6 måder at overvinde overdreven smerte under menstruation

, Jakarta - Menstruation er noget, der sker hver måned for kvinder. Ikke sjældent kan denne tilstand få kvinder til at opleve smerte. Der er dog ingen grund til bekymring. Årsagen er, at der er flere måder at håndtere smerter under menstruation.

Følelser af smerte og smertefulde kramper under menstruation bliver nogle gange en plage i sig selv, så det kan forstyrre ens aktiviteter. Dette gør, at kvinder bare vil være på sengen, indtil smerterne er væk.

Overdreven smerte under menstruation er generelt kendt som stagnation, hvilket er, når en kvinde føler mangel på energi. For at håndtere smerter under menstruation, er det vigtigt for dig at vide, hvorfor en, der har menstruation, vil føle smerte.

Generelt skal livmoderen afgive sin naturlige slimhinde hver måned, når livmodermusklerne trækker sig sammen. Blodkarrene, der tilføres livmoderen, bliver også smalle. Blodgennemstrømningen vil også blive reduceret, som følge heraf vil der opstå smerter under menstruation.

Læs også: 7 tips til at overvinde menstruationssmerter

Hvis smerten er uudholdelig, er her måder at håndtere smerte under menstruation:

1. Forbedre kost

Nævnt, at forbedring af kosten kan overvinde smerter under menstruation. Dette skyldes, at reduktion af fedt og øget forbrug af grøntsager kan være med til at mindske den smerte, der opstår i denne periode. Derudover kan en fedtfattig vegetarisk kost hjælpe med at bevare sundheden og mindske krampefølelser.

2. Indtagelse af anti-inflammatoriske lægemidler

En måde at håndtere smerter under menstruation er at tage anti-inflammatoriske lægemidler. Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er), såsom Advil (ibuprofen) eller Aleve (naproxen), kan reducere smerte. Smerterne er forårsaget af frigivelsen af ​​prostaglandiner, og disse lægemidler kan reducere inflammation.

Læs også: Kvinder skal vide, hvordan man slipper af med menstruationssmerter

3. Indtagelse af urtete

Visse typer te kan lindre menstruationssmerter, der opstår. Dette gøres sjældent af kvinder, men menes traditionelt at hjælpe med at lindre de følelser, der opstår under menstruation. Et eksempel på urtete, der kan lindre bivirkningerne ved menstruation, er te med pebermynteolie. Prøv alligevel at spørge din læge om det.

4. Limning af varmepuden

En anden måde at håndtere menstruationssmerter på er at påføre en varmepude eller noget varmt på maven. Det siges, at det at stikke noget varmt vil være lige så effektivt som at tage ibuprofen, når der opstår smerter.

5. Spis en masse fødevarer, der indeholder magnesium

At overvinde smerter, der opstår under menstruation, kan gøres ved at spise masser af fødevarer, der indeholder magnesium i din kost. Nævnt, at tilstrækkeligt indtag af magnesium kan hjælpe med at lindre smerter.

Ud over at håndtere menstruationssmerter, kan magnesiumindhold hjælpe med at regulere nerve- og muskelfunktion. Et godt indtag af magnesium for kvinder i den fødedygtige alder er 320 milligram om dagen.

Læs også: Pas på 4 menstruationssmerter og -kramper tegn på endometriose

6. Træn regelmæssigt

Ved at træne regelmæssigt kan du øge endorfinerne i din krop og derved lindre smerter under menstruation. Derudover kan stigningen i endorfiner i kroppen forbedre dit humør. En anden ting, der kan øge endorfiner i kroppen, er orgasme.

Det er nogle måder, du kan gøre for at håndtere smerter under menstruation. Har du spørgsmål til, hvordan du skal håndtere smerter under menstruation, kan lægen fra klar til at hjælpe. Vejen er med Hent Ansøgning i smartphone du!