Få mere at vide om besætningsimmunitet Coronavirus

, Jakarta - Flokkimmunitet , også kendt som "flokimmunitet", er indirekte beskyttelse mod en infektionssygdom, der opstår, når en befolkning er immun enten gennem vaccination eller immunitet udvikles gennem en tidligere infektion.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) støtter præstationen flok immunitet gennem vaccination, ikke ved at lade sygdommen spredes gennem et hvilket som helst segment af befolkningen, da dette ville resultere i uventede tilfælde og dødsfald.

I mellemtiden flok immunitet Coronavirus bør opnås ved at beskytte mennesker gennem vaccination, ikke ved at udsætte dem for sygdomsfremkaldende patogener. Vaccination træner immunsystemet til at skabe sygdomsbekæmpende proteiner, kendt som 'antistoffer', ligesom det ville gøre, når det udsættes for en sygdom. Det vigtigste er dog, at vaccinen virker uden at gøre kroppen syg.

Læs også: Tilfældene er stigende, her er 8 måder at styrke immunforsvaret mod Corona Virus på

Kend vigtigheden af ​​besætningsimmunitet Coronavirus

Flokkimmunitet opstår, når en stor del af et samfund eller en gruppe bliver immun over for en sygdom, hvilket gør spredning af sygdommen fra person til person umulig. Som et resultat er hele grupper af mennesker beskyttet, ikke kun immune.

Ofte skal en procentdel af befolkningen være i stand til at pådrage sig en sygdom, for at den kan sprede sig. Dette kaldes tærskelandelen. Hvis andelen af ​​befolkningen, der er immun over for sygdom, er større end denne tærskel, vil spredningen af ​​sygdommen falde. Dette er kendt som tærsklen flok immunitet .

Så hvilken procentdel af gruppen skal være immun for at opnå flok immunitet ? Dette varierer fra sygdom til sygdom. Jo mere smitsom en sygdom er, jo større er andelen af ​​befolkningen, der skal være immune over for sygdommen for at stoppe dens spredning.

Læs også: Udløser en sygdom, AstraZenecas COVID-19-vaccine udsat

Forholdet mellem Coronavirus og flokimmunitet

At holde afstand og ofte vaske hænder er den eneste måde at forhindre dig og dem omkring dig i at blive udsat for og potentielt sprede corona-virussen på nuværende tidspunkt. Det er der flere grunde til flok immunitet ikke det eneste svar på at stoppe spredningen af ​​den nye corona-virus, nemlig:

  1. Vaccination er den sikreste måde at træne på flok immunitet i en befolkning.
  2. Forskning i antivirale midler og andre lægemidler til behandling af COVID-19 er stadig i gang.
  3. Forskere ved endnu ikke, om en person kan få COVID-19 mere end én gang.
  4. Mennesker, der får COVID-19 og udvikler COVID-19, kan opleve alvorlige bivirkninger. Alvorlige tilfælde kan føre til døden.
  5. Læger ved endnu ikke præcis, hvorfor nogle mennesker, der får COVID-19, udvikler alvorlig coronavirus, mens andre ikke gør.
  6. Sårbare grupper, såsom ældre voksne og mennesker med nogle kroniske helbredstilstande, kan blive meget syge, hvis de udsættes for denne virus.
  7. Raske og yngre mennesker kan blive meget syge af COVID-19.
  8. Hospitaler og sundhedssystemer kan blive overbebyrdede, hvis mange mennesker oplever COVID-19 på samme tid.

I øjeblikket arbejder forskere på en vaccine mod COVID-19. Hvis der er en vaccine, kan alle udvikle den flok immunitet mod denne virus i fremtiden.

Læs også: Disse er 7 Corona Virus Vaccine Virksomheder

Næsten alle raske voksne, unge og ældre børn skal vaccineres for at give immunitet til mennesker, der ikke kan få vaccinen eller er for syge til at blive naturligt immune. Hvis en person er vaccineret og opbygger immunitet mod COVID-19, er det meget sandsynligt, at du ikke fanger virussen eller overfører den.

Det er alt, du behøver at vide om flok immunitet coronavirus. Hvis du oplever symptomer på en mistænkelig sygdom. Tal straks med lægen gennem ansøgningen . Du kan også købe medicin udskrevet af en læge gennem ansøgningen .

Reference:
Healthline. Tilgået 2021. Hvad er flokimmunitet, og kan det hjælpe med at forhindre COVID-19?
WHO. Tilgået i 2021. Coronavirus-sygdom (COVID-19): Flokimmunitet, lockdowns og COVID-19
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Flokimmunitet og COVID-19 (coronavirus): Hvad du behøver at vide