Forskellige slags svømmestile og deres fordele

, Jakarta – Tilsyneladende er svømning ikke kun sjovt og forfriskende, svømning er også en sport, der kan give fordele for kroppens sundhed. Når det kommer til svømmestile, hvilken er din favorit? Rygsvømning, bryst, fri eller sommerfugl?

Af de fire svømmestile viser det sig, at folk ofte bruger brystsvømningen eller bedre kendt som frøstilen. Men faktisk har hver svømning sine fordele, du ved! Hvad som helst?

Bryst eller frø stil

Denne svømmestil hedder faktisk brystsvømning . Men fordi det ligner den måde, frøer svømmer på, er folk mere fortrolige med det som frøstilen. Fordelene omfatter:

1. Lindre stress

Med hensyn til hastighed har brystsvømning en tendens til at være langsom. Så hvis du ønsker at lindre stress, er svømning i denne stil det rigtige valg. Den position af hovedet, der nogle gange er under vandoverfladen, hjælper med at opfriske sindet og lindre stress. I mellemtiden kan arme og ben, der strækkes lige, hjælpe med at slappe af kroppens muskler.

Læs også: Tips til ikke at være sulten efter træning

2. Oprethold kroppens kolesteroltal

Kroppen har brug for kolesterol for at producere D-vitamin, beskytte celler og danne hormoner. Men for høje kolesterolniveauer kan være skadelige for hjertesundheden. En måde, der kan gøres for at kontrollere kolesterolniveauet i kroppen, er regelmæssigt at svømme med brystsvømning.

3. Tabe sig

Du kender sikkert allerede til fordelene ved at svømme på denne. Fordi, side Medicinske nyheder i dag stater, svømning er en effektiv øvelse til at forbrænde fedt. Svømning er mere effektivt end at hoppe i reb eller løbe ovenpå løbebånd . Kroppen forbrænder i hvert fald hele 60 kalorier, når man svømmer brystsvømning i 10 minutter.

Freestyle

Ud over brystsvømningen er en anden svømmeteknik, der er almindeligt anvendt, freestyle. Denne ene svømmebevægelse er også nem at lave. Hvad er så fordelene ved at svømme med en freestyle?

1. Forøg højden

Du har sikkert ofte hørt om fordelene ved at svømme for at hjælpe med at vokse sig højere. Det er sandt. Side Byg DinDrømmeKrop afsløret, for at kunne få fordelene ved denne svømning, rådes du til at bruge freestyle, når du svømmer. Denne svømmebevægelse er dynamisk og får kroppen til at trække frem og tilbage, så den menes at være med til at løfte kroppen.

Læs også: Svøm iført kontaktlinser Risiko for uveitis?

2. Træn muskler

Den dynamiske freestyle gør musklerne i hele kroppen, fra skuldre, ben, til mavemusklerne maksimalt. Det betyder, at folk, der regelmæssigt svømmer freestyle, ikke er nemme at opleve muskelsmerter, især i ryggen.

3. Styrker vejrtrækningen

Når du svømmer freestyle, vil du øve dig i at tage og holde vejret på det rigtige tidspunkt, så du ikke løber forpustet eller bliver kvalt af vand. Det betyder, at du har stærkere vejrtrækning.

Rygstil

Denne svømmeteknik, som er det modsatte af freestyle, har en tendens til at være sværere for begyndere. Årsagen er, at rygsvømningen kræver, at ryggen forbliver over vandoverfladen. Nå, fordelene ved at svømme med denne rygsvømning inkluderer:

Gør kroppen så fleksibel

Side Stylecraze stater, ikke kun strække rygsøjlen, rygsvømning kan også give strækninger fra top til tå.

Startende fra armene, hofterne, der bruges til at støtte benene i vandet, rygsøjlen, til fødderne, bevæger sig alle aktivt. Dette holder ledbånd og led fleksible.

Sommerfugl stil

Sommerfuglestilen følger sommerfuglens bevægelse, når den slår med vingerne. Denne svømningsstil er meget brugt af svømmeatleter. Selvom det er svært og ret udmattende, er fordelene, der kan mærkes, ret betydelige, nemlig:

1. Slankende krop

Svømning med sommerfuglen er kendt for at forbrænde flere kalorier end brystsvømning. At dyrke sommerfuglen i 10 minutter hævdes at forbrænde op til 150 kalorier, en mængde større end at løbe i 10 minutter.

Læs også: Pas på, det er farligt at svømme efter at have spist

2. Træn armmusklerne

Da de fleste af sommerfugleslagene involverer koordination mellem arme og ben, hjælper svømning i denne stil med at opbygge armmuskelstyrke.

Glem ikke at varme op inden du begynder at svømme, så du undgår skader. Men hvis det er sket, så prøv straks at spørge lægen, hvordan den første behandling kan gøres. Du behøver ikke vente længe, ​​hvis du bruger applikationen , fordi lægen i appen klar til at hjælpe dig når som helst.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Fysiske og mentale fordele ved svømning.
Byg DinDrømmeKrop. Tilgået 2020. Gør svømning dig højere?
Stylecraze. Tilgået i 2020. 13 fordele ved svømning for sundhed og fitness.