8 Antioxidantrige frugter, der skal indtages på arbejdet

Jakarta - Arbejde og andre aktiviteter kræver en sund krop. Men luftforurening, der indåndes hver dag, og usund mad indtages, kan danne frie radikaler i kroppen. Hvis niveauet er for højt, kan frie radikaler svække immunforsvaret og øge risikoen for forskellige alvorlige sygdomme.

For at bekæmpe frie radikaler, der kommer ind i kroppen, er det nødvendigt at tage antioxidanter. Naturligvis er antioxidanter indeholdt i en række sunde fødevarer, herunder frugter. Hvilke frugter er høje i naturlige antioxidanter og skal indtages for at holde kroppen i form? Find ud af det herefter.

Læs også: Rig på antioxidanter, disse er fordelene ved rødbeder

Forskellige antioxidantrige frugter

Her er nogle frugter, der er rige på naturlige antioxidanter, for at afværge farerne ved frie radikaler i kroppen:

  1. Kirsebær

Anthocyaninindholdet, som også giver kirsebæret dens røde farve, er en naturlig antioxidantforbindelse, der er godt for kroppens sundhed. I hvert 100 gram er der en ORAC-score (Oxygen Radical Absorbance Kapacitet) omkring 4.873. Scoren er et benchmark for at finde ud af, hvor mange niveauer af antioxidanter i fødevarer, der kan optages af kroppen. Jo højere score, jo større effekt har antioxidanter optaget i kroppen.

  1. Jordbær

C-vitamin, som er meget indeholdt i jordbær, er en anden form for antioxidant, som er nyttig til at opretholde kroppens modstand, hudens sundhed og forebygge anæmi. Derudover indeholder jordbær også anthocyaniner, som kan være med til at reducere risikoen for hjertesygdomme, ved at sænke det dårlige kolesterol og øge det gode kolesterol i kroppen. I 100 gram indeholder den op til 5,4 mmol antioxidanter med en ORAC-score på 5.938.

  1. Blåbær

Andre frugter med højt antioxidantindhold er blåbær. Antioxidantniveauerne i blåbær er uden tvivl det højeste af alle frugter og grøntsager. pr 100 gram, blåbær indeholder 9,2 mmol antioxidanter med en ORAC-score på 9.019.

Ud over at have et højt indhold af antioxidanter, blåbær også beriget med vitamin C og K og mangan, men stadig lavt i kalorier. Det er derfor blåbær kan være en snack under en ideel diæt, fordi den kan spises meget uden at skulle bekymre sig om at tage på.

Ikke nok med det, forskning fra Ernæringsmæssig neurovidenskab det beviser også blåbær nyttig til at forsinke faldet i hjernens funktion, som normalt opstår med alderen. I andre undersøgelser blev det også afsløret, at denne ene frugt var i stand til at reducere risikoen for hjertesygdomme, dårlige kolesterolniveauer og sænke blodtrykket.

Læs også: Hvornår er det bedste tidspunkt at spise frugt?

  1. Hindbær

I hver 100 gram frugt hindbær, er der 4 mmol antioxidanter, og en ORAC-score på 6.058, som også er ledsaget af C-vitamin og mangan, som bestemt er godt for kroppen. I en undersøgelse offentliggjort i Ernæringsforskning, er det kendt, at antioxidantindholdet i hindbær er effektivt til at dræbe kræftceller i maven, tyktarmen og brystet selv op til 90 procent.

Denne fordel menes at komme fra anthocyanin-antioxidanter, der virker ved at reducere inflammation og kræftfremkaldende oxidativ stress. Desuden frugt hindbær Det er også nyttigt til at reducere risikoen for hjertesygdomme.

  1. Blommer

Sammenlignet mellem alle typer har sorte blommer et højere antioxidantindhold. Denne frugt er rig på C-vitamin og phenoler, som er antioxidanter, der er nyttige til at forhindre hævelse, betændelse og vedligeholde DNA og beskadigelse af celler i kroppen.

  1. orange

Kilder til antioxidanter i citrusfrugter fås fra C-vitamin, som er meget højt. Ligesom i andre frugter er antioxidantindholdet i appelsiner nyttigt til at afværge frie radikaler, celleskader, opretholde immunitet og øreinfektioner.

  1. Rød drue

Rødvin indeholder antioxidanter, der er mere optimale end andre vintyper. Den højeste kilde til antioxidanter i denne frugt er i huden, kaldet resveratrol. Denne type antioxidant er nyttig til at bekæmpe spredningen af ​​kræftceller.

Læs også: Frugter til glødende hud

  1. Mango

Denne frugt med en sød smag og elsket af alle har også et ret højt indhold af antioxidanter, du ved. Generelt indeholder mango A-vitamin, flavonoider (beta-caroten, alfa-caroten og beta-cryptoxanthin), som er effektive til at bevare synet og sund hud.

Det er 8 typer antioxidantrige frugter, der skal indtages, især for dem af jer, der har meget arbejde. Bortset fra frugter kan antioxidantindtag også opnås fra kosttilskud. Et af de bedste kosttilskud med naturligt antioxidantindhold, der er 550 gange større end E-vitamin og 6.000 gange stærkere end C-vitamin, er kosttilskud. Astrien

SupplementAstrien indeholder astaxanthin, som er den stærkeste naturlige antioxidantforbindelse, der nogensinde er fundet i naturen. Disse antioxidantforbindelser er nyttige til at reducere inflammation i kroppen på grund af frie radikaler, vedligeholde hjerte- og hudsundhed. Forbrug SupplementAstrien hver dag, så immunforsvaret forbliver optimalt, eller efter lægens anvisninger.

Du kan Hent Ansøgning at diskutere med lægen om brugsdosis SupplementAstrien den rigtige for dig. Derudover kan du også købe dette tillæg gennem appen også, du ved. Bare klik, SupplementAstrien det du har brug for kommer til din adresse. Nemt, ikke?

Reference:

Healthline. Tilgået 2020. 12 sunde fødevarer med højt indhold af antioxidanter.

Sundhed. Tilgået 2020. 10 antioxidanter-rige fødevarer, du bør spise.

WebMD. Tilgået 2020. 20 almindelige fødevarer med flest antioxidanter.