Nældefeber hos børn? Dette er årsagen

, Jakarta - Ud over kløe kan udslæt hos børn også føles ømt eller sviende. Dette udslæt kan forekomme over hele babyens krop, inklusive ansigt, tunge, hals, ører og læber. Symptomer oplevet, kan vare i flere timer eller flere dage. Mor, lad os finde ud af de faktorer, der forårsager nældefeber hos Lille!

Læs også: Behøver at vide, disse er allergier, der ofte opleves af børn

Mor, dette er, hvad nældefeber betyder hos børn

Nældefeber har et medicinsk navn, nemlig nældefeber. Denne tilstand er en hudreaktion karakteriseret ved svulster, der stikker ud fra huden, som er røde eller hvide og føles kløende. Disse welts kan forekomme på en del af kroppen eller spredes til andre dele af kroppen. Størrelsen kan også være forskellig for hver person. Nældefeber er ikke en farlig tilstand, men det kan få din lille til at føle sig utilpas, mens han sover på grund af den kløende fornemmelse, der opstår.

Lille én har nældefeber? Disse symptomer forårsaget!

De welts, der opstår, er normalt meget kløende. Disse welts har også forskellige størrelser og placeringer. Almindelige symptomer, hvis din lille har nældefeber, er karakteriseret ved:

  • Ekstrem kløende fornemmelse.
  • Udslættet er rødt eller hvidt.
  • Tilstedeværelsen af ​​ar i ansigtet, kroppen, benene eller armene.
  • Disse svulster eller udslæt er ovale i form eller lange som orme.

Ovenstående symptomer kan ofte komme igen og opstå pludseligt. Tilbagefald af symptomer kan vare i måneder til år. Disse udslæt eller svulster kan forekomme på grund af flere udløsende faktorer, herunder varme luftforhold og stress.

Læs også: 4 hudallergier, der kan forekomme hos babyer

Lille én har nældefeber? Dette er årsagen

Nældefeber hos børn opstår på grund af eksponering for et allergen. De vigtigste kilder til allergener hos børn er normalt medicin og mad. Nå, nældefeber, der opstår, er en reaktion fra immunsystemet, der reagerer på et stof, der anses for giftigt af kroppen.

Derudover kan svulster opstå, fordi de udløses af høje niveauer af histamin og andre kemikalier frigivet af de nederste lag af huden, hvilket forårsager hævelse af væv. Histamin kan også få plasmavæske til at lække fra blodkarrene, hvilket resulterer i væskeopbygning. Denne overskydende væske kan også få huden til at hæve og føles kløende.

Flere andre ting, der kan udløse nældefeber hos dit barn, er ekstrem luftpåvirkning, insektbid, visse medikamenter eller infektioner såsom influenza.

Læs også: Nældefeber, allergi eller sygdom?

Din lille har nældefeber, her er håndteringen!

Hvis din lille har denne tilstand, så undgå at ridse den kløende hud, brug ikke badesæber, der indeholder skrappe kemikalier, tag let og løst tøj på, og prøv at holde udslæt på huden køligt for at hjælpe med at lindre huden. Tilfælde af nældefeber hos børn er normalt milde og kan heles på to dage. Håndtering eller behandling vil blive tilpasset til sværhedsgraden af ​​symptomerne og de forårsagende faktorer, der opleves.

Mor, tal omgående med lægen, hvis nældefeberne ikke forsvinder inden for 48 timer, din lille føler sig svimmel, har åndenød eller åndedrætsbesvær og føler, at hans tunge eller hals er hævet. Vil du spørge om børns helbredsproblemer? Mødre kan chatte direkte med ekspertlæger i applikationen igennem Snak eller Stemme/videoopkald. Ikke nok med det, mødre kan også købe medicin, der er nødvendig. Uden besværet vil din ordre blive leveret til din destination inden for en time. Kom nu, Hent appen på Google Play eller App Store!