Dette er 7 nemme måder at blege gule negle på

, Jakarta - For at understøtte udseendet er mange kvinder villige til at bruge penge og give afkald på deres tid til at lave kropspleje. Alle ins og outs af hans krop slap bestemt ikke for behandlingen, så hans udseende var tæt på perfekt.

Nå, en af ​​de ting, der normalt betragtes som trivielle, er neglepleje. Sunde negle er normalt farvestrålende, så de nemt kan farves med neglelak. Men hvad sker der, hvis dine negle er gule, det må være meget irriterende, fordi det forstyrrer dit udseende. Gå ikke i panik, her er en nem måde at blege dine negle på, som du bør prøve!

  1. appelsinskræl

Hvis du kan lide at spise citrusfrugter, bør du efter at have læst denne artikel ikke smide appelsinskallen væk. Det er meget nemt at blege negle med appelsinskal. Du skal bare gnide appelsinskallen ind i dine negle og tånegle. Gør det flittigt for maksimale resultater.

Læs også: Ikke kun frisk, det er fordelene ved citron for skønhed

  1. Citronskal

Ligesom appelsinskal kan du også blege negle med citronskal. Sådan presses citronskallen til den kommer ud som spray vand og ret det mod neglene én efter én. Gør det regelmæssigt, så blegningsprocessen kører hurtigt.

  1. Bagepulver

Den næste måde at blege negle på er at bruge bagepulver . Bagepulver vil være i stand til at løfte de gule pletter på neglene, og denne metode anses også for at være ret effektiv og sikker at gøre. Brug 3 teskefulde bagepulver og tilsæt lidt vand, indtil konsistensen bliver en pasta. Påfør på neglene én efter én og lad stå indtil det tørrer af sig selv.

  1. Tandpasta

Materialer, som du normalt bruger hver dag, er også i stand til at blege dine negle. Ingrediensen er tandpasta. Før du påfører tandpastaen på dine negle, skal du sørge for, at dine negle er rene. Påfør tandpastaen og skrub forsigtigt med en speciel børste til dine negle. Du kan gøre dette hver dag for maksimale resultater.

  1. Æble cider eddike

Har du meget æblecidereddike tilbage derhjemme? Nå, brug æblecidereddike til at påføre dine negle hver dag. Sørg dog for, at dine negle er rene, før du påfører dem én efter én, indtil de er jævnt fordelt. Lad dine negle tørre og skyl med rent vand.

  1. Saltvand

Dette er den nemmeste måde at blege negle på. Du behøver kun en stor skål med varmt vand og 4 til 5 spiseskefulde salt. Læg dine negle i blød i en skål, mens du forsigtigt skrubber dem med en tandbørste.

Læs også: 6 fordele ved salt til skønhed

  1. Olivenolie

Olivenolie er også effektiv til at genoprette en lysere neglefarve. Forbered på forhånd 3 til 4 spiseskefulde olivenolie og rens dine negle først. Gnid derefter neglene med olivenolie og massér blidt. Du kan gøre dette hver dag for maksimale resultater.

Ud over at bruge ingredienserne ovenfor til at blege dine negle, kan du også gøre flere måder at undgå gulne negle. Nå, her er ting, du kan gøre for at forhindre gulning af dine negle:

  • Indtag B-vitaminer fra nødder og grøntsager som soja, hvede, spinat, salat og kål.
  • Undgå overdreven indtagelse af koffeinholdige drikkevarer og alkohol.
  • Drik masser af vand.

Så det er nogle tips til at gøre dine negle hvide, rene og sunde. Hvis du har spørgsmål om skønhed og hudsundhed, så brug bare appen . Du kan diskutere med lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!