Arbejder ofte med bærbare computere. Har du brug for anti-strålingsbriller?

, Jakarta – Anti-strålingsbriller bruges ofte som en grundpille for kontoransatte, især dem, der bruger meget tid på at arbejde foran en bærbar computer. Målet er at beskytte øjnene og hjælpe med at reducere risikoen for øjenproblemer på grund af eksponering for lys fra den bærbare computers skærm, lige fra trætte øjne, sløret syn til røde øjne.

Nogle typer arbejde kræver, at en person bruger det meste af tiden på at arbejde på en bærbar computer. Så er det rigtigt, at brugen af ​​anti-strålingsbriller er ret effektiv og kan beskytte øjnene mod skader?

Grundlæggende er anti-strålingsbriller designet og markedsført som øjenbeskyttelse, herunder beskyttelse af synet, mens du stirrer på en computerskærm eller anden digital enhed. Anti-strålingsbriller er designet på en sådan måde, at de reducerer eksponering for lys eller blænding. Men samtidig vil disse typer briller øge kontrasten og optimere synet. Derfor vil du føle dig mere komfortabel og optimal ved at stirre på den bærbare computers skærm.

Ikke nok med det, anti-strålingsbriller bruger normalt linser, der har en belægning anti-reflekterende (AR). Denne linse har et "job" til at reducere blænding og minimere mængden af ​​lys, som øjet modtager. Årsagen er, at blænding fra lys er en af ​​hovedårsagerne til, at øjnene let bliver trætte og oplever forstyrrelser. Så er det effektivt at bruge anti-strålingsbriller til at beskytte øjnene?

Om anti-strålingsbriller er effektive eller ej, afhænger faktisk af deres brug. Anti-strålingsbriller siges at være mere effektive, hvis de gives til personer, der allerede har en historie med øjensygdomme. Såsom røde øjne, trætte, tørre øjne, til sløret syn. Hvis du har dette problem, og er forpligtet til at arbejde med en bærbar computer i lang tid, kan anti-strålingsbriller være løsningen.

Det er dog altid en god idé altid at konsultere en læge, før du beslutter dig for at bruge anti-strålingsbriller, fordi læger normalt ordinerer briller, der passer til dine behov og kan hjælpe med at understøtte din komfort, mens du står foran en bærbar computer.

Beskytter øjnene mod eksponering af computerlys

Udover at kræve en recept fra en læge, kan brug af anti-strålingsbriller også få nogen til at bruge penge på at købe briller. Nå, hvis du føler, at du ikke rigtig har brug for briller, kan du prøve at anvende nogle enkle måder at beskytte dine øjne mod eksponering for bærbare computers skærmstråler. Hvordan?

Justering af synlighed

En måde at beskytte øjnene mod skader er at justere synsafstanden med en bærbar computer eller computerskærm. Den anbefalede optimale synsafstand er omkring 50–66 cm. Ikke kun for øjnene, den korrekte synsafstand kan også undgå problemer, der kan opstå i nakken og kan forårsage anstrengte øjne.

Rumbelysning

Øjensundheden kan også opretholdes ved at justere belysningen i rummet, mens du arbejder med en bærbar computer. De fleste arbejdsområder er kun afhængige af belysning fra én lysende lampe ad gangen. Faktisk kan arbejde med direkte lys fra over dit hoved faktisk gøre dine øjne hurtigere trætte.

Laptop belysning

Undgå at arbejde med en bærbar skærm, der er for lys eller for mørk. Vi anbefaler, at du indstiller lysstyrken på den bærbare computers skærm til at være omtrent lig med lysstyrken i det rum, hvor du arbejder. Justering af skærmens lysstyrke kan øge komforten, når du arbejder med en bærbar computer.

Blinker meget

Når du seriøst arbejder på noget, glemmer du måske ubevidst at blinke. For at holde dine øjne sunde, glem ikke at blinke meget, mens du arbejder med en bærbar computer. At blinke meget kan hjælpe med at fugte dine øjne, så du kan undgå tørre øjne og irritation.

Har du et helbredsproblem og har brug for øjeblikkelig lægerådgivning? Brug appen lige! Det er nemmere at kontakte lægen via Video/taleopkald og chat . Få tips til at bevare sundheden fra en betroet læge. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Hvornår er det rigtige tidspunkt at få en børneøjenundersøgelse?
  • Kan du lide at spille gadgets? Tag et kig på, hvordan man tager sig af denne øjensundhed
  • 7 nemme måder at bevare øjensundheden på