Lær 5 fordele ved Suji-blade for kropssundhed at kende

"Fordelene ved sujiblade, der kan understøtte kroppens sundhed, kan opstå på grund af alkaloidforbindelserne, flavonoider, tanniner og saponiner i det. Derudover indeholder sujiblade også C-vitamin, hvilket gør, at disse blade har forskellige fordele for kroppens sundhed. Så hvad er fordelene ved suji-blade, der kan opnås, hvis de indtages regelmæssigt?"

Jakarta – Leaf suji, eller hvad man kan kalde Dracaena angustifolia blive en af ​​de planter kendt som en kilde til klorofyl (grønt bladstof). Dens fysiske karakteristika kan ses fra dens aflange form med en spids spids, mørkegrøn farve og gullige hvide blomster. Dette blad bruges generelt som en naturlig madfarve.

Ved første øjekast ligner det pandan-blade. Farven produceret af suji-blade ser dog mere koncentreret ud og lugter ikke som pandan-blade. Suji blade indeholder høje niveauer af antioxidanter, der virker som anti-inflammatoriske, anti-smerte, antibakterielle og antifungale egenskaber i kroppen. En række godt indhold i det gør, at dette blad har mange gode fordele for kroppens sundhed, såsom:

Læs også: Er det rigtigt, at Moringa-blade kan hjælpe med at overvinde mavesyre?

1. Overvindelse af vejrtrækningsforstyrrelser

Den første fordel ved suji-blade er at overvinde åndedrætsforstyrrelser. Ud over åndedrætsproblemer på grund af astma er suji-blade i stand til at overvinde åndenød, hoste og understøtte lungesundheden. Disse fordele opstår på grund af flavonoidindholdet i det.

2. Øg vægten

For en person, der gennemgår et program for at tage på i vægt, kan indtagelse af sujiblade være en løsning. Denne type blade kan hjælpe med at øge en persons appetit. Resultaterne i sig selv kan ikke ske med det samme. Du skal understøtte processen ved at implementere andre sunde livsstile. Inden du indtager det, kan du spørge yderligere med en ernæringsekspert i forhold til, hvordan du øger den rigtige vægt.

Læs også: Fordele ved Moringa-blade til mennesker med anæmi

3. Overvinde dysenteri

Fordelene ved sujiblade til at overvinde dysenteri kan opstå på grund af indholdet af saponiner i det. Saponiner er antibakterielle, hvilket er effektivt til at dræbe de bakterier, der forårsager dysenteri. I modsætning til diarré vil personer med dysenteri opleve diarré blandet med blod eller slim.

4. Oprethold kolesteroltal

Den næste fordel ved sujiblade er at opretholde eller reducere kolesterolniveauet i kroppen. Disse fordele er relateret til flavonoidindholdet i sujiblade. Dette indhold sænker kolesterolniveauet ved at reducere aktiviteten af ​​kolesteroldannende enzymer og reducere kolesterolabsorptionen i fordøjelseskanalen.

5. Reduktion af risikoen for præeklampsi

En af de komponenter i klorofyl, der er gavnlig for kroppens sundhed, er magnesium. Hvis de indtages, kan sujiblade reducere risikoen for præeklampsi eller eklampsi hos gravide kvinder. Disse fordele er direkte relateret til magnesium, som kan regulere og reducere blodtrykket, samt afslappe blodkar.

Læs også: Forskellige fordele ved Moringa-blade til sundhed

Du kan mærke en række fordele ved sujiblade, som tidligere er blevet nævnt, hvis du regelmæssigt indtager eller bruger dem. Det, der skal understreges, er, at yderligere forskning stadig er nødvendig for at bevise effektiviteten af ​​suji for kroppens sundhed.

Med hensyn til bivirkningerne ved at bruge suji-blade, har der indtil nu ikke været nogen bivirkninger ved at bruge suji-blade relateret til ens helbred. Selvom det er en naturlig ingrediens, rådes du ikke til at indtage det i overskud.

Hvis du vil bruge sujiblade til at behandle visse sygdomme, anbefales det først at diskutere dette med lægen i ansøgningen for at undgå farlige ting. Mere, du kan Hent Ansøgning hendes øjne.

Reference:

Indiens tider. Tilgået i 2021. Er suji virkelig sund.

Fødevare- og ernæringstidsskrift. Besøgt 2021. Stabilitet of Chlorophyll as Natural Colorant: A Review for Suji (Dracaena Angustifolia Roxb.) Leaves’ Case.

Fødevareforskning (2019). Tilgået 2021. Immunmodulerende aktivitet og fytokemisk indholdsbestemmelse af fraktioner af sujiblade (Dracaena angustifolia (Medik.)Roxb.).

Specialproduktion. Tilgået i 2021. Suji efterlader information og fakta.