Fosteret udvikler sig ikke, det er karakteristika ved gravid vin

Jakarta - Der er mange graviditetskomplikationer, der kan opstå, når moderen er gravid. Derfor er det vigtigt at opretholde sundhed under graviditeten. Årsagen er, at tilstanden af ​​placenta previa, overskydende fostervand og endda vingraviditet kan forekomme. I denne anmeldelse vil vi diskutere karakteristika ved gravide druer, der gør, at fosteret ikke udvikler sig.

Enkelt sagt er en druegraviditet en mislykket graviditet. Denne tilstand opstår ofte, karakteriseret ved fravær af moderkagen og mislykket fosterudvikling. Hydatidiform muldvarp, et andet navn for druegraviditet, opstår, når ægget bliver til en hvid, fyldt boble, der ligner en grapefrugt, når det bliver befrugtet.

Eksperter vurderer, at defekt genetisk materiale i æg og sæd, før de bliver befrugtet, er hovedårsagen til druegraviditet. Adskillige andre faktorer har angiveligt bidraget til forekomsten af ​​denne unormale graviditet, såsom at være 35 år eller endda mindre end 20 år gammel, når man var gravid, at have haft en grapevine-graviditet i en tidligere graviditet og at have haft en abort.

Hvad er så karakteristikaene ved gravid vin?

Ofte er der en misforståelse mellem symptomerne på normal graviditet og graviditetsvin. Det er det, der forårsager, at denne graviditetskomplikation først opdages, når moderens svangerskabsalder går ind i 10 til 14 uger med et ultralydsapparat. Ikke alene udvikler fosteret sig ikke, andre karakteristika ved druegraviditet, som mødre har brug for at kende, er som følger:

  • Der opstår blødning

Hvis moderen oplever blødning i Miss V med brun til lys rød blodfarve, mens svangerskabsalderen stadig er i første trimester, så skal moderen være opmærksom og straks konsultere en læge. Denne blødning er ofte ledsaget af en klump eller klump, der ligner en drue.

  • bækkensmerter

Mødre, der oplever en druegraviditet, føler normalt for stort tryk i bækkenområdet, hvilket forårsager smerter, der forstyrrer aktiviteter. I nogle tilfælde kan graviditet med druer forårsage hyppig kvalme og opkastning, tab af appetit og vægttab.

  • HCG-niveauer stiger

Prøv at tjekke tilstanden af ​​moderens graviditet. Hvis niveauet af HCG-hormonet i moderens krop overstiger den normale grænse, så kan moderen opleve en vingraviditet. HCG-hormon er en type hormon, der produceres af moderkagen, når moderen er gravid.

  • Ingen tegn på liv vises i fosteret

Det lettest observerede træk ved druegraviditet er, at der ikke er tegn på liv hos fosteret, såsom et uopdagelig hjerteslag, selvom det føles som om moderens mave er forstørret, et tegn på at moderen er gravid.

  • Unormalt voksende livmoder

Unormal vækst af livmoderen eller livmoderen, hvis kvinden er gravid med druer, kan opstå hurtigere. Denne tilstand får livmoderens størrelse til at have en tendens til at være unormal og ikke i overensstemmelse med moderens estimerede svangerskabsalder, som er karakteriseret ved en større mavestørrelse end normal graviditet.

Det var nogle af kendetegnene ved gravide druer, som mødre kan passe på. At kende symptomerne og egenskaberne kan få mødre til at komme hurtigere i behandling. Undervurder ikke druegraviditeten, fordi denne graviditetskomplikation er ret farlig, hvis den håndteres for sent. Sørg for, at moderen tjekker graviditetens tilstand regelmæssigt, så moderens og fosterets helbred overvåges ordentligt.

Hvis du har spørgsmål om graviditet, så tøv ikke med at spørge din fødselslæge direkte gennem ansøgningen . Denne applikation kan mor Hent i Play Store og App Store. Ud over at spørge lægen, Du kan også bruge den til at købe medicin eller lave rutinemæssige sundhedstjek uden at skulle besøge laboratoriet. Håber det er nyttigt.

Læs også:

  • Er der frugter, der forårsager druegraviditet?
  • Bekendtskab med Hydrosalpinx, der forårsager infertilitet
  • Genkend tom graviditet, gravid men intet foster i livmoderen