Testikelsmerter på grund af Varicocele, dette er førstehjælp, der kan udføres

, Jakarta - Har du nogensinde oplevet smerter i testiklerne? Hmm, tag ikke let på dette problem, fordi det kunne signalere et mere alvorligt problem. For eksempel testikelsmerter på grund af varicocele og hævelse af venerne i testiklerne (pungen).

Blodkarrene, der fører blod fra testiklerne til penis, bør ikke palperes eller mærkes. Venerne og venerne vil dog ligne mange orme i pungen, når en varicocele angriber en person. Formodentlig ligner tilstanden åreknuder i benene.

Læs også: Vær opmærksom, dette får mænd til at få varicocele

Problemer med testiklerne kan opstå fra alderen 15 til 25 år. I de fleste tilfælde er det mere almindeligt i venstre pung. Selvom det ofte er asymptomatisk og ikke dødeligt, kan varicoceles få testiklerne til at skrumpe. I sidste ende kan det forstyrre fertiliteten.

Faktisk får helbredsproblemer i testiklerne ofte mænd til at føle sig rastløse. Årsagen er, at dette ene organ er tæt forbundet med sædfrugtbarhed. Testiklerne spiller selv en rolle i at producere sædceller og hormonet testosteron. Nå, på grund af denne meget vigtige rolle skal testikelsundheden altid opretholdes.

Så hvordan er førstehjælp i tilfælde af varicocele?

Ignorer ikke symptomerne

I de fleste tilfælde giver det ikke symptomer. Men nogle syge kan forårsage klager, såsom:

  • En klump i en af ​​testiklerne.

  • Pungen bliver hævet.

  • Forstørrede vener vil med tiden ligne orme i pungen.

  • Ubehag i pungen.

  • Smerterne bliver værre, når du står eller laver fysisk aktivitet i længere tid.

Læs også: Anerkendelse af Varicocele-sygdom, kan forårsage infertilitet for mænd

Førstehjælp til Varicocele sager

Hvis dette testikelproblem har forårsaget stærke smerter, kan behandlingen være gennem embolisering eller operation. Men de fleste tilfælde af varicocele forårsager ikke symptomer og forårsager skade, så de kræver ikke behandling.

Men der er nogle førstehjælp til at løse dette problem. For det første skal du ikke bruge undertøj, der er for stramt. Så kan den syge også tage smertestillende medicin, såsom: paracetamol , hvis smerten varer længe.

Derudover er anden førstehjælp, der kan udføres, at hvile eller ligge ned ved at løfte benene. Denne hvile er en ret effektiv førstehjælp.

Læs også: Vær forsigtig med at opleve infertilitet, dette er måden at forhindre varicocele sygdom på

Husk, at denne varicocele kan udløse smerte, hvis sværhedsgraden har nået grad tre. På dette stadie kan varicocelen ses og palperes, uden at den syge skal anstrenge sig. I denne tilstand er hjælpen ved operation.

Denne varicocele kan faktisk palperes i første klasse, men dukker kun op, når den syge anstrenger sig. Denne operation vil blive anbefalet, når diameteren af ​​den venøse blodhævelse har nået to millimeter.

Det, du skal huske, skal du straks søge læge, hvis du oplever symptomer på smerter i testiklerne. Især hvis symptomerne varer længe og bliver værre.

Vil du vide mere om problemet ovenfor? Eller har andre klager over testikelproblemer eller andre kropsdele? Hvorfor kan du spørge en læge direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!