Lær håndzoneterapi punktmassage og dens fordele for kroppen at kende

"Udover medicinsk behandling kan mange mennesker lide alternativ eller komplementær medicin. En af dem er massage på håndreflekspunkter eller også kendt som akupressur. De påståede fordele er ret mange, herunder lindring af flere lidelser."

Jakarta – Zoneterapiteknikken eksisterer på grund af troen på, at den menneskelige krop består af mange punkter, som, når de trykkes, kan påvirke andre dele af kroppen positivt og fremme sundheden. Herunder nogle håndreflektionspunkter, som vil blive diskuteret denne gang.

Zoneterapi eller akupressur er en relativt risikofri, ikke-invasiv praksis, så det er normalt sikkert at bruge i forbindelse med lægeanbefalede behandlinger. Vil du vide mere om håndzoneterapi punktmassage og dens fordele for kroppen? Lad os se mere!

Læs også:Neural Tissue Zoneterapi Terapi i fodsålerne

Håndreflektionspunkter og deres fordele

Interesseret i at prøve håndzoneterapi punktmassage? Her er nogle punkter at prøve og deres fordele:

1. Lungemeridian

Navngivet punkt Lungemeridian den er placeret på kanten af ​​håndfladen. Præcis langs spidsen af ​​tommelfingeren ned, indtil den passerer gennem folden ved håndleddet.

Påføring af pres langs disse linjer menes at hjælpe med at lindre symptomer forbundet med en forkølelse. Herunder nysen, influenza og ondt i halsen.

2. Hjerte 7

Du kan finde dette punkt i håndledsområdet, lige uden for den lille knogle, der løber parallelt med lillefingeren. De fordele, der menes at opnås ved at trykke på dette punkt, er forebyggelse af søvnløshed, depression, angst og hjertesygdomme.

3. Indre gatepunkter

Dette enhåndsreflektionspunkt er faktisk ikke lige på hånden. For at finde dette punkt skal du placere din håndflade opad og bruge tre fingre til at måle cirka en tomme under dit håndled. Deri ligger pointen.

Brug den anden hånds tommelfinger til at trykke dette punkt fast. Dens fordele er at lindre kvalme og mavesmerter samt andre fordøjelsesproblemer.

Læs også:Hvor effektiv er massage mod hovedpine?

4. Hand Valley Point

Dette punkt er mellem pegefinger og tommelfinger. At trykke på dette punkt menes at reducere stress, lindre migræne og behandle smerter i skuldre, tænder og nakke.

5. Ydre gatepunkter

Ydre Port Point næsten parallelt med punktet i det foregående punkt. Forskellen er, at den er placeret på oversiden af ​​hånden og armen, mellem de to sener. Påføring af pres til dette punkt menes at øge energien og styrke immunsystemet.

6. Basen af ​​tommelfingerpunkter

Du kan finde dette punkt ved at spore din finger langs håndfladen af ​​tommelfingeren, indtil den når krøllen af ​​dit håndled. Tryk på dette tidspunkt hævdes at hjælpe med at lindre vejrtrækningsproblemer.

7. Tyndtarm 3

Placeringen af ​​dette håndreflektionspunkt er lige under lillefingeren og over en af ​​håndens store folder. Anvendelse af et fast pres til dette punkt menes at lindre ørepine, rygsmerter og nakkesmerter.

8. Ti dispersioner

Dette punkt er placeret på spidsen af ​​hver finger. At lægge pres på disse punkter menes at hjælpe med at lindre nogle influenzasymptomer, såsom feber eller ondt i halsen.

Læs også:6 fordele ved zoneterapi for sundheden

Det er nogle punkter med håndrefleksion og deres fordele for kroppen. Bemærk venligst, at som en alternativ og komplementær medicin indtil nu er der ikke nok videnskabelig dokumentation til at afgøre, om punktet virkelig er nyttigt til behandling af sundhedsproblemer.

Hvis du vil prøve, er det okay, fordi denne zoneterapiteknik generelt er sikker og har næsten ingen bivirkninger. Gør dog ikke denne håndzoneterapipunktmassage til en erstatning for medicinsk behandling.

Hvis du oplever nogen helbredsproblemer, er det bedre at tale med lægen på appen og købe receptpligtig medicin. Glem ikke Hent først applikationen på din mobiltelefon, ja!

Reference:
Healthline. Fået adgang i 2021. Prøv dette: Håndzoneterapi.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Håndtrykpunkter: Alt hvad du behøver at vide.