5 handlinger til at overvinde væggelusbid på din lille

Jakarta – Mor, du bør ikke ignorere den rødme og kløe, børn oplever, især når de vågner. Kløende og rød hud hos børn kan være tegn på væggelusbid eller lus sengelus i huset, især sengen. Ikke kun forårsager kløe og rødme, børns hud vil opleve irritation eller infektion, hvis den ikke behandles med det samme.

Læs også: 6 typer giftstoffer, der er effektive til at slippe af med væggelus

Væggelusbid kan gøre et barn utilpas. Det er bedst at kende den rigtige fremgangsmåde til at håndtere væggelusbid. Glem desuden ikke at holde barnets værelse og hjem rent og pænt, så væggelus ikke angriber igen.

Overvind væggelusbid på din lille

At holde huset rent, især børneværelset, kan holde familien væk fra forskellige sundhedsproblemer forårsaget af insekter. De mest almindelige insekter, der findes i hjemmet, er væggelus.

Lancering fra WebMD , væggelus er hovedsageligt aktive om natten og bider normalt folk, mens de sover. Denne væggelus har en flad krop og er i stand til at leve i grupper på flere husholdningsapparater, såsom madrasser, garderobeskabe, sofaer, til kufferter.

Væggelusbid kan resultere i nedsat søvnkvalitet hos børn, såvel som adskillige andre symptomer hos børn. Lancering Mayo Clinic , væggelusbid vil være karakteriseret ved udseendet af hævet rødme på huden, derefter ledsaget af kløe. Væggelusbid dukker også op i én linje eller kun i visse områder og spredes ikke.

Læs også: Bidet af insekter Må ikke ridses med det samme, her er grunden

Mor, bare rolig, væggelusbid kan håndteres uafhængigt derhjemme. Lancering Medicinske nyheder i dag , her er hvordan du kan gøre det, nemlig:

  1. Rengør bidemærkerne med varmt vand med en antiseptisk sæbe.
  2. Komprimer bidemærket med en kold kompres for at reducere kløen, som barnet oplever.
  3. Brug anti-kløe creme for at mindske det ubehag, barnet oplever.
  4. Bær behageligt, løstsiddende tøj for at reducere kløe.
  5. Undgå at klø dit barn for kløe forårsaget af væggelusbid, da det øger risikoen for irritation.

Det er egenomsorg, som mødre kan gøre for at håndtere væggelusbid hos børn. Hvis symptomerne ikke aftager og viser tegn på allergi i kroppen, skal du bruge applikationen at spørge lægen direkte som førstehjælp. Hvis barnet har behov for yderligere undersøgelse, kan moderen besøge det nærmeste sygehus for at bekræfte de helbredsproblemer, som barnet oplever.

Slip af med væggelus hjemmefra

Tilstedeværelsen af ​​væggelus kan også opdages ved at være opmærksom på flere andre tegn. Tilstedeværelsen af ​​små pletter på lagner eller andre husholdningsmøbler kan være et tegn på tilstedeværelsen af ​​væggelus i huset. Derudover kan de helt små sorte pletter på madrassen være tegn på afføring fra efterladt væggelus.

Der er forskellige måder at slippe af med væggelus fra huset. Vi anbefaler, at du jævnligt renser madrasser, sofaer, garderobeskabe og andre ting, der kan være gemmesteder for væggelus. Du kan bruge vakuum så renligheden af ​​varerne bliver mere optimal.

Lancering United States Environmental Protection Agency , væggelus har nemmere ved at gemme sig i et snavset og rodet rum. Så du bør jævnligt rydde op i hele rummet og gøre rent i hjemmet.

Læs også: Din lille er bidt af insekter, her er hvordan du overvinder det

Derudover bør du af og til tørre madrassen eller sofaen, der bruges derhjemme. Tørring af nogle genstande til varme temperaturer på regelmæssig basis hjælper med at holde væggelus ude af genstande i huset.

Reference:
United States Environmental Protection Agency. Tilgået 2020. Beskyttelse af dit hjem mod væggelus
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Væggelus
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Væggelusbid: Hvad du behøver at vide
WebMD. Tilgået 2020. Væggelus