Hurtige tricks til at lette sorte vrister

Jakarta – Bagsiden af ​​fødderne i solen kan få huden til at blive stribet. Solens varme gør ikke kun dit ansigt rødglødende, men det kan også gøre ryggen til dine fødder sorte. Som følge heraf kan bagsiden af ​​foden, der allerede er sort, få selvtilliden til at falde, især ved brug af åbent fodtøj. Derfor skal fodryggen, ligesom andre dele af kroppen, også plejes.

Mange ting har du gjort for at lysne bagsiden af ​​dine fødder, men bliver ved med at fejle? Måske kan du prøve nogle af tipsene nedenfor:

Gnid bagsiden af ​​fødderne i bruseren

Fødderne bliver ofte glemt, når man bader, især hvis man bruser i en fart. Hvis du vil lysne fødderne op, kan du derfor vænne dig til at skrubbe fødderne, mens du bader. Vask bagsiden af ​​dine fødder med varmt vand, og brug derefter badesæbe med granulat skrubbe glat til at rense vristen. Dette gøres for at lette processen med at erstatte døde hudceller på bagsiden af ​​dine fødder.

Brug Fodcreme om aftenen

Ikke kun ansigtet, der skal bruge en natcreme, men også bagsiden af ​​dine ben. Fodcreme kan være dit valg at lysne bagsiden af ​​foden, fordi den indeholder naturlige ekstrakter og antioxidanter, den har. Du kan bruge fodcreme regelmæssigt om natten for at lysne huden på bagsiden af ​​dine fødder.

Brug solcreme

Hvis du kan lide at bære sandaler eller åbne sko, skal du bruge solcreme for at beskytte bagsiden af ​​foden mod soleksponering.

Påfør kalk

Du skal vide, at lime kan lysne huden, også bagsiden af ​​benene. Lime indeholder sure forbindelser, der kan hjælpe med at fjerne døde hudceller og lysne huden naturligt. Så hvis du ofte har påført kalk i dit ansigt, kan du prøve at påføre kalk på bagsiden af ​​dine fødder. Påfør jævnt på bagsiden af ​​foden, lad stå i ca. 30 minutter, mens den masseres let, skyl derefter med varmt vand, indtil den er ren.

Brug gurkemeje

Udover lime kan du bruge gurkemeje til at lette bagsiden af ​​dine fødder. Du skal blot mos gurkemejen, indtil den er glat, påfør jævnt på bagsiden af ​​foden, lad stå i 10 minutter, og skyl derefter med varmt vand, indtil den er ren.

Ris

En anden fødevareingrediens, som du kan bruge til at lysne bagsiden af ​​dine fødder, er ris. Indholdet af vitamin B1 i det er nyttigt til at blege kroppens hud. Bare tilbered nok ris, mos indtil det er glat, indtil det bliver mel, tilsæt lidt varmt vand for at danne en creme, påfør jævnt på bagsiden af ​​foden, lad stå i en time, og skyl derefter med varmt vand, indtil det er rent.

Tipsene ovenfor ser lette ud, men du skal regelmæssigt gøre et af tipsene ovenfor for at gøre bagsiden af ​​dine fødder lyse igen. Hvis du har klager i dine fødder, kan du konsultere en læge gennem ansøgningen. Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak at bede om sundhedsråd når som helst og hvor som helst.

Hvis du er nysgerrig efter kolesterolniveauer, blodsukkerniveauer og andet, kan du tjekke gennem applikationen . Det er nemt! Du vælger bare Service Lab indeholdt i ansøgningen , angiv derefter dato og sted for undersøgelsen, så vil laboratoriepersonalet komme for at se dig på det aftalte tidspunkt. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Du bliver bare bestille via app , og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.