8 ting, der sker med et foster ved 7 måneders graviditet

, Jakarta – Når man går videre til 7 måneders graviditet eller tredje trimester, betyder det, at ventetiden for fødslen snart slutter. I denne svangerskabsalder er der flere ændringer, der sker i fosteret, og som er interessante for moderen at kende. Her er udtalelsen:

  1. Babyens vægt er steget markant med en rækkevidde på 900-1800 gram og en længde på omkring 36 centimeter. I denne tilstand vil moderen have svært ved at finde en behagelig stilling at sove på, fordi livmoderen bliver større.
  2. På dette stadium af graviditeten er barnets hørelse fuldt udviklet. Derudover skifter fosteret også ofte stilling for at reagere på stimuli, herunder lyd, smerte og lys. I dette øjeblik er det en god idé, at mødre begynder at blive mere intense med at invitere barnet til at chatte eller lytte til musik, der kan berolige barnet.
  3. Ind i den syvende måned vil babyens knoglestruktur begynde at styrkes fra brusk til hård knogle. Derfor bør mødre begynde at være opmærksomme på calciumindtaget, så barnets knoglevækst ikke oplever forstyrrelser.
  4. Babyer begynder aktivt at bevæge sig og sparke intenst, selv antallet af babyspark bruges til at måle barnets tilstand i maven.
  5. Lungerne begynder at udvikle sig ved syv måneders svangerskab, så selvom barnet bliver født for tidligt, er chancen for overlevelse større med intensiv pleje.
  6. Udviklingen af ​​centralnervesystemet er modnet. Fosteret kan udføre rytmiske vejrtrækningsbevægelser og kontrollere sin kropstemperatur.
  7. Søvn- og vågnecyklusser hos babyer er klarere, og babyer kan drømme, mens de sover.
  8. Babyer kan også græde og åbne og lukke deres øjne som en form for reaktion og reaktion på, hvad de føler, mens de er i livmoderen.

Velvidende, at der er mange forandringer og udviklinger, som fosteret oplever, når det går ind i 7. måned af graviditeten, er det vigtigt for moderen at sikre, at hendes fødeindtag er i overensstemmelse med de næringsstoffer, som barnet har brug for. Desuden bliver graviditeten en udfordrende periode for gravide kvinder, når man træder ind i den syvende måned. Årsagen er, på det tidspunkt vil alt føles ubehageligt, plus babyens vægtøgning.

Læs også: 5 måder at overvinde kropssmerter efter træning

Nogle af de næringsstoffer, der skal indtages af gravide kvinder i den syvende måned af graviditeten er:

Vitamin C

Indtagelse af C-vitamin kan understøtte den hurtige vækst af babyceller og sikre, at moderens immunforsvar fungerer optimalt og hjælper moderens krop med at optage jern fra planteføde. Gravide kvinder med lave niveauer af C-vitamin kan øge sandsynligheden for præeklampsi, forhøjet blodtryk og væske- og proteinretention i urinen.

Læs også: Dette er et trick, der skal gøres, så børn ikke er bange for at gå i skole

Calcium

Calcium sikrer, at moderens knoglemineraltæthed er optimal og fremmer normal vækst og udvikling af barnets knogler, tænder, muskler og nerver. Calcium er også vigtigt for muskelsammentrækning, blodpropper og blodtryksregulering.

Magnesium

Magnesium er også et vigtigt mineral for knoglesundhed. Derudover hjælper magnesium moderens krop med at udnytte protein og energi, regulerer blodsukker og blodtryksniveauer og hjælper muskler og nervefunktion. Magnesium er også nyttigt til at reducere benkramper, der normalt opstår i tredje trimester af graviditeten. At spise nødder, frø og mørkegrønne bladgrøntsager kan øge mængden af ​​magnesium hos gravide kvinder.

Omega-3 fedtsyrer

Omega-3 fedtsyrer, der findes i fisk, er meget vigtige for graviditet og amning, da det menes, at kombinationen af ​​de to kan understøtte udviklingen af ​​barnets hjerne, centralnervesystem og øjne. Omega-3 olietilskud under graviditeten kan være gavnligt, især hvis moderens kostindtag er lavt på grund af manglende appetit.

Cholin

Cholin spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​babyens cellemembraner, nerveimpulser og hjernen. Almindelige multivitaminer er ofte mangelfulde i cholin. Af denne grund bør mødre inkludere fødevarer rig på cholin såsom æg, laks, kidneybønner, fedtfattig mælk, kylling, kalkun, okselever og havre.

Hvis du vil vide mere om, hvad der sker i en alder af 7 måneder af graviditeten, og hvordan du regulerer ernæringsindtaget hos gravide, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge mor kan vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .