Er det rigtigt, at blodpletter er et tegn på mødom?

, Jakarta – Svaret er nej. Ifølge sundhedsdata offentliggjort af National Health Service i Storbritannien, ikke alle kvinder, der har sex første gang, vil opleve blødning.

Årsagen til blødning eller blodpletter skyldes den første penetration, der trænger ind i jomfruhinden. Denne membran er et tyndt lag hud, der delvist dækker indgangen til skeden og normalt rives i stykker under sex. Det er dog ikke altid, at en revet jomfruhinde forårsager blødning. Læs mere information nedenfor!

Kan blive revet i stykker på grund af andre aktiviteter

Det skal bemærkes, at ikke kun jomfruhinden kan blive revet i stykker på grund af penetration, men også andre aktiviteter, såsom træning og brug af tamponer. Der er stadig mange mennesker, der tror, ​​at en kvinde, der stadig er jomfru, vil bløde den første nat. Efter at have læst denne artikel får du selvfølgelig opdateret information.

Læs også: Seksuel chikane med stoffer i Storbritannien, hvad er chemsex præcist?

Det er bedre end at bekymre sig om en jomfru eller ikke en jomfru, den vigtigere ting for dig at være opmærksom på er reproduktiv sundhed. Har du en seksuelt overført sygdom eller ej?

Spørg direkte til hvis du for nylig har haft risikabel seksuel aktivitet. Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Lær Hymen nærmere at kende

Før du ved mere om forholdet mellem jomfruhinden og mødom, skal du også vide, hvad en jomfruhinde er. Hvad der menes med jomfruhinden eller jomfruhinden er en tynd hinde, der dækker skedeåbningen. Her er nogle typer jomfruhinde:

  1. Ringformet jomfruhinde. Denne membran omgiver skedeåbningen.
  2. Septat Hymen. Denne membran er kendetegnet ved flere åbne huller.
  3. Cibriform jomfruhinde. Denne membran er også kendetegnet ved flere åbne huller, men de er mindre og flere.
  4. Introitus. Hos kvinder, der har haft samleje, kan hindehullet forstørres, men forlader stadig jomfruhindevævet.

Med alderen kan jomfruhinden ændre form. Hos piger er jomfruhinden formet som en halvmåne eller en lille donut. Generelt er jomfruhinden formet som en ring med et lille hul i midten. Hullet tillader udledning af menstruationsblod.

Ikke kun ændringer i form, elasticiteten af ​​jomfruhinden kan også ændre sig. I ungdomsårene har jomfruhinden en tendens til at blive mere elastisk. Ind i voksenlivet bliver jomfruhinden tykkere, end da de var teenagere. Jomfruhinden kan ændre sig på grund af påvirkning af hormonelle forandringer, hvoraf den ene er hormonet østrogen.

Jomfruhinde-forhold og tegn på jomfruelighed

Som nævnt ovenfor bruger mange mennesker stadig blodpletter som et tegn på mødom, fordi kvinder, der stadig er jomfruer, anses for at have intakt jomfruhinde.

Læs også: 7 Disse ting sker med din krop under sex

Men faktisk kan blodpletter ikke altid bruges som benchmark til at afgøre, om en kvinde stadig er jomfru af følgende årsager:

  1. Ikke kun ved at have sex, men jomfruhinden kan også blive revet i stykker på grund af andre årsager, der er blevet nævnt ovenfor.
  2. Der er kvinder, der er født uden jomfruhinde.
  3. Jomfruhinden kan rives i stykker uden smerter eller blødning.
  4. Der er også tilstande, hvor kvinder stadig har en intakt jomfruhinde efter samleje. Dette skyldes, at jomfruhinden er for elastisk.
  5. Folk tror, ​​at en revet jomfruhinde kan bløde voldsomt. Faktisk kan det være, at den afrevne jomfruhinde kun bløder så lidt, at det ikke er nemt at se med øjet.
  6. Ifølge en undersøgelse opstår blødninger, der opstår som følge af, at jomfruhinden rives i stykker under samleje for første gang, kun hos nogle kvinder. Hvis en kvinde ikke er ophidset nok under samleje, især når den ledsages af frygt, så er der stor sandsynlighed for, at der opstår blødning.

Men hvis kvinden er tilstrækkeligt stimuleret, vil der muligvis ikke forekomme blødning. Så blødning under samleje for første gang er ikke altid et tegn på mødom. Kom nu, lad os uddanne os selv ordentligt og ikke umiddelbart tro på sundhedsoplysninger, der ikke nødvendigvis er gyldige!

Reference:
NHS.UK. Tilgået 2020. Bløder en kvinde altid, når hun har sex for første gang?
ResearchGate. Tilgået i 2020. Jomfruhinden: Fakta og forestillinger.