C-vitamin for børns immunsystem, hvor vigtigt er det?

, Jakarta – Vitamin C er et vitamin kendt for sine fordele mod forkølelse. Hvis dit barn har influenza, er en af ​​måderne mødre kan gøre, så barnet hurtigt kommer sig, at give ham C-vitamin.

Men ikke kun under influenza, er det også vigtigt at give dit barn C-vitamin hver dag, fordi det kan hjælpe med at holde dit barns immunforsvar stærkt. Her er anmeldelsen.

Læs også: 5 måder at øge børns udholdenhed på

Fordele ved C-vitamin til børns udholdenhed

C-vitamin, også kendt som ascorbinsyre, er et vitamin, der kan findes i mange almindelige fødevarer, såsom citrusfrugter, æbler, bær, kartofler og peberfrugter. Derudover kan C-vitamin også fås ved at tage kosttilskud.

Det er vigtigt at give C-vitamin til børn, fordi det kan give mange fordele for deres sundhed og kropsudvikling. C-vitamin hjælper med at danne og reparere røde blodlegemer, knogler og væv i et barns krop.

Dette vitamin hjælper også dit lille barns tandkød med at forblive sundt og styrker deres blodkar og minimerer derved blå mærker fra fald og skrammer. C-vitamin hjælper også med at hele sår, forhindre infektion og hjælper kroppen med at absorbere jern fra fødekilder.

Men en af ​​de mest kendte fordele ved C-vitamin er naturligvis dets rolle i at understøtte immunsystemet. Pædiatrisk gastroenterolog, Kadakkal Radhakrishnan, MD, forklarer, at C-vitamin kan hjælpe med at styrke dit barns immunsystem takket være dets indhold af antioxidanter.

Antioxidanter hjælper med at reducere celleskader forårsaget af frie radikaler i kroppen. C-vitamin er også stærkt koncentreret i immunceller, hvilket indikerer, at det er et immunforstærkende middel.

Et voksende barns krop kan ikke producere C-vitamin alene. Så som forældre skal mødre sørge for, at deres små får det C-vitamin, de har brug for hver dag.

Hvor meget C-vitamin har børn brug for?

Børn i alderen 1-3 år har brug for 15 milligram C-vitamin dagligt. Mens børn i alderen 4-8 år skal få 25 milligram C-vitamin hver dag.

C-vitamin kan findes i mange fødevarer, så C-vitaminmangel er meget sjælden. Børn, der er meget kræsne eller spiser mindre frugt og grønt, får dog muligvis ikke nok C-vitamin. Derudover har børn, der er udsat for passiv rygning, også brug for mere C-vitamin for at reparere celleskader forårsaget af rygning.

Læs også: Disse er 6 måder at overtale børn til at spise frugt

For at din lille kan få nok C-vitamin hver dag, skal du sørge for, at moderen fodrer ham med en række farverige frugter og grøntsager hver dag. Grøntsager, der er en kilde til C-vitamin, omfatter peberfrugt, spinat og broccoli. Mens frugter er rige på C-vitamin, herunder kiwi, tomater, guava, appelsiner, papaya, jordbær, meloner og mango.

Hvis din lille er kræsen eller har svært ved at spise frugt og grønt, er C-vitamin også tilgængelig i form af et oralt tilskud. Mødre kan købe vitamintilskud til børn gennem applikationen . Der findes mange typer vitamintilskud til børn. Det er dog bedst at tale med din børnelæge først for at finde ud af, hvilken der er den rigtige for dem.

Hvis du er bekymret for, at dit barn ikke får nok C-vitamin, så spørg også din børnelæge, hvordan du øger dit barns indtag.

Læs også: Vær ikke skødesløs, dette er 4 tips til at give kosttilskud til børn

Det er en forklaring på vigtigheden af ​​C-vitamin for et barns immunsystem. Kom nu, Hent Ansøgning nu også for at gøre det nemmere for mødre at få de mest komplette sundhedsløsninger til deres familier.

Reference:
Cleveland Clinic. Tilgået i 2021. Fordelene ved C-vitamin: Hvorfor dit barn har brug for det.
Baby Center. Tilgået i 2021. C-vitamin i dit barns kost