5 typer mad til at blive gravid med en dreng

Jakarta – Udover at bestemme, hvor mange børn de vil have, ønsker de fleste ægtepar også børn af et bestemt køn. Normalt for det første barn, en hel del par, der ønsker en dreng. Udover at bede om råd fra en læge, er måden at få en dreng på, ved at dække det nødvendige fødeindtag.

Forstå den proces, der bestemmer køn

Kombinationen af ​​typen af ​​kromosom fra den mandlige sædcelle med kromosomtypen fra den kvindelige ægcelle bestemmer køn på den baby, der bliver født senere. Kombinationen, der danner det mandlige køn, er X-kromosomet og Y-kromosomet, mens kombinationen af ​​de to X-kromosomer danner kvindekønnet.

Hver sædcelle indeholder mellem et X-kromosom eller et Y-kromosom. Mens hver hun-ægcelle indeholder et X-kromosom. Under befrugtningsprocessen flytter både sædceller, der indeholder X- og Y-kromosomer, hurtigt til ægcellen. Der er dog kun én sædcelle med én type kromosom, som vil forenes med ægget og blive til et foster.

(LÆS OGSÅ: Kromosomernes virkning på børns lighed)

Visse typer mad menes at reducere kroppens surhedsgrad og gøre kroppen mere basisk, så den er venlig over for Y-kromosom sæd. Lad os finde ud af 5 typer mad, så du kan blive gravid med en dreng:

1. Morgenmadsprodukter

En undersøgelse blev udført på 740 kvinder, der lige var blevet gravide. Resultaterne af undersøgelsen, offentliggjort i Proceedings of the Royal Society B, viste, at gravide kvinder, der spiste korn til morgenmad og fødevarer rige på kalium og indtog flere kalorier om dagen, fødte flere sønner end gravide kvinder, der ofte springer morgenmaden over. og indtager færre kalorier.

2. Syrlige frugter

Selvom mange mennesker synes, at disse frugter er for sure, er de faktisk gavnlige til at give en alkaliserende effekt i kroppen, så de er mere tilbøjelige til at føde en lille dreng. Skræl frugter, såsom appelsiner, vindruer, citroner og limefrugter, som er rige på vitaminer og spiser frugten. Eller du kan også lave juice af disse frugter, men drik ikke unaturlige juicer, som ofte findes i drikkevarebutikker.

3. Bananer

Udover syrlige frugter er andre frugter, der også er lækre og gode til indtagelse, bananer. Det høje indhold af mineraler og vitaminer er rigtig godt for kroppen. Bananer indeholder også kalium, det mest nødvendige næringsstof for at holde en mands sæd i live.

(LÆS OGSÅ: Myte tegn på gravide drenge)

4. Salte Snacks

Salt mad kan også øge chancerne for at blive gravid. Dette er din chance for at nyde skaldyr, skinke, dåsesuppe, saltkiks og ost, hvis du vil have en dreng. Gå dog ikke amok og spis salt mad i overskud, for det kan skade fosteret.

5. Svampe

Svampe kan være en nærende tilføjelse til din kost, da de er en fremragende kilde til selen, kalium, D-vitamin og B-vitamin. Disse næringsstoffer, især kalium og D-vitamin, er fremragende til gravide at få en dreng.

Begræns dog ikke din kost til ovenstående fødevarer. Fordi gravide kvinder stadig skal spise forskellige typer af andre nærende fødevarer for at forblive sunde, og befrugtningsprocessen foregår korrekt.

(LÆS OGSÅ: Fakta om kønsbestemmelse)

Hvis du vil vide mere om mødre- og obstetrisk sundhed, så tøv ikke med at tale med din læge på . Du kan passende spørge lægen via Video/taleopkald og snak. Du kan også købe de kosttilskud og vitaminer, du har brug for og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent i App Store og Google Play nu.