Vigtige grunde til at adskille organisk og uorganisk affald

Jakarta – Har du nogensinde hørt opfordringen til at adskille typerne af affald, før du smider det væk? Faktisk, hvad er fordelen ved dette?

Skrald er spild eller rest af en ting, der ikke længere er egnet til brug. Grundlæggende er affaldstyperne opdelt i to grupper, nemlig organisk affald og ikke-organisk affald. Nå, det er disse to typer affald, der faktisk anbefales at blive adskilt.

Den mest grundlæggende forskel mellem disse to typer affald er den tid, det tager at nedbryde. Organisk affald er en affaldstype, der relativt hurtigt kan nedbrydes. Til gengæld er ikke-organisk affald svært at nedbryde og tager lang tid.

Organisk affald kan nedbrydes, selvom det smides ud, og vil forsvinde af sig selv. Nogle eksempler på affald, der falder ind under kategorien organisk affald, omfatter madrester, frugtskræller, madrester fra køkkenet og blade. Normalt kan denne type affald også oparbejdes til dyrefoder, biogas og endda gødning.

På den anden side er ikke-organisk affald normalt svært at nedbryde. Inkluderet på listen over denne type affald er drikkevareflasker, plastik og dåser. Dette affald vil ikke blive ødelagt i lang tid, selvom det er brændt. Ikke-organisk affald har dog stadig økonomisk værdi og kan bruges som noget mere brugbart.

Så ved at adskille bortskaffelsen af ​​disse to typer affald, kan det faktisk hjælpe med at forhindre ophobning af affald. Derudover kan adskillelse af organisk og ikke-organisk affald lette udvælgelsen og genbrugen af ​​affaldstyper efter deres anvendelse.

At adskille affald kan gøre livet sundere

Ud over at lette bortskaffelse og oparbejdning kan adskillelse af bortskaffelse af organisk og ikke-organisk affald undgå ophobning af affald. Årsagen er, at det akkumulerede affald kan blive en rede af bakterier og bakterier, som er hovedårsagerne til sygdom.

Ikke nok med det, bunker af affald kan faktisk udløse luftforurening. På den anden side forårsager luftforurening sundhedsproblemer, især dem, der er relateret til lungerne og vejrtrækningen.

Bunker af affald kan også forårsage problemer i miljøet, som også kan føre til helbredsproblemer. Ikke at separere affald og lade det samle sig kan nemt udløse oversvømmelser.

Hvis dette sker, vil affaldet forurene vandet og få mennesker til at opleve hudrelaterede sygdomme, såsom kløe. I nogle tilfælde kan vand, der er forurenet med bunker af affald, få en person til at opleve kvalme, opkastning og diarré.

Nå, når bortskaffelsen af ​​organisk og ikke-organisk affald adskilles, er der mange fordele, der kan nydes. Starter fra sundere luft, et rent miljø og garanteret vand. Bortskaffelse af affald efter dets type vil også lette genbehandlingen. For eksempel vil det at smide ikke-organisk affald i én container gøre det nemmere for folk, der ønsker at hente og genbruge affaldet. Han behøver heller ikke længere at skille skraldespanden ad igen, hvilket faktisk kan give hygiejneproblemer i hjemmet.

Ud over at organisere affald, kan du også bevare dit helbred ved regelmæssigt at tage yderligere vitaminer til kropsfitness. Det er nemmere at købe vitaminer, kosttilskud og andre sundhedsprodukter i appen . Med leveringsservice vil ordren blive leveret til dit hjem inden for en time. Gratis forsendelse, du ved! Kom nu , Hent nu i App Store og Google Play.