God motion for gravide kvinder i første trimester

, Jakarta - Forskellige symptomer mærkes af gravide, især i første trimester, som nogle gange gør dem ubehagelige. Startende fra morgen kvalme , til de fysiske ændringer, som en mor mærker i det første trimester af sin graviditet. Selvom det føles ubehageligt, betyder det ikke, at du ikke kan gøre noget. For at reducere ubehag kan mødre lave let træning eller fysisk træning.

Ud over at lindre ubehag i begyndelsen af ​​graviditeten er let træning i graviditetens første trimester nyttig til at forberede fosterudviklingen, regulere vægtøgningen, regulere humøret og gøre det lettere for gravide kvinder at få nok søvn.

Citeret fra sundhedslinje, Følgende er øvelser, som mødre kan lave i løbet af graviditetens første trimester, nemlig:

Læs også:Tag ikke fejl, graviditet kræver også mors motion

  1. Kegels

Denne øvelse har mange fordele for gravide kvinder. Udover at kunne opretholde en ideel kropsvægt, kan Kegel-øvelser også lindre smerter på grund af ændringer, der sker i moderens krop.

Gåture er den letteste øvelse, og den kan udføres af alle nemt og gratis. Ved at gå afslappet vil moderens kalorier på grund af vægtøgning blive forbrændt uden at skulle lave anstrengende fysiske aktiviteter.

Hvis moderen føler sig træt, når hun går en afslappet gåtur, bør du hvile dig først og ikke være for tvunget. Vælg en rute, der ikke er for langt væk, og glem ikke at have behagelige sko på, når du dyrker denne sport.

  1. Yoga

Yoga ser ud til at være en meget velegnet øvelse for gravide kvinder i graviditetens første trimester. Denne øvelse øger kroppens styrke og balance, sænker blodtrykket, holder musklerne i kroppen fra spændte og lærer moderen, hvordan man træner vejrtrækningsteknikker, der er gavnlige for moderen, når fosteret vokser i maven. Ingen grund til at presse dig selv for hårdt, når du laver yoga. Gravide kvinder er nok til at lave yoga i 30 minutter hver uge.

Læs også: Under graviditeten vil disse 3 hjernefunktioner falde

  1. Svømme

Svømning kan være den foretrukne sport, når moderen går ind i graviditetens første trimester. Mødre skal dog være opmærksomme på bevægelser, når de dyrker denne sport, så mødre ikke bliver trætte. At lave denne øvelse kan berolige sindet hos gravide kvinder, der er stressede under graviditeten.

Svømning kan også hjælpe med at øge den energi, udholdenhed og kropsstyrke, som mødre har brug for under graviditeten.

  1. Let aerobic

Aerobic er ret gavnligt for gravide kvinder, fordi det kan nære hjertet, forhindre hæmorider og øge iltniveauet. Det er bedre at lave let aerobic, gravide kvinder skal først konsultere en læge, så livmoderen og moderen forbliver sunde.

Læs også:Sikre tips til valg af sport til gravide kvinder

Ikke kun sport er velegnet, moderen bør også kende fosterets tilstand i livmoderen, så det altid er sundt. Du kan spørge lægen gennem ansøgningen .

Du kan få svar på klager eller tips, som du gerne vil vide. Bare rolig, mor kan kontakte lægen når som helst og hvor som helst via appen .

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Hvilke øvelser er sikre i første trimester?.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Hvilke øvelser er sikre under tidlig graviditet?.