8 måder at overvinde kløe på grund af larver

Jakarta - På trods af sin lille størrelse er virkningen af ​​dets forsvarssystem meget irriterende. hmmm, Larver gør ofte mange mennesker 'frustrerede', når de er i kontakt med dem. Startende fra kløe, kildren, svie, knopper og endda forårsage udslæt, klar til at angribe dig, hvis du tør lege med denne larve.

Ifølge eksperter er kløen forårsaget af giften i håret. Nå, når hårene rører huden, kommer de fine hår ind i huden, og giften vil straks spredes til kroppen. Toksiner, der cirkulerer i kroppen, er det, der forårsager kløe. Denne gift gør det ofte svært for rovdyr at spise den.

Så hvordan skal man håndtere kløe på grund af larver?

1. Bliv ikke ridset

Det var virkelig svært at forsøge at modstå kløen forårsaget af denne larve. Derfor er selv trangen til at klø sig svær at modstå. Men ifølge eksperter kan det faktisk forårsage en infektion i huden at klø den kløende hud. Alternativt kan du bruge en creme, der kan mindske kløe på grund af insektbid.

2. Fjern det hår, der sidder fast på huden

Efter at være blevet angrebet af larver, skal du straks fjerne de larvehår, der sidder fast på huden, ved hjælp af handsker, malertape eller papir. Det er vigtigt at fjerne håret så hurtigt som muligt, så det ikke spreder sig til andre dele af kroppen.

3. Vask den berørte del af håret

Efter at have fjernet hårene, vask det berørte område med varmt vand eller sæbe for at hjælpe med at fjerne eventuelle resterende giftstoffer.

4. Tør af med salt

Hvordan man slipper af med kløe på grund af larver kan også bruge salt. Tricket er enkelt, gnid salt og gnid i fem minutter på det berørte område af håret. Dette salt kan fjerne hår og giftstoffer, der ikke går tabt, når de vaskes med sæbe.

5 . Kokosolie eller isterninger

Du kan også bruge jomfru kokosolie ( jomfru kokosolie ) eller isterninger til behandling af hævelse og smerte. Men hvis begge tilstande fortsætter, skal du straks kontakte din læge for at behandle en alvorlig allergisk reaktion.

6. Brug af gurkemeje

Eksperter siger, at gurkemeje også kan bruges til at behandle larvegiftkløe. Gurkemeje i sig selv er et anti-infektionsmiddel, der kan gøre sår tørre. Tricket, rens gurkemeje og riv indtil den er blød. Påfør derefter revet gurkemeje på den del af huden, der er ramt af larven. Vent derefter et stykke tid, og skyl derefter med rent vand.

7. Bagepulver

Du kan også bruge bagepulver til at lindre kløe og forhindre kløe i at sprede sig. Metoden er ret nem, bland en spiseskefuld bagepulver med en til to spiseskefulde varmt vand. Rør derefter blandingen og påfør den kløende hud.

8. Brug salve

Hvis ovenstående ikke virker, så prøv at bruge hydrocortisonsalve eller antihistaminer. Men hvis salven ikke virker, så søg straks en læge, især for de af jer, der har allergi. Selvom larvegift er relativt harmløst, er det meget sandsynligt, at folk, der har allergi, har andre virkninger end kløe. For eksempel åndenød eller svimmelhed.

Har du hudproblemer på grund af larver eller andre insekter? Du kan bede lægen om at få den rigtige behandling gennem ansøgningen. Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Nældefeber kan være smitsom, find ud af fakta først
  • Rødlig og kløende hud, pas på psoriasissymptomer
  • Dette er førstehjælp, hvis du bliver stukket af en vandmand