7 hudplejeingredienser, der er sikre for gravide kvinder

, Jakarta – At have en graviditet får moderen til at opleve mange forandringer i kroppen, lige fra ændringer i kropsform til hudproblemer i ansigtet. American Pregnancy Association afsløret, er der adskillige hudproblemer, som ofte opleves af gravide kvinder, såsom forekomsten af ​​acne, tør hud eller forekomsten af ​​melasma. Nå, dette hudproblem sænker ofte selvtilliden hos gravide kvinder.

Læs også: Forbudte skønhedsbehandlinger til gravide

Brugen af ​​hudpleje er en effektiv måde at bevare en sund hud under graviditeten. Men en hel del hudplejeingredienser er kendt for at være usikre for gravide kvinder at bruge, fordi de øger risikoen for helbredsproblemer for babyen i maven. Bare rolig, der er stadig nogle hudplejeingredienser, som er sikre for gravide kvinder at bruge.

Kend indholdet af hudpleje til gravide

Mange gravide oplever hormonel akne eller mørk hud på grund af hormonelle ændringer, der opstår under graviditeten. Inden du køber hudplejeprodukter, skal du kende de hudplejeingredienser, der er sikre for gravide kvinder, nemlig:

1. Salicylsyre

Rapporteret fra Medicinske nyheder i dag Indholdet af salicylsyre er sikkert for gravide kvinder at bruge mindst to gange om dagen. Mange ansigtsrens og tonere indeholder denne ingrediens. Du bør dog bruge produkter med højst 2 procent salicylsyre.

Salicylsyre er effektiv til at behandle acne og fjerne døde hudceller, der klæber til huden. Derudover har salicylsyre antibakterielle egenskaber for at forhindre fremkomsten af ​​hudorme og betændelse i acne.

2. Vindruekerneolie

Vindruekerneolie er også en ingrediens i hudpleje, som kan bruges under graviditet. Generelt findes vindruekerneolieindhold i mange ansigtsserum og kropsolier, der virker til at fugte. Vi anbefaler kun at bruge vindruekerneolie til ekstern brug under graviditet. Undgå at tage vindruekerneolie i tilskudsform, når du er gravid.

3. Hyaluronsyre

At opleve tør hud under graviditeten kan overvindes ved at bruge produkter, der indeholder hyaluronsyre. Dette indhold anses for at være ret sikkert for gravide kvinder og påvirker ikke moderens eller barnets helbred i livmoderen. Ikke kun gravide, ammende mødre kan også bruge hudplejeprodukter, der indeholder hyaluronsyre.

Læs også: 3 måder at bevare en sund hud under graviditeten

4. Niacinamid

Dette indhold er sikkert for gravide kvinder, fordi det kommer fra vitamin B3. Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology afsløret, er niacinamid en hudplejeingrediens, der indeholder antioxidanter. Dens funktion er i stand til at reducere hudhyperpigmentering, reducere fine linjer og rynker og øge hudens elasticitet.

5. Titaniumdioxid

Dette indhold er meget brugt i produkter solcreme fordi den er i stand til at afværge ultraviolette stråler, der har potentiale til at skade huden. Dette indhold anses for at være sikkert nok til brug af gravide og ammende kvinder på områder af ansigtet og kroppen, der ofte udsættes for direkte sollys.

6. Zinkoxid

Indholdet af zinkoxid findes også i flere produkter fysisk solcreme . Dette indhold absorberes ikke i huden, men forbliver på overfladen af ​​huden, så det er sikkert at bruge af gravide kvinder og ammende mødre. Så glem aldrig at bære solcreme før aktivitet.

7. Vitamin C

Indholdet af C-vitamin i hudplejeprodukter er sikkert at bruge for gravide og ammende mødre. C-vitamin kan fungere til at øge kollagen i huden, så det kan hjælpe med at overvinde mørke hudområder.

Læs også: Enkle tips til at bevare sundheden under ung graviditet

Det er indholdet af hudpleje, der anses for sikkert at bruge af gravide kvinder. Der er ikke noget galt med at bruge appen og spørg fødselslægen om ansigts- og kropsbehandlinger, der er sikre at lave under graviditeten. På den måde kan mors og babys sundhed i livmoderen vedligeholdes ordentligt.

Reference:
Dagens forælder. Tilgået 2020. Hvilke skønhedsprodukter er sikre at bruge under graviditet?
Forældre. Fået adgang i 2020. Pregnancy Hudpleje: Hvad er sikkert for dit ansigt og krop
Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. Tilgået 2020. Hvor meget ved vi egentlig om vores foretrukne kosmetiske ingredienser?
American Pregnancy Association. Tilgået i 2020. Hudændringer under graviditet
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. Salicylsyre under graviditet