Her er 5 niveauer af børns uddannelse, som mødre bør kende

Jakarta - At se et succesfuldt barn i fremtiden er enhver forældres drøm. Selvom vejen til succes kan opnås på forskellige måder, kan mange forældre forbinde den med en videregående uddannelse, som starter tidligt. Derfor begynder mange forældre at sende deres børn i skole fra en ung alder, også småbørn.

Målet er bestemt godt, så børn kan begynde at lære om mange ting, og også vænne sig til at håndtere skolesituationer, når det er tid til at gå ind på næste uddannelsesniveau. Men hvad er uddannelsesniveauerne for børn, der er vigtige og bør du vide?

Læs også: Dette er et trick, der skal gøres, så børn ikke er bange for at gå i skole

Børns uddannelsesniveau: fra børnehave til mellemskole

Børns uddannelsesniveau starter fra børnehave til gymnasiet. Følgende vil blive forklaret en efter en:

1. Børnehave

Børns uddannelsesniveauer kan starte fra før-børnehave, i alderen 1-3 år, selvom dette ikke er obligatorisk. Mødre kan vælge at inkludere børn i dagpleje eller baby gym time . dagpleje kan også være en løsning for arbejdende mødre, for normalt er der et system fuld dag . Mødre afleverer bare den lille om morgenen og henter ham om eftermiddagen, når han er færdig med arbejdet.

Imidlertid, dagpleje ikke kun børnepasningstjenester, du ved. dagpleje Professionelle har normalt tidlige barndomslæringsmetoder, der er designet i henhold til barnets alder. Mødre kan vælge hvilken daginstitution, hvis de har læringsmetoder, der er egnede og brugbare for børn.

I mellemtiden baby gym time kan være et godt valg for mødre, der ønsker, at deres lille skal få en masse motorisk stimulation. Sørg for at vælge baby gym time som har instruktører som er certificerede og erfarne i at træne småbørn, for at undgå uønskede risici.

Læs også: 5 måder at få børn til at kunne lide at tælle og matematik

2. Early Childhood Education (PAUD)

Efter før-børnehave er det næste niveau af børns uddannelse PAUD eller førskoleundervisning. Nogle mennesker kalder det en studiegruppe. Dette uddannelsesniveau gennemføres normalt, når børn er 3-5 år gamle. PAUD som er en professionel institution har normalt et veltilrettelagt pensum, med uddannede undervisere.

Læringsmetoder i PAUD handler som regel om at spille sammen i grupper eller individuelt. Dette er dog selvfølgelig ikke et almindeligt spil, men et spil, der har inkluderet visse læringsmaterialer for at forberede børn til at gå ind på næste uddannelsesniveau.

3. Børnehave (TK)

Ind i alderen 5-6 år kan børn fortsætte til næste uddannelsesniveau, nemlig børnehave (TK). Læreplanen for læring i børnehaven er normalt klarere og mere systematisk. Læringsmåden begyndte at blive gjort magen til folkeskolens (SD), nemlig at sidde ved hinandens skriveborde og skriveborde og iført skoleuniformer.

Ikke uden grund, for børnehave er et uddannelsesniveau designet til at forberede børn til at komme ind i en rigtig formel skole, nemlig SD. I børnehaven vil børn begynde at blive undervist i at læse, skrive og forskellige andre færdigheder, der er nødvendige i folkeskolen. Børnehaven byder dog ikke kun på læring ved bordet, men også blandet med leg, sang og andre sjove aktiviteter.

Læs også: Gør disse 5 måder at få dit barn til at føle sig hjemme i skolen

4. Grundskole (SD)

Efter at have fået viden og færdigheder i børnehaven, kan børn fortsætte til næste uddannelsesniveau, nemlig folkeskolen (SD). I Indonesien er minimumsalderen for at komme ind i folkeskolen 7 år. I denne alder er børn, der har studeret i børnehaven, normalt klar og vant til atmosfæren og reglerne i skolen.

I modsætning til det tidligere uddannelsesniveau varer studietiden i folkeskolen i 6 år. Læreplanen i folkeskolerne har også fulgt læreplansstandarderne fra Uddannelseskontoret, så læringsaktiviteterne er blevet mere seriøse. For at børn ikke bliver overrasket og føler sig trygge ved at gå gennem deres første år i folkeskolen, skal du vælge en skole, der ikke er for langt fra hjemmet, men som har et passende læseplan og faciliteter.

5. Middle School (SMP og SMA/SMK)

Middle school eller high school er det uddannelsesniveau, som børn skal tage efter at have afsluttet folkeskolen. I Indonesien er der 2 sekundære skoler, nemlig junior high school (SMP) og high school eller erhvervsuddannelse (SMA/SMK). Begge har en studietid på 3 år.

Ligesom SD, har SMP- og SMA/SMK-niveauer også en standardiseret og tungere læringsplan for at forberede børn til at komme i gang med en videregående uddannelse eller arbejdslivet. I SMK er det dog lidt anderledes, for normalt bliver børn også undervist i nogle færdighedstimer, som en forudsætning for at komme ind i arbejdslivet.

Det er nogle af de niveauer i børneskoler, som du skal kende. På hvert niveau skal du sørge for at vælge den bedste skole til dit barn og hjælpe ham i processen. Hvis barnet er sygt, straks Hent Ansøgning at tale med lægen, for ikke at forstyrre skole- og legeaktiviteter.

Reference:
Ministeriet for undervisning og kultur i Republikken Indonesien. Tilgået i 2020. Understanding Early Childhood Education.
Vores børn. Tilgået 2020. Hvad er de vigtigste fordele og ulemper ved førskole?
Børns sundhed. Tilgået 2020. Blive involveret på dit barns skole.