5 typer sport, der kan krympe lårene

, Jakarta – En indikator for at være slank for kvinder er at have en lille mave og lår. Selvom deres krop generelt er slank, er det ikke ualmindeligt, at kvinder stadig mangler selvtillid og føler, at visse kropsdele, især lårene, stadig er ret store. Er du en af ​​dem?

At få den ideelle kropsform kræver nogle gange ekstra indsats. Desuden er der nogle kvinder, der har svært ved at reducere deres kropsdele. Kvinder indrømmer højst, at det er ret svært at skrumpe lårene. Nå, det viser sig, at der er flere former for motion, der kan gøres for at krympe lårene, du ved! Hvad som helst?

1. Jogging

En af hemmelighederne ved at få slanke lår er at lave fysiske øvelser, der gør den nederste del, nemlig benene, til fokus. En af dem er ved at jogge. Denne form for træning er kendt for at være effektiv til vægttab. Lår og lægge vil selvfølgelig også være mindre, fordi i denne øvelse er benene hovedfokus og de kropsdele, der bevæger sig mest.

Læs også: 5 minutters træning før sengetid for ideelle lår

2. Cykling

Når du cykler, vil benene inklusive lår og lægge bevæge sig mere aktivt for at træde i pedalerne. Nå, det er grunden til, at cykling er velegnet som en form for lårslankende sport. Ikke nok med det, regelmæssig cykling har også vist sig at give gode fordele for kardiovaskulær sundhed og effektivt reducere en persons risiko for depression.

Læs også: Sådan sænker du depression ved at cykle

3. Traditionel squat

Du kan gøre denne bevægelse ved at stå lige, og derefter åbne dine ben, indtil de er parallelle med dine skuldre. Stræk derefter armene ud foran brystet. Når stillingen er behagelig, stram dine mavemuskler og indånd derefter.

Bøj derefter begge ben og skub balderne tilbage, ligesom den position, hvor du vil sidde. Sænk derefter kroppen til et halvt squat eller parallelt med knæene. Hold denne stilling og sørg for, at din ryg og skuldre er lige.

Ånd ud, mens du beholder denne position. Efter et stykke tid skal du vende tilbage til den oprindelige position. Gentag bevægelsen flere gange, indtil lår og ben føles stramme.

4. Lunges

Denne type øvelse er den enkleste lårmuskelopbyggende øvelse, men er ret effektiv. Faktisk kan udfald regelmæssigt hjælpe med at styrke lår- og baldemusklerne. For at gøre dette skal du stå med fødderne i skulderbreddes afstand.

Træd eller placer derefter en fod lidt længere fremad. Sænk derefter langsomt din krop til knæhøjde eller form en 90-graders vinkel. Hold denne position i et par sekunder, og vend derefter tilbage til den oprindelige position, som står oprejst.

Gentag bevægelsen på det andet ben. Gør denne bevægelse flere gange i 5 til 10 minutter eller alt efter kroppens evne.

Læs også: Anbefalet dosis af motion for at forblive sund

5. To-tredjedele Jump Squat

Spred dine ben, indtil de er på linje med dine skuldre, og hold din krop lige. Placer derefter dine arme ved dine sider. Derefter skal du begynde at sænke din krop, som om du skulle lave en squat. Når din krop er i en næsten hugsiddende stilling, hop op og løft dine arme op.

Når du lander, skal du sørge for, at din krop er tilbage i sin oprindelige position. Gentag denne bevægelse mindst 20 gange i ét sæt. Lav så meget som 3 sæt hver dag for at få drømmelåret.

Under træning skal du sørge for ikke at presse dig selv, så du ikke let bliver syg. Glem ikke at tage kosttilskud eller yderligere vitaminer for at øge udholdenheden. Det er nemmere at købe vitaminer eller andre sundhedsprodukter i appen . Med leveringsservice , vil ordren blive sendt hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!