Som denne plastikkirurgiske procedure i ansigtet

Jakarta- Siden Kleopatras tid har mange mennesker brugt forskellige måder at forblive smuk og ungdommelig på. Gennem forskellige ingredienser, kosmetik, til kropsøvelser. Det er ikke underligt, ungdom er trods alt alles drøm.

Nu, med tidens gang og fremskridt inden for sundhedsteknologi, kan skønhed og ungdom nu opnås relativt hurtigt gennem plastikkirurgi. Hvad synes du om plastikkirurgien?

Tidligere, ifølge data udgivet af American Academy of Plastic Facial and Reconstructive Surgery, indrømmede 64 procent af plastikkirurger at have haft anmodninger om ansigtskirurgi fra patienter under 30 år siden sidste år. Faktisk var patienter, der ønskede at operere, i gennemsnit 30 år og derover. Så hvad gør plastikkirurgi så populær i dag? Ifølge eksperten vil patienterne "være lige så smuk eller lige så smuk som berømtheder".

Kom ikke først, se på kroppens tilstand

Du har måske set nogle mennesker, der er meget smukkere eller smukkere efter plastikkirurgi. Der er dog også dem, hvis ansigter ser forfærdelige ud efter operationen. Med andre ord kan plastikkirurgiske procedurer mislykkes. Nå, før du beslutter dig for at gøre det, er der forskellige ting, du skal vide.

  1. Forstørre læberne

Eksperter siger, at denne operation bedst udføres af en ung aldersgruppe. Hvis du ikke længere er ung, kan du stadig gøre det, hvis dine læber er tynde. Denne operation er dog ikke egnet, hvis du har allergi, herpes, diabetes eller en autoimmun sygdom såsom lupus.

  1. Øjenlågskirurgi

Denne operation kan få maksimale resultater, hvis kandidaten har hængende øjenlåg, posede øjne eller hævelse. Men for dem, der ønsker at slippe af med fine linjer eller rynker omkring øjnene, er den rigtige behandling ikke gennem denne operation.

  1. Næsekirurgi

Hvis du vil lave et næsearbejde, så sørg for at du ikke har tyk næseskind. Denne plastikkirurgiske procedure er velegnet til personer, der har en stor, skæv næse eller har klumper. Undgå også at udføre denne operation på børn, der stadig vokser.

  1. Træk i ansigtet eller halsen

Formålet med denne plastikkirurgiske procedure er at få en person til at se yngre ud. Denne operation er normalt kendt som ansigtsløftning. Nå, de bedste kandidater til denne operation er dem, der har slap ansigts- og nakkehud eller har overskydende fedt på hagen. Eksperter siger, at mennesker med uelastisk hud og overvægtige mennesker ikke er egnede til denne operation.

Spar en masse risiko

Hvis du beslutter dig for at få en plastikkirurgi, betyder det, at du også skal være forberedt på at bære alle risici. Årsagen er, at der er forskellige risici, der kan opstå under eller efter operationen.

  1. Kunne ikke implantere kind eller hage

Det kan være, at operationen mislykkedes under indoperationen af ​​kinden eller hagen. Nå, implantater, der indsættes i ansigtet, kan forårsage infektion. Ikke nok med det, det kan også lække implantater, der kræver yderligere operation.

  1. Hårtab

Når du vil operere panden eller øjenbrynene, skal du acceptere risikoen for at tabe hår omkring disse områder. Derudover vil du også opleve følelsesløshed omkring panden og hovedbunden.

  1. Blindhed

Selvom det er sjældent, er øjenlågsoperation også i risiko for at forårsage blindhed. Derudover er der også risici som tørre øjne, øjenirritation og ardannelse.

  1. Følelsesløs

Plastikkirurgi kan også forårsage mindre blødninger, der nogle gange kræver anden operation. I nogle tilfælde kan plastikkirurgiske procedurer også forårsage følelsesløshed og prikken på grund af nerveskader. Nå, det kan være permanent.

Restitution og behandling

Efter plastikkirurgi bør du ikke skødesløst lave fysisk aktivitet. For eksempel efter en dags undergang næseoperation (næseoperation), bør du ikke sove på siden, fordi du frygter, at det kan forskyde implantatet i din næse.

(Læs også: Skal bihulebetændelse altid operere?)

Nå, denne postoperative restitutionsperiode varierer afhængigt af typen af ​​kirurgisk indgreb, der udføres. Det kan være en måned, tre måneder, seks måneder eller op til et år.

Efter at have lavet plastikkirurgi er du også forpligtet til at udføre forskellige behandlinger enten hjemme eller på hospitalet. For eksempel kan kandidater til brystkirurgi blive nødt til at blive på hospitalet i nogen tid postoperativt. Behandling i denne operation kan være i form af massageterapi for at forbedre blodcirkulationen.

Hvad du har brug for at vide, disse typer behandlinger vil helt sikkert være forskellige alt efter hvilken type plastikkirurgi, der udføres.

Nå, for dem af jer, der stadig har mange spørgsmål om plastikkirurgiske procedurer, kan du du ved diskutere det med lægen gennem appen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!