6 fitnessøvelser du kan lave derhjemme

, Jakarta – At gå til fitnesscentret, også kendt som fitnesscentret, er ofte en sportsgren for nogle mennesker. Årsagen er, at der er mange valg af redskaber og træningsformer, der kan vælges i fitnesscentret. Som at løbe på et løbebånd, løfte vægte eller bare spille en stationær cykel.

Men at træne i fitnesscentret kræver bestemt, at du bruger mere tid, og omkostningerne er selvfølgelig ret høje. Nå, hvis du er en af ​​dem, der ikke har tid nok til at gå i fitnesscenter, så fortvivl ikke. Du kan prøve at anvende nogle fitness-bevægelser selv derhjemme. Kom nu, følg disse tips og find ud af, hvilke fitnessbevægelser du kan lave derhjemme!

1. Løftevægte

En af de typiske træningsbevægelser, som du kan gøre derhjemme, er at løfte vægte. Du behøver kun at give en til to vægtstænger eller håndvægte derhjemme, og du kan udføre bevægelsen. Du skal selvfølgelig tilpasse vægten af ​​belastningen til det ønskede træningsmål.

Læs også: 6 Træningsudstyr til hjemmetræning

2. Højt knæ løber på plads

Løb med højt knæ på plads aka løb på plads kan udføres i stedet for et løbebånd. Gør denne bevægelse ved at løbe på plads, mens du løfter dine knæ, indtil du når en bestemt position. Det er bedst at sørge for, at dine knæ er på linje med dine hofter under denne bevægelse. For at opnå maksimale resultater, undgå at tvinge dig selv til at gøre det.

3. Planke

En af de fitnessbevægelser, der nu bliver mere og mere populære og praktiserede i vid udstrækning, er planken. Denne bevægelse er en form for balanceøvelse, der udføres ved at fokusere kroppens styrke i midten. At lave planker kan hjælpe med at træne musklerne i arme, skuldre, mavemuskler og lår.

Hvis du vil have tonede mavemuskler, er planker det bedste valg. Måden at gøre dette på er med en position i forhold til at vende mod gulvet. Læg derefter albuerne på gulvet, som om du skulle lave en push-up. Forskellen er, at du ikke behøver at lave op og ned bevægelser, bare behold den position i et par sekunder til minutter.

Læs også: Sport uden udstyr? Prøv disse 4 kropsvægtbevægelser

4. Squat Jump

For dig, der ønsker at stramme og bygge benmuskler, må du ikke gå glip af denne form for øvelse. Squat jump er en form for øvelse, der har til formål at træne benstyrke. For at gøre dette skal du starte i en oprejst stilling og placere dine hænder bag hovedet. Læg derefter på hug og hop for at vende tilbage til startpositionen. Gentag bevægelsen i flere sæt.

5. Step-up

Hvis der ikke er trapper eller redskaber, der kan understøtte denne øvelse, kan du bruge en stol. Step-ups er også en god form for øvelse til at opbygge benmuskler. Normalt udføres denne bevægelse ved at gå op og ned af trapper.

For at gøre step-ups derhjemme, skal du sørge for en stol og derefter udføre bevægelsen op og ned. Sørg for, at den brugte stol eller genstand er stærk nok til at støtte kroppen. Udfør denne bevægelse hurtigt for at maksimere fedtforbrændingen.

6. Triceps Dip

Stadig ved at bruge en stol, kan du også lave øvelser, der er nyttige for denne triceps-muskel. Stå med ryggen til stolen og læg hænderne på stolen. Prøv derefter at udføre bevægelsen op og ned i denne position et par gange.

Læs også: Kayla Itsines bevægelse, gør din krop tonet uden værktøj

Har du et helbredsproblem og har brug for en læges råd? Brug appen lige! Det er nemmere at kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak . Få anbefalinger til køb af lægemidler fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!