Udendørs eller statisk cykel, som forbrænder flest kalorier?

, Jakarta – Cykling er en sport, der er sjov og har mange fordele. Men midt i COVID-19-pandemien er der måske ikke få mennesker, der er tøvende og tilbageholdende med at cykle uden for hjemmet. Under forhold som disse kan det være en mulighed at cykle hjemme med en stationær cykel.

Men har en stationær cykel de samme fordele som at cykle udendørs (udendørscykler)? Hvilken af ​​dem forbrænder flere kalorier mellem disse to typer træning? For at være mere klar, se anmeldelserne i den følgende artikel!

Læs også: Sund cykelguide i ny normal

Statisk cykel vs udendørs cykel

Et af målene med træning, herunder cykling, er at forbrænde kroppens kalorier. Målet er at tabe dig, så du får den ideelle kropsform. Derudover kan cykling også hjælpe med at træne muskelstyrke og forbedre den generelle kropskondition.

Faktisk har både stationære cykler og almindelige cykler begge fordele for kroppen. Begge disse sportsgrene indgår i den type konditionstræning, nemlig sport, der kan forbedre ydeevnen af ​​hjertet, lungerne og kredsløbet. Derudover kan cykling selvfølgelig også hjælpe med at forbrænde kalorier, så du vil tabe dig.

Rutinemæssig cykling kan også hjælpe med at sænke niveauet af dårligt kolesterol i blodet. Konditionstræning kan også styrke hjertemusklen og hjælpe med at kontrollere blodtrykket. Tilbage til spørgsmålet om, hvilken sport der kan forbrænde flere kalorier. Faktisk har begge typer sport deres egne fordele og ulemper.

En stationær cykel er en type cykel, der bruges indendørs, normalt i et fitnesscenter eller fitnesscenter. Men generelt er funktionen af ​​denne type cykel ikke meget anderledes end en almindelig cykel eller cykel udendørs . Tilbage til problemet med at forbrænde kalorier, både stationære cykler og udendørscykler kan forbrænde kalorier.

Læs også: Et forsøg værd! Krymp maven ved at cykle

Hvis der trædes i pedalerne med en jævn hastighed og tempo, kan en stationær cykel faktisk give mere forbrænding end en almindelig cykel. Hvis der trædes i pedalerne med moderat intensitet, siges statisk cykling i 30 minutter at forbrænde omkring 260 kalorier. I mellemtiden, hvis man cykler med høj intensitet, kan en person samtidig forbrænde omkring 391 kalorier.

Men husk på, at mængden af ​​kalorieforbrænding kan opnås, hvis du træder på en stationær cykel i en stillestående hastighed og tempo. Mens man er på cyklen udendørs , antallet af kalorier, der kan forbrændes, afhænger af den hastighed, hvormed man træder i pedalerne. Cykling med 14 til 16 mph siges at brænde 372.

Når hastigheden øges, kan antallet af forbrændte kalorier blive flere. Når cyklen trædes i pedaler med en hastighed på mellem 16 og 19 mph, er de kalorier, der kan forbrændes, omkring 446 kalorier. Dette tal antages, hvis en person cykler i 30 minutter. Med andre ord er sammenligningen af ​​antallet af forbrændte kalorier mellem de to typer cykler resultatet af samme tid.

Udover antallet af forbrændte kalorier, er der flere andre ting, man kan overveje, inden man vælger en stationær cykel eller cykel udendørs . Du skal sikre miljøforhold, fitness og komfort. Husk aldrig at presse dig selv til at træne og ved, hvornår det er tid til at stoppe.

Læs også: Sådan sænker du depression ved at cykle

Hvis du er syg og har brug for lægehjælp, kan du bruge applikationen at tale med lægen. Det er nemmere at kontakte lægen via Videoer / Taleopkald og Snak . Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference
Lev stærkt. Tilgået 2020. Hvor mange kalorier forbrændes på en stationær cykel på 30 minutter?
AZ Central. Tilgået 2020. Forskel i forbrændte kalorier mellem en stationær cykel og en almindelig udendørscykel.