Er det rigtigt, at slangehovedfisk kan genoprette sår efter fødslen?

, Jakarta - Har du nogensinde hørt, at en person, der lige har fået foretaget en kirurgisk operation, eller lige har født, straks skal spise slangehovedfisk for at fremskynde sårheling? Det viser sig, at mange tror, ​​at slangehovedfisk har fordele ved at hele postoperative sår såvel som dybe sår. Årsagen er, at slangehovedfisk har et højt proteinindhold og også albumin, som er en type forbindelse, som kroppen har brug for i sårhelingsprocessen.

Men er dette sandt? Er der andre fordele ved slangehovedfisk? Tjek følgende anmeldelse!

Læs også: Sådan passer du på sømmene efter normal levering

Slangehovedfisk til at helbrede fødselssår

Nyheden, der siger, at fisk er god til at hele sår efter operation, er sand. Men faktisk har denne slangehovedfisk også mange fordele, såsom for personer med diabetes og slagtilfælde. Dette skyldes, at slangehovedfisk er lavt fedtindhold og har et ret højt kalorieindhold. Slangehovedfisk har vist sig at have højt proteinindhold, selv om det slår laks. Proteinindholdet i slangehovedfisk er også højere end mælkefisk, karper og snapper. Så udover at være nyttige til sårheling, kan slangehovedfisk også give høj ernæring til dem, der er underernærede.

Men for dem, der ikke kan lide at spise slangehovedfisk, kan du nu også indtage slangehovedfisk i form af kapsler indeholdende slangehovedfiskekstrakt. Således kan sårheling være hurtigere. Derudover råder læger normalt også patienter til at indtage fødevarer med højt proteinindhold og højt indhold af albumin, såsom denne slangehovedfisk.

Nogle mødre, der har født med kejsersnit, bør også indtage slangehovedfisk, så snitsårene fra operationen kommer sig hurtigt. Ikke nok med det, ernæringsindholdet i slangehovedfisk gør også moderens krop mere fit. Så efter fødslen bliver moderen rask igen og bliver ikke let syg.

Læs også: Lav en normal levering, forbered disse 8 ting

Andre tips til postpartum healing

Ud over at spise slangehovedfisk er der flere måder, som mødre kan gøre for at føle sig bedre hurtigt efter fødslen:

  • Hjælp Perineum med at hele. Påfør is på mellemkødet med få timers mellemrum i de første 24 timer efter fødslen. Spray varmt vand på området før og efter vandladning for at forhindre, at urinen irriterer den revne hud. Prøv at tage et 20-minutters varmt bad flere gange om dagen for at lindre smerter. Prøv at undgå at stå eller sidde i lange perioder og sove på siden.
  • Pleje af ar i kejsersnit. Rengør snittet C-sektion forsigtigt med sæbe og vand en gang om dagen. Tør med et rent håndklæde, og påfør derefter en antibiotisk salve. Spørg lægen kl om det er bedre at dække såret eller lade det stå åbent. Undgå at have en masse ting med, og udskyd anstrengende træning, indtil du får godkendelse fra din læge.

Læs også:Dette er risikoen for forkert belastning under fødslen

  • Lindre ømhed og smerter. Hvis du bliver syg af anstrengelse, så tag acetaminophen. Reducer smerte generelt med et varmt brusebad eller varmepude, eller forkæl dig selv med en massage.
  • Fortsæt med at spise sundt til regelmæssigt KAPITEL. Den første afføring efter fødslen kan tage tid, men tving ikke noget. Spis masser af fiberrige fødevarer (korn, frugt, grøntsager), gå ture, og brug en skånsom afføringsblødgører for at holde og forblive organiseret. Undgå at belaste, hvilket ikke er godt for perineal tårer eller kejsersnit ar.
  • Gør Kegels. Der er ingen bedre måde at få din vagina tilbage i form, gøre sex sjovere for dig og din partner og behandle postpartum urininkontinens. Så start med postnatale Kegel-øvelser, så snart du føler dig godt tilpas, og sigt efter at lave tre sæt Kegel-øvelser hver dag.
Reference:
Tempo. Fået adgang i 2020. Slangehovedfisk hjælper med at komme sig efter fødslen, myte eller fakta?
Hvad kan man forvente. Tilgået i 2020. Postpartum Recovery.