5 sikre sexstillinger under graviditeten

, Jakarta – At have sex under graviditeten er fuldstændig harmløst og vil ikke skade fosteret. Forudsat at tilstanden af ​​moderens graviditet er normal, oplever aka ikke væsentlige graviditetsforstyrrelser. Der er dog stadig nogle ting, der skal overvejes, før du og din partner har sex, mens du er gravid. En af dem er problemet med sexstillinger, som, hvis de er forkerte, kan få par til at føle sig utilpas. Derudover kan den forkerte kønsstilling være farlig.

For at undgå ting, der ikke er ønskværdige, skal du og din partner først kende hinandens forhold, før du gør det. En måde er at tale om det i begyndelsen, herunder valget af kønsstillinger. Så hvad er egentlig en sikker sexstilling for gravide kvinder?

1. Kvinder på toppen

I denne stilling er kvinden øverst. Du og din partner kan prøve denne stilling, også hvis du ønsker at have sex i tredje trimester af graviditeten. Denne stilling har en tendens til at være mere sikker og behagelig, fordi når kvinden er på toppen, vil risikoen for tryk på maven være mindre. Derudover gør det at være på toppen også lettere for kvinder at kontrollere penetrationsdybden, så den ikke forstyrrer den voksende mave.

2. Side om side

Udover stillingen "kvinde på toppen", kan du og din partner også prøve stillingen side om side eller ved siden af ​​hinanden. Intimt forhold til denne stilling har til formål at holde kvindens krop ikke knust. Denne stilling kaldes også kan få kvinder til at føle sig mere komfortable og afslappede. For at justere din kropsposition, så den er mere behagelig, kan du prøve at bruge en ekstra pude til at støtte din krop.

3. Bagfra

For at udføre denne ene stilling skal manden stå bag konen. Med andre ord, penetration sker bagfra alias bagfra. For at udføre denne sexstilling kan du bruge en ekstra pude til at støtte din overkrop. Selvom penetrationen, der opstår, ikke er for dyb, kan denne stilling faktisk få en gravid kone til at føle sig godt tilpas under samleje.

4. Brug af stolen

Komfort er det vigtigste og skal sikres, når man har sex under graviditeten. Nå, for at få en følelse af komfort, kan du og din partner bruge forskellige medier til at få de bedste sexstillinger, herunder at bruge en stol. Sex med en stol kan gøres med manden siddende på stolen, så sidder konen på mandens skød. For at forblive sikker skal du sørge for, at den stol, du bruger, er stærk nok og i en sikker position.

5. Missionærstilling

Hvis gravide kvinder føler sig mere komfortable med liggende stilling på madrassen, så er det bedste stillingsvalg missionær . Men i denne stilling skal manden bruge sine arme og ben som støtte for sin egen krop. Det vil sige, prøv så mandens krop ikke presser konens mave for hårdt, mens han har sex under graviditeten.

Har du et helbredsproblem og har brug for en læges råd? Brug appen lige! Det er nemmere at kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak . Få anbefalinger til køb af lægemidler for at opnå en hurtigere bedring og tips til at bevare sundheden fra en betroet læge. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • 7 fordele ved at have sex mens du er gravid
  • 5 regler for sikker sex under graviditet
  • 6 sexproblemer Gravide kvinder står ofte over for