Tab dig ved at løbe, gør det på denne måde

, Jakarta - Du ved allerede, at det ikke er nok at tabe sig, hvis du kun er afhængig af kost og tilstrækkelig hvile? Faktisk skal et vægttabsprogram ledsages af regelmæssig motion. Motion kan forbrænde kalorier og reducere kropsfedt, så kropsvægten vil blive reduceret.

Af de mange former for træning kan du prøve at løbe for at hjælpe med at tabe dig. Denne sport siges at være effektiv til at tabe sig og øge kroppens kondition. Så hvordan taber du dig ved at løbe?

Læs også: Løbemotion kan hjælpe med maksimal diæt, her er forklaringen

Typer og fordele ved løb

Tvivl ikke på privilegiet at løbe for kroppens sundhed. Ifølge offentliggjorte undersøgelser Health Promotion Journal of Australia, Regelmæssig løb er forbundet med vægttab og understøtter opretholdelsen af ​​en sund vægt.

Det, du skal huske, er, at fordelene ovenfor ikke opnås ved bare at løbe. I alt 4.720 forskningsobjekter ovenfor løber rutinemæssigt så langt som 20-40 km hver uge, som er opdelt i 2-5 løbesessioner. Kort sagt, forvent ikke, at din kropsvægt falder, hvis du bare løber "vilkårligt".

Der er forskellige former for løb med deres egne mål og fordele. Nå, her er de typer løb og måder, du kan prøve, hvis du vil tabe dig ved at løbe.

1.Grundlæggende løb

Grundløb el grundlæggende løb er den type, du kan vælge, hvis du vil tabe dig ved at løbe. Dette korte til moderate løb er omkring 10 kilometer og udføres i et naturligt tempo.

2. Løb væk

Hvordan man taber sig ved at løbe kan være ved at vælge denne type løb. Løb væk eller lange løb 15–20 kilometer væk og udføres i et jævnt eller lige tempo. Denne type løb hjælper med at forbedre den generelle kondition og udholdenhed.

3.Intervalløb

Intervalløb el intervalløb er et kort, intenst løb gentaget flere gange med korte pauser imellem. Løb fx 5 x 600 meter med en let løbetur på 400 meter mellem hvert interval. Dette løb træner styrke og løbehastighed.

4.Hill gentager

Næsten magen til intervalløb, men denne type løb udføres på en bakke. For eksempel 10 x 1 minuts løb op ad bakke gentagne gange. De træner styrke og løbehastighed, mens de øger udholdenheden.

Læs også: Før du løber, skal du gøre denne forberedelse

Forbrænd flere kalorier

Formlen for at tabe sig er enkel, de forbrændte kalorier skal være mere end de forbrugte kalorier. Tja, ifølge forskning kan løb forbrænde flere kalorier end de fleste andre sportsgrene. Denne sport kræver forskellige muskler for at arbejde hårdt sammen.

Der er en undersøgelse, der sammenlignede effektiviteten af ​​at løbe med at gå i brændende kalorier. Hans undersøgelse, som involverede 12 mænd og 12 kvinder, sammenlignede, hvor mange kalorier der blev forbrændt under gang og løb 1.600 meter. Så hvad er resultaterne?

Resultaterne viste, at man i gennemsnit løb 1.600 meter ind løbebånd forbrænder 33 flere kalorier end at gå. I mellemtiden forbrænder det at løbe 1.600 meter på en bane 35 flere kalorier end at gå.

Læs også: Anbefalet dosis af motion for at forblive sund

Måske tænker du, at 33-35 kalorier ikke er "hvor meget" for vægttab. Men når afstanden øges til 16 kilometer, betyder det, at kroppen forbrænder 330–350 kalorier mere end at gå den samme distance.

Afslutningsvis er løb et godt træningsvalg til vægttab. Grunden til, at denne øvelse forbrænder flere kalorier end andre alternative sportsgrene.

Hvordan, interesseret i at løbe regelmæssigt for at reducere kropsvægt og fedt?

Vil du vide mere om problemet ovenfor? Eller har andre helbredsproblemer? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?

Reference:
Healthline. Tilgået i 2020. Hvordan løb hjælper dig med at tabe dig
Health Promotion Journal of Australia. Tilgået 2020. En profil af sundhed, livsstil og træningsvaner for 4720 australske rekreative løbere – sagen for at fremme løb for sundhedsmæssige fordele
Meget godt pasform. Tilgået i 2020. Løb for vægttab