Antifungale lægemidler kan klare leukorré, virkelig?

Vaginalt udflåd fungerer faktisk for at holde skeden ren og fugtig. Imidlertid kan unormalt vaginalt udflåd, der ikke forbedres, indikere visse sundhedsmæssige forhold. Er det rigtigt, at svampedræbende lægemidler er i stand til at overvinde alle former for vaginalt udflåd? Vi anbefaler, at du først læser følgende anmeldelser."

, Jakarta - For kvinder, selvfølgelig, er du bekendt med vaginalt udflåd? Vaginalt udflåd opstår, når der kommer væske eller slim ud af skeden. Normalt vaginalt udflåd tjener til at opretholde renheden og fugtigheden af ​​de kvindelige kønsorganer. Normalt udflåd fra skeden kan fjerne døde celler og bakterier og derved undgå vaginale infektioner.

Læs også: Gode ​​vaner til at forebygge leukorré

Alligevel skal du være opmærksom på vaginalt udflåd, der ændrer farve eller ændrer sig i en stærk lugt. Denne tilstand indikerer en lidelse i vaginalområdet. Så er det sandt, at antifungale lægemidler er i stand til at overvinde helbredsproblemer karakteriseret ved vaginalt udflåd?

Antifungale lægemidler i stand til at overvinde leukorré?

Tegn på unormalt udflåd fra skeden er generelt næsten det samme. Den udførte behandling er dog anderledes og skræddersyet til årsagen. Bruges der så svampedræbende lægemidler til at behandle unormalt udflåd fra skeden?

Dybest set kan antisvampemidler bruges til at behandle vaginalt udflåd forårsaget af svampe. Et af de sundhedsproblemer, der kan opleves på grund af gær, er en vaginal gærinfektion. Vaginale gærinfektioner er forårsaget af candida-svampen, der yngler omkring skeden.

Ud over symptomer på unormalt vaginalt udflåd, får denne tilstand patienter til at opleve smerte og svie, når de tisser eller har sex.

Nå, en behandling udføres ved at give svampedræbende lægemidler, der påføres vaginalområdet. Dette antifungale lægemiddel er tilgængeligt i form af en salve, creme eller oral medicin. Dosis af svampedræbende lægemidler justeres i henhold til sværhedsgraden af ​​infektionen. Gravide kvinder har dog forbud mod at bruge svampedræbende lægemidler.

Læs også: For at forblive selvsikker, overvind vaginalt udflåd med yoga

Husk, at vedligeholde og pleje skeden er en vigtig ting at gøre. Derfor bør du hele tiden holde skeden ren. Hvordan man bruger det rigtige undertøj, bruger prævention, når man har sex og spiser sund mad, og nok vand kan hjælpe med at behandle skeden for at undgå sundhedsproblemer.

For dig, der vil vide mere om, hvordan du håndterer udflåd fra skeden, kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?

Hvad er normalt, hvad er unormalt?

Vaginalt udflåd er generelt normalt for kvinder, især når de kommer ind i menstruationscyklussen. Kvinder, der er under graviditet, oplever også udflåd fra skeden på grund af hormonelle ændringer, de oplever. Spørgsmålet er, hvordan man skelner mellem normalt og unormalt vaginalt udflåd?

Ifølge UK's National Health Service er tegn på unormal vaginal udflåd:

  • Mængden af ​​vaginalt udflåd, der kommer ud, er mere end normalt.
  • Ændringer i farve, såsom grå, grøn, brun eller endda gul.
  • Vaginalt udflåd forårsager en stikkende ubehagelig lugt, såsom fiskeagtig.
  • Vaginalt udflåd, der vises, forårsager kløe i skeden.
  • Skeden føles varm og irriteret nogen tid efter at have oplevet udflåd fra skeden.
  • Vaginalt udflåd vises ledsaget af blod.

Læs også:Her er typerne af vaginalt udflåd baseret på farve

I mellemtiden kan normalt vaginalt udflåd karakteriseres ved:

  • Farven er klar eller klar mælkehvid.
  • Ingen stærk lugt, fiskeagtig, harsk eller rådden.
  • Det vises rigeligt med en glat, våd tekstur, normalt et par dage mellem menstruationscyklusser eller under ægløsning.
  • Teksturen er glat og klistret, kan være flydende eller tyk.

Husk, aldrig undervurder unormalt udflåd fra skeden. Denne tilstand kan være et tegn på et alvorligt problem med de intime organers sundhed. For eksempel vaginitis (betændelse i skeden) til livmoderhalskræft.

Ifølge eksperter i U.S. Department of Health & Human Services, hvis vaginalt udflåd er ledsaget af brændende eller kløe omkring skeden, er det sandsynligt, at denne tilstand kan indikere vaginitis. Symptomerne omfatter:

  • Stærk vaginal lugt.
  • Udledningen er grøn, gul eller grå.
  • Vaginal kløe.
  • Begyndelsen af ​​vaginale smerter.
  • Rødme omkring skeden.

Forsøg derfor at tage på hospitalet, hvis det unormale udflåd fra skeden ikke bliver bedre. I forvejen lavede du en tid hos lægen i appen Så du skal ikke stå i kø, når du kommer på hospitalet. Praktisk, ikke?



Reference:
UK National Health Service. Tilgået i 2021. Vaginalt udflåd
Mayo Clinic. Tilgået 2021. Gærinfektion (vaginal)
US Department of Health and Human Services. Hentet februar 2020. Office of Population Affairs. Vaginalt udflåd.