunde ud. Sørg for altid at holde en afstand på mindst 2 meter som en sikkerhedsforanstaltning. Hvis du har denne sygdom og ikke forårsager symptomer, kan den spredes inde i huset, så de mennesker, du holder af, får den og lider hårdt.

Læs også: Social afstand, effektiv måde at forhindre spredning af Corona på

At være indendørs er mere udsat for at sprede COVID-19

Efter at have udtalt, at hvis den sikre afstand til at forhindre spredning af COVID-19 er omkring 2 meter, er der andre risici, der kan øge sandsynligheden for at få det. En af dem er, når du er i et lukket rum med dårlig ventilation og lukket. Dette gælder især, hvis den aktivitet, du laver, får dig til at trække vejret tungere, såsom at synge eller træne.

Derfor, hvis du skal være i rummet i længere tid, så prøv at sørge for, at der er ventilation til luftskifte. Sørg også for at undgå træning eller karaoke indendørs, da spredningen er svær at kontrollere. Ved at implementere alle disse ting er det håbet, at forstyrrelsen af ​​COVID-19 fuldstændigt kan undgås.

Læs også: Sikker og sund indkøbsguide under Corona-pandemien fra WHO

Så, hvis du stadig har spørgsmål om effektive måder at forebygge COVID-19 på eller vil sikre dig, at de symptomer, du oplever, er forårsaget af corona-virussen, kan lægen fra glad for at hjælpe. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning og få nem adgang til sundhed!

Reference:

Huff Post. Tilgået 2020. CDC: Coronavirus kan spredes længere end 6 fod - især indendørs.
CDC. Tilgået 2020. Social Distancering.