Sådan læser du andres sind baseret på psykologi

, Jakarta - Nogle mennesker kan blive overrasket over at føle, at en anden er i stand til at læse deres tanker. Faktisk kan mennesker ikke læse andre menneskers tanker. Der er dog en række måder, hvorpå du kan forudsige, hvad andre mennesker tænker. På den måde kan du dømme personen, uden at han skal sige mange ord.

Dette gøres nemlig ofte ved hjælp af psykologiske metoder, der skaber mentale modeller, så de er effektive til intuitivt at vurdere folks tanker og følelser. Denne metode er også kendt som empatisk nøjagtighed ved at "læse" telegrafsignaler med dømmekraft gennem ord, følelser og kropssprog. Her er en klarere diskussion om, hvordan man læser andres tanker!

Læs også: Skift mening for ofte? Vær forsigtig med denne sygdom

Sådan læser du andre menneskers sind med psykologiske metoder

En person, der er inden for psykologi, bliver faktisk ofte spurgt, om han kan læse folks tanker. Faktisk er det grundlæggende, han gør, kun at være i stand til at forstå andre mennesker ved at fortolke den adfærd og de vaner, der opstår, når han står ansigt til ansigt med den person. En psykolog kan fortælle, om du ikke er fokuseret eller tænker på andre ting.

Faktisk sender alle signaler om noget, som de tænker på hele tiden, men det kræver øvelse at lytte og drage konklusioner om det. Når du er dygtig, kan du læse kropssprog og foretage præcise gæt om alt, hvad du tænker og føler. Alligevel er der flere måder, man kan gøre som en måde at læse andres tanker på for at være mere præcis:

  1. Non-verbal afkodningsfærdighed

Dette kan gøres som en måde at læse andre menneskers tanker på ved at udnytte andres følelser og følelser, så deres udtryk kan aflæses, især i ansigtet og tonefaldet. Du kan forbedre denne evne ved at afkode ikke-verbale signaler med systematisk praksis. Denne metode bruges ofte af tryllekunstnere, der læser signalerne fra det ankommende publikum, så de kender det rigtige tidspunkt at udføre tricket.

Læs også: Negative tanker udløser psykiske lidelser, hvordan kan du?

  1. Overvej kontekst

At kunne mestre evnen til at tyde non-verbale koder er ikke nok. Som en måde at læse andres tanker på, skal du også overveje konteksten. Adfærd, der kan læses, men i forskellige sammenhænge kan have forskellige betydninger. I et tilfælde, hvis en kone klemmer sin mands hånd, kan det beskrive forskellige ting. Disse øjeblikke kan være et tegn på hengivenhed, et tegn på vrede og andre afhængigt af konteksten, der sker.

  1. Strategi for opdagelse af bedrageri

Det er svært at opdage, om nogen lyver eller taler sandt. Dette skal gøres ved at øve sig i at se uoverensstemmelser i non-verbal adfærd hos personen. Det er også vigtigt at analysere konteksten og ikke stole på hurtige metoder, da en, der lyver, absolut ikke tør tage øjenkontakt. Faktisk får folk, der fortæller løgne, mere øjenkontakt end folk, der fortæller sandheden. En løgner ved alt om de genveje, der ofte bruges til at opdage dem.

Det er nogle måder, du kan gøre for at læse andres tanker. Ved at gøre dette oftere, vil du bedre kunne vurdere, om personen taler sandt eller lyver. Så det vil være bedre at drage konklusioner i slutningen.

Læs også: Vær opmærksom, det er 7 tegn på, at du skal besøge en psykolog med det samme

Hvis du vil vide mere om dette, kan du tage det op med en psykolog på . Det er meget nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone som bruges i hverdagen til at få svar fra det psykologiske aspekt.

Reference:
Psykologi i dag. Tilgået 2020. Sådan læser du folks sind: hverdagens tankelæsning.
Hurtigt selskab. Tilgået 2020. Fem måder at læse nogens tanker på.