Delta Variant Corona Virus er mere smitsom, her er hvordan man forhindrer det

"Fortsat med at gennemgå og stramme sundhedsprotokoller er en måde, der kan gøres for at forhindre overførsel af delta-varianten af ​​corona-virussen. Det sociale miljø skal minimeres, udendørsaktiviteter skal reduceres. Brug bekvemmeligheden og det praktiske ved digital teknologi til enhver aktivitet, hvis det er muligt."

, Jakarta - Af de mange varianter af coronavirusmutationen er deltavarianten lettere at overføre med 60 procent end alfavarianten. Dette skyldes flere mutationer i proteiner, der gør det muligt for virussen at trænge ind og inficere raske celler. Derudover kan en person, der er inficeret med deltavarianten, sprede den til 5-8 andre personer.

Indtil nu har deltavarianten spredt sig til omkring 62 lande rundt om i verden, inklusive Indonesien. At kende deltavarianten er nemmere og hurtigere at sprede, det får folk helt sikkert til at bekymre sig. Undgå dog overdreven panik, fordi det kan gøre dig ude af stand til at tænke klart. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) sagde, at selvom delta-varianten lettere overføres, er der forholdsregler, der kan tages.

Læs også:Corona-virusmutation og begrænset mRNA-evne

Hvordan man forhindrer overførsel af Delta Variant Corona Virus

At fortsætte med at overholde sundhedsprotokoller er stadig den bedste måde at forhindre deltavarianten corona-virus på. Derudover skal den forebyggende indsats strammes og mere disciplineres ved at anvende følgende metoder:

1. Begræns ikke-vigtig indsamlingstid

En effektiv måde at forhindre overførsel af corona-virus på er at begrænse ikke-nødvendig indsamlingstid. At holde familie- og venners sammenkomster er ofte en udløsende faktor for corona-klyngen.

Selvom det er inkluderet i cirkel tættest på, sørg for altid at minimere kontakt, især delta-varianten corona-virus overføres hurtigere. Dette kan være svært at gøre, men det er stadig vigtigt at implementere, så COVID-19-pandemien kan løses med det samme, og aktiviteterne kan vende tilbage til det normale.

2. Reducer beløb Cirkel Social

Alle, du bor uden for dit hjem, og du møder, øger din risiko og gør kontaktopsporing sværere. Forhold som dette er det rigtige tidspunkt at reducere antallet af familier i samfundet cirkler. Denne tilstand skal forstås og forstås i et stykke tid, da situationen ikke er så sikker som den plejede at være.

Hvis du kan identificere dig cirkel sikkert fra nogle meget betroede mennesker, så kan du komme igennem denne pandemi. Hvis du har en meget stor omgangskreds, vil det være svært at styre eller spore, hvornår et af medlemmerne er smittet.

3. Begræns shopping på markeder eller indkøbscentre

Under de nuværende pandemiske forhold er det bedre at forkorte den tid og energi, du bruger på at shoppe på markedet eller indkøbscentret. Hvert minuts tid, du bruger på at shoppe på markedet eller indkøbscentret, vil øge din risiko for at blive udsat for COVID-19-virussen.

Brug så vidt muligt alternative indkøbsmuligheder som f.eks Kør igennem eller shop online. Udnyt avanceret teknologi og innovation og gør det nemmere for dig at købe dine daglige behov.

Læs også:Inficeret med Corona Virus, hvornår vil symptomerne ophøre?

4. Sæt Arbejds- og Skolestrategi

Hvis du ikke kan arbejde på afstand el arbejde hjemmefra, det er bedst at flytte arbejdsmøder udendørs, hvis det er muligt. Husk, at mange infektioner opstår gennem kontakt på arbejdspladsen. Så sørg for altid at holde afstand på arbejde, flytte møder eller andre sammenkomster udendørs, hvis det er muligt, eller endda virtuelle.

Hvad angår skoleaktiviteter, så diskuter med læreren, så læringsprocessen er sikrere, men stadig effektiv. For eksempel er skolerne online eller reducerer antallet af elever i klassen, hvis de skal være ansigt til ansigt, eller aktiviteter flyttes uden for lokalet.

5. Tilbed klogt

Tilbedelsessteder har også en høj risikovurdering for overførsel af virussen. Gudstjenesteaktiviteter, hvor menigheden samles, kan give stor spredning. At tilbede derhjemme er måske ikke så behageligt og højtideligt som i et tilbedelsessted, men det vil forhindre smitte, og du vil føle dig tryg.

6. Bliv ved med at bære masken

Bær altid en maske, når du er udenfor. Prøv at bruge en mere effektiv maske, nemlig en dobbeltmaske (kirurgisk maske og stofmaske) for at øge beskyttelsen eller blot en kirurgisk maske.

Det anbefales ikke kun at bruge stofmasker. Mens stofmasker giver beskyttelse, kan maskernes evne til at beskytte mod virus afhænge af typen af ​​stof, antallet af lag stof og hvor godt masken passer.

7. Vask/rengør dine hænder ofte

Øv håndvask med vand og sæbe i mindst 20 sekunder. Brug også håndsprit, der indeholder (mindst) 60 procent alkohol, hvis sæbe og vand er svært tilgængeligt.

Læs også: Sådan angriber Corona-virussen kroppen

8. Få vaccination

Hvis det er din tur, så bliv vaccineret med det samme. Selvom varianter af coronavirus fortsætter med at mutere, begrænser det ikke vaccinens effektivitet. Det gør i hvert fald ikke dine symptomer værre, hvis du på noget tidspunkt bliver smittet.

Det er nogle måder at forhindre overførsel af delta-varianten af ​​corona-virussen på, som kan gøres. Husk at følge sundhedsprotokollerne og kontakt lægen med det samme via appen hvis du har nogle mistænkelige symptomer.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. 8 måder at beskytte dig selv mod de nye coronavirus-stammerMedicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Delta-varianten af ​​SARS-CoV-2: Hvad ved vi om det?