Naturlige urter til at rense tarmene

Jakarta - At holde kroppen ren er noget, der skal gøres for at forblive sund. Ikke kun synlige ydre organer, en række indre organer skal også holdes rene. Ligesom tarmene, der fungerer i den menneskelige fordøjelsesproces.

Hvordan man renser de indre organer er selvfølgelig ikke det samme som de ydre organer. En måde, der kan bruges til at rense tarmene, er at drikke naturlige ingredienser. Så hvad er de typer af sammenkogter, der kan laves derhjemme for at rense tarmene?

1. Ingefær

Ingefær kan fungere som et antitoksin i tarmene. Derudover kan indtagelse af ingefær også hjælpe på tarmrensningsprocessen, så fordøjelsen bliver glattere.

Interessant nok, for at få fordelene ved ingefær kan du indtage det på mange måder, såsom revet, skåret eller juicet og kogt. For at rense tarmene, prøv at indtage to kopper kogt ingefær blandet med citronsaft og honning.

2. Avocado frugt

Regelmæssig indtagelse af frugt har vist sig at holde tarmene sunde. En af de bedste er avocado. Denne frugt indeholder mange fibre, både opløselige og uopløselige. Indholdet er godt for kroppen og kan holde tarmene rene.

3. Æblejuice

Ikke kun fibre, æbler indeholder også meget pektin som er en kulhydratkomponent, der har en rolle som fortykningsmiddel i maven. Dette indhold siges at kunne holde tarmene rene. For ved indtagelse af pektin kan giftstoffer og andre skadelige stoffer i kroppen fjernes. Dette ene stof kan også styrke tarmvæggen.

4. Citronsaft

Citroner er fulde af de bedste antioxidanter og C-vitamin. Begge stoffer er meget gode til indtagelse af kroppen, herunder til at starte fordøjelsessystemet. Derudover kan indtagelse af citronsaft regelmæssigt også holde tarmene rene.

For at lave en citronblanding, bland saften af ​​en citron og tilsæt den til et glas varmt vand. Du kan også tilføje lidt salt og honning for at berige fordelene.

5. Probiotiske produkter

For at rense tarmene kan du prøve ved at spise fødevarer eller produkter, der indeholder probiotika. Nemlig sunde bakterier, der vil fremme og lette fordøjelsen, som så udskiller mad i form af afføring eller afføring.

På markedet er der mange produkter, der indeholder probiotika såsom yoghurt, koreansk mad kimchin og miso. Men vær forsigtig, det er vigtigt at skelne mellem probiotika og præbiotika. Det, der kendetegner det, er, at præbiotika er opløselige fibre, der tjener til at hjælpe tyktarmens væg med at blive glattere, så bevægelsen af ​​afføring i tyktarmen bliver hurtigere.

6. Vand

For at holde tarmene rene skal du drikke rigeligt med vand. Stort set alle slags væsker er gode til at vedligeholde tarmene og forebygge fordøjelsesproblemer, såsom forstoppelse. Men det bedste er almindeligt vand. En måde at opretholde tarmhygiejnen på er at opfylde behovene i kroppen, som er mindst to liter hver dag.

Hvis du ikke drikker nok vand, øges din risiko for at blive dehydreret. For det meste af menneskekroppen består af væsker. Derudover kan opretholdelse af tarmhygiejne også ske ved at opretholde en sund kost.

Hvis du har klager over helbredsproblemer eller har brug for lægeråd til at planlægge en sund livsstil, så brug appen lige. måske-Hent i App Store og Google Play. Forbi du kan tale med lægen vha Video/taleopkald og snak. Du kan også købe sundhedsprodukter og medicin på . Ordrer vil blive leveret inden for en time til dit hjem!