5 betydninger af twitch i kropsdele

Jakarta – At mærke et ryk i kroppen er nogle gange en oplevelse, der ofte forbindes med myter eller mystiske oplevelser. Men faktisk er trækninger sundhedsmæssigt defineret som en tilstand, hvor musklerne i trækningsområdet strammer sig eller føler, at de bliver trukket. Twitch eller også kendt som trækninger det forekommer ofte i flere dele af kroppen såsom øjenlåg, håndflader, ansigt og lægge.

Læs også: For ofte at drikke sodavand forårsager nyresygdomme?

Det er bedre at holde dine tanker væk fra mystiske ting eller myter, som du læser om betydningen af ​​trækninger i nogle dele af kroppen. På den anden side bør du være opmærksom på nogle af de symptomer på sygdommen, som du risikerer at opleve. Normalt under et ryk signalerer de motoriske enheder bygget af neuroner i kroppen musklerne til at udføre gentagne, ukontrollerbare sammentrækninger. Dette er, hvad der forårsager trækninger normalt forekommer gentagne gange i den nærmeste fremtid.

Hvis du føler trækninger i nogle dele af din krop, betyder det, at din krop sender flere tegn om din kropstilstand, som du bør være opmærksom på.

1. Rykninger kan opstå på grund af følelser af nervøsitet eller angst

Rykninger kan være et tegn på, at din krop føler sig nervøs eller angst. Ved at opleve disse følelser sender alle dele af din krop signaler og opfanger nervøse, stress- og angstsignaler, som derefter modtages af flere nerver, som til sidst reagerer med trækninger i nogle dele af din krop. Men bare rolig, normalt når nervøsitet, stress eller angst forsvinder, vil trækningerne i din krop som regel også gradvist forsvinde.

2. Indtagelse af for mange drikkevarer, der indeholder koffein

Indtagelse af for mange drikke, der indeholder koffein, såsom kaffe og te, kan også få dig til at føle, at du rykker i nogle dele af din krop. Koffein er et stimulans, der kan have bivirkninger. Tja, hvis din krop er følsom nok især over for koffein, er det muligt, at musklerne i din krop kan have en direkte effekt i form af sammentrækninger af musklerne i flere dele af kroppen.

3. Ernæringsmangel

Mangel på næringsstoffer i kroppen kan også få muskler til at trække sig sammen, du ved, så trækningerne bliver ukontrollable. Hvis du oplever trækninger i nogle dele såsom øjenlåg, lægge og hænder, giver din krop et signal om, at du har brug for nogle næringsstoffer såsom D-vitamin, B6, B12 og mineraler.

4. Dehydrering

Når du er dehydreret, er det sandsynligt, at din krop vil give dig tegn gennem muskeltrækninger eller sammentrækninger i flere store muskler, såsom hænder og fødder. For når nerverne forbundet med musklerne ikke får nok natrium og vand, bliver disse nerver meget følsomme og oplever sammentrækninger eller trækninger.

5. Mangel på hvile

Forekomsten af ​​muskelsammentrækninger i nogle dele af din krop kan også opstå på grund af træthed eller manglende hviletid. Normalt er det karakteriseret ved et ryk i øjenlåget.

Læs også: 5 kraftfulde frugter til at forhindre dehydrering

Du bør stadig være opmærksom på sundhed og glem ikke at indtage nok næringsstoffer og vitaminer til din krop. Hvis der er klager, kan du kontakte lægen gennem ansøgningen . Du kan gøre Taleopkald , Videoopkald , eller Snak med en sagkyndig læge og få straks svar på de klager, du føler. Kom nu, Hent i App Store eller Google Play!