7 typer af ferskvands prydfisk, der er nemme at vedligeholde

, Jakarta - Mange undersøgelser har afsløret, at det at holde prydfisk kan hjælpe med at lindre stress og øge bevidstheden humør positiv. Desværre er det at se prydfisk svømme en aktivitet, der lindrer stress, men pleje af dem gør dig faktisk svimmel.

Nå, for dem af jer, der i øjeblikket leder efter et alternativ til ferskvandsprydfisk, der er let at vedligeholde, er her anbefalingerne til dig!

1. Betta Fish

Betta fisk er prydfisk, der ikke kræver ekstra pleje. Betta fisk ser ikke kun smukke ud, men også seje, så du ikke behøver at genere eller spilde tid på at passe dem.

2. Zebrafisk

Zebrafisk er en anden type ferskvandsprydfisk, der er nemme at vedligeholde. Zebrafisk er små, velmønstrede, stærke og nemme at lægge æg, så de anbefales at opbevare. Zebrafisk er altædende og kan spise alt. Forarbejdede fødevarer såsom pellets, frosne fødevarer såsom artemia, kan bidrage til en god farve i zebrafisk.

3. Platy fisk

Platy fisk er kendt for at være nemme at passe. Platter spiser næsten alt, fra alger til lysegrønt og frossen mad. Platter har også mange farver, der gør fiskeelskere meget glade for at beholde tallerkener.

4. Guppyer

Guppyer er en anden prydfiskeart, som er velegnet til begyndere at holde. Guppyer er nemme at passe og har tendens til at yngle hurtigt. Guppyer har mange farver, hvor hannen ser mere "livlig" ud visuelt end hunnen.

Guppyer kan også tilpasse sig forskellige vandforhold og har en livlig personlighed, så du kan nyde at beholde dem. For at holde dine guppy sunde, er det meget vigtigt at holde vandtemperaturen konsekvent omkring 10-29 grader Celsius.

5. Molly Fish

Mollies er en anden ferskvands prydfiskeart, der er nem at passe. Mollies kan vokse til 3 til 4 inches i længden og er altædende, hvilket betyder, at de kan spise planter og andre dyr. Det interessante ved disse ferskvandsprydfisk er, at de formerer sig ved at føde.

Ligesom guppyer elsker mollies også at yngle. Så hvis du ikke vil have for mange prydfisk, skal du ikke blande forskellige køn i et akvarium.

6. Guldfisk

En anden meget populær ferskvandsfisk er guldfisken. Dette er en smuk prydfisk, der kan vokse i naturen. Nogle af disse fisk kan leve op til 25 år eller endda længere. Guldfisk har brug for konstant pleje, såsom ugentlige vandskift og filtre for at holde dem sunde og glade.

7. Angelfish

Angelfish er en ret populær ferskvandsfisk. Den kan være op til 6 tommer lang og 8 tommer høj. Angelfish er meget smukke og kommer i en række forskellige farver og mønstre. Angelfish kan overleve ved at spise planter og andre dyr, såsom små insekter og rejer.

Alligevel bør angelfish holdes væk fra små fisk. Fordi angelfish er territoriale og aggressive (dog ikke så aggressive som betta fisk). Så den bedste måde at holde dem på er at adskille dem fra andre typer fisk.

Det er nogle typer ferskvandsprydfisk, der er populære og nemme at vedligeholde. Du kan spørge din dyrlæge direkte for mere information om andre kæledyrs helbred Ja!

Reference:
Byg dit akvarium. Tilgået i 2021. 15 fisk med lav vedligeholdelse til en stressfri tank.
Pet Land. Tilgået i 2021. TOP 10 BEDSTE FERSKVANDSFISK TIL DIT AKVARIE.