Dette er den komplette guide til dyrkning af Sulcata-skildpadder

, Jakarta - Sulcata-skildpadden er en type skildpadde også kendt som Afrikansk ansporet skildpadde . Denne type skildpadde er en af ​​de største typer skildpadder i verden, du ved. Sulcata-skildpadder er også skildpadder, som er nemme at tilpasse til miljøforhold.

Læs også : Lær Sulcata-skildpadden at kende tættere på truet

Af denne grund beslutter mange mennesker at beholde sulcata-skildpadder. Bemærk venligst, at sulcata-skildpadden er et af de dyr, der har et ret langt liv. Derfor er det meget vigtigt for sulcata-skildpaddeejere at kende fuldstændige retningslinjer for vedligeholdelse af denne skildpadde, så skildpaddens mentale og fysiske helbred altid er i optimal tilstand.

Typer af mad til Sulcata-skildpadde

Sulcata-skildpadder er planteædere. På den måde er 95 procent af skildpaddens kost grøntsager og græs. Denne sammensætning er den rigtige kost for sulcata-skildpadder, fordi de kræver et ret højt fiberindhold og ordentlig ernæring for stabil vækst.

Så er det svært at finde føde til sulcata-skildpadder? Svaret er nej. Du kan give den type græs, halm, til hvede græs. Ikke kun det, du kan også give sunde snacks til sulcata-skildpadder, såsom græskar, mynteblade, vindrueblade og kaktus.

Sulcata-skildpadder kræver også høje niveauer af calcium for deres udvikling. Der er ikke noget galt, giv de rigtige calciumkilder til sulcata-skildpadder, såsom morbærblade og druer.

Det kan også lade sig gøre at give frugt. Frugt har dog et ret højt indhold af vand og sukker. Til det skal du give frugt hver anden uge. Sørg for, at den mad, som sulcata-skildpadden indtager, stadig er frisk og fri for pesticider.

Undgå grønne grøntsager, der indeholder oxalat, såsom spinat, sennepsgrønt, grønkål, broccoli og blomkål, fordi de er skadelige for sulcata-skildpadder. Glem ikke altid at give rent vand hver dag i et lavt fad, så sulcata-skildpadden nemt kan nå det.

Læs også : Før du holder en skildpadde, skal du være opmærksom på disse 5 ting

Sulcata Turtle Live Location

Af hensyn til sulcata-skildpadders sundhed skal du sørge for, at forholdene for skildpaddeindhegningen er i overensstemmelse med deres naturlige habitat. Sulcata-skildpadder er meget velegnede til at blive holdt i et åbent miljø med varme og tørre vejrforhold.

Sørg også for, at sulcataskildpaddens bur er stort og ikke for lille i forhold til skildpaddens krop. Du bør undgå at lave et sulcata-skildpaddebur med glasmateriale. Denne tilstand vil få skildpadden til at fortsætte med at ville forbi den, hvilket risikerer at få skildpadden til at blive stresset.

Faktisk øger tilstedeværelsen af ​​stående vand i et glasbur også risikoen for helbredsproblemer for skildpaddens skal og vejrtrækning. Ikke kun det, du skal også sætte andre komponenter som base i buret. En blanding af steril jord og sand er den rigtige komponent til et skildpaddebur i betragtning af, at sulcata-skildpadder er fremragende gravere.

Undgå at fremhæve falske planter eller planter i buret. Skildpadder vil være nysgerrige og spise det. Derfor bør du sørge for at erstatte den med friske planter eller planter, der kan være føde for sulcata-skildpadder. pære kaktus plante, edderkoppeplanter , hvede græs, og vært blive en egnet plante til at blive placeret i en sulcata-skildpadde indhegning.

Sulcata-skildpadder er sårbare over for sundhedsproblemer

I lighed med andre typer af krybdyr er sulcata-skildpadder også tilbøjelige til luftvejsinfektioner, især hvis de er på et fugtigt sted. Svampeinfektioner angriber også ofte skallen som får skildpaddens skal til at blive skællende og tør.

Når det tilførte calcium ikke er tilstrækkeligt, kan skildpadder også udvikle metabolisk knoglesygdom. Denne tilstand kan føre til misdannelse og død, hvis den ikke behandles korrekt.

Læs også : Kend de sundhedsproblemer, der ofte opstår hos skildpadder

Alle helbredsproblemer hos sulcata-skildpadder kan dog håndteres korrekt, hvis du straks tjekker med den bedste dyrlæge gennem når man ser dårlige symptomer hos skildpadder.

Undgå at give hjemmemedicin, så skildpaddens tilstand ikke bliver værre. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Kæledyrene af gran. Tilgået i 2021. Sulcata Tortoise.
Hjælpsomme kæledyr. Fået adgang i 2021. Sådan plejer du din Sulcata-skildpadde.