Kost uden at spise ris, hvor effektiv?

Jakarta – Mange typer slankekure har vist sig at være vellykkede til at tabe sig, men der er stadig mennesker, der går på slankekur uden at overveje det gode og dårlige og den kropstilstand, de oplever. Deres antagelse er enkel, nok til ikke at spise ris, så vil vægten falde. Måske er der en tanke om, at ris er hovedårsagen til fedme eller fedme.

Fakta viser dog noget andet. En undersøgelse udført af professor Tomoko Imai fra Doshisha Women's College of Liberal Arts i Kyoto, Japan, sagde, at en af ​​de anbefalede måder at reducere fedme på er at spise ris. Når du spiser ris, føler du dig mæt, og du vil ikke spise andre fødevarer, så du kan reducere overspisningen.

Ikke effektiv, hvis den indtages for meget

Ud over at give en følelse af mæthed og forhindre overspisning, indeholder de indtagne ris næringsstoffer, fibre og planteforbindelser, der er effektive til at beskytte tyktarmen mod truslen fra forskellige sygdomme. Det betyder dog ikke, at du kan spise store mængder ris eller for meget, ja!

Læs også: Vil du have slank uden bivirkninger? Prøv den hvide ris-diæt, kom så!

Årsagen er, at indtagelse af overdreven ris inviterer til risiko for metabolisk syndrom. Så at spise ris har også en grænse. For eksempel får du i 100 gram hvide ris 27,9 gram kulhydrater, 0,28 gram fedt, 2,66 gram protein og 129 kalorier kalorier. Jo mere du spiser ris, jo højere er risikoen for diabetes, især hvis du ikke kompenserer ved at bevæge dig aktivt, såsom at træne regelmæssigt.

For at du får den rigtige portion ris til at understøtte ønsket om at få idealvægten ved slankekur, er det derfor tilrådeligt at spørge en ernæringsekspert direkte. Dette er for at reducere virkningen af ​​risici, der opstår, når du gennemgår en diæt, især hvis den diæt, du laver, ikke er baseret på lægens råd. Det er ikke svært, nu er der en ansøgning , så du til enhver tid kan stille spørgsmål til lægen uden at skulle bøvle med at stå i kø på hospitalet.

Læs også: Prøver du kaffediæten, er det sikkert at gøre?

Sikre kostregler uden at spise ris

Ikke at spise ris betyder ikke, at du ikke spiser kulhydrater. Hvis indtaget af kulhydrater, der kommer ind i kroppen, reduceres, nedbryder kroppen fedt som backup energikilde. Tja, hvis du samtidig reducerer fedtforbruget, er det sikkert, at kroppen let er svag og risikerer at besvime på grund af mangel på energi. Så hvordan er reglerne for en sikker kost uden at spise ris?

  • Erstat risindtaget med andre kulhydratkilder, såsom med fuldkornsbrød, kartofler, havre, eller erstat hvide ris med brune ris.

  • Undgå at spise snacks fordi de kalorier, der kommer ind i din krop, er meget større, hvis du spiser en snack sammenlignet med at spise ris. Især hvis de snacks du indtager er høj i salt.

  • reducere sukker, fordi det er det samme som at spise snacks, indtage mad eller drikke med højt sukkerindhold faktisk øger de kalorier, der kommer ind i kroppen, selvom du ikke spiser ris.

  • Balance med sport, i mindst 30 minutter hver dag. At gå er nok til at hjælpe med at reducere vægten.

Læs også: Hjælp med at tabe dig, disse er fordelene ved citroninfunderet vand

Det er, hvad man kan vide om kosten uden at spise ris. Husk, at den ideelle kropsvægt skal ledsages af et opretholdt helbred, så udholdenheden ikke falder.

Reference:
International Risforskning. Tilgået 2020. Sikre og sunde ris.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Ris og fedme: Er der et link?
WebMD. Tilgået 2020. Gennemgang af risdiætplanen: Virker det?