Ting at vide om gensidigt samarbejde vaccination

, Jakarta - Det gensidige samarbejde vaccinationsprogram er et program udført af regeringen gennem ministeriet for statsejede virksomheder (BUMN). Tidligere var gensidig vaccination reguleret i sundhedsministerens forordning (Permenkes) nr. 10 af 2021, vedrørende implementering af vaccinationer i forbindelse med håndtering af COVID-19-pandemien.

Gotong royong-vaccinationsprogrammet er blevet startet siden efter Eid al-Fitr, som er den 17. maj 2021. Lancering fra sundhedsministerens forordning nr. 10 af 2021, er gensidig samarbejde vaccination rettet mod medarbejdere/kvinder, familier og andre enkeltpersoner i familien, hvis finansiering bæres af juridiske enheder eller forretningsenheder.

Derfor er modtagerne af den gensidige samarbejdsvaccine gratis eller gratis. Omkostningerne ved at købe vaccinen afholdes af virksomheden eller den juridiske enhed, der huser arbejderne.

Læs også: Dette er fremskridtet af COVID-19-vaccinationsfase 2

Fakta om gensidigt samarbejde vaccination

Her er nogle ting at vide om gensidigt samarbejde vaccinationer:

1. Vaccinepris

Prisen for gensidigt samarbejde vaccinetjenester er anført i sundhedsministerens dekret (Kepmenkes) nummer HK.01.07/MENKES/4643/2021/. I mellemtiden er prisen på vaccinen produceret af Sinopharm gennem udnævnelsen af ​​PT Bio Farma (Persero) til gensidigt samarbejde vaccinationer, nemlig:

  • Købsprisen for vaccinen er 321.660 IDR pr. dosis.
  • Den maksimale takst for vaccinationsydelser er 117.910 Rp. pr. dosis.

Denne pris er den højeste pris for vaccine pr. dosis købt af en juridisk enhed eller forretningsenhed, inklusive en fortjeneste på 20 procent og produktionsomkostninger. Prisen fastsættes efter at have modtaget synspunkter fra det koordinerende økonomiministerium, eksperter, akademikere eller retshåndhævende embedsmænd. Denne vaccinationssats må ikke overstige den maksimale sats, som regeringen har fastsat.

2. Brug af Sinopharm Vaccine og Cansino Biologics Vaccine

For indkøb af gensidigt samarbejde vaccinationer lavede regeringen en kontrakt om at indkøbe 7,5 millioner doser Sinopharm-vaccine, hvor den samlede tilgængelige vaccine nåede 500 tusinde doser.

I mellemtiden vil Cansino Biologics-vaccinen fra Kina give 5 millioner doser af vaccinen. I modsætning til Sinopharm-vaccinen vil Cansino-vaccinen kun blive givet i én injektionsdosis.

Læs også: Forebyg COVID-19, dette er vigtigheden af ​​influenzavacciner for ældre

3. Bruger ikke statsfrie vacciner

Vil gensidigt samarbejde vaccinationer hindre regeringens vaccinationsprogrammer, der allerede kører? Bare rolig, denne gensidige samarbejde vaccination bruger ikke regeringens gratis vaccine, så den forstyrrer ikke regeringens vaccinationsprogram.

Regeringen foreskriver, at gensidigt samarbejde vaccinationer ikke må bruge Sinovac, AstraZeneca, Novavax og Pfizer vacciner. De fire vacciner er offentlige programmer, der tilbydes gratis.

Så gensidig samarbejde vaccination bruger kun Sinopharm og Cansino. Implementering af gensidigt samarbejde vaccinationer kan kun udføres i private sundhedsfaciliteter, der opfylder kravene.

4. Myndighed for BUMN og Biofarma

Ansvaret for indkøb af vacciner til gensidigt samarbejde er Ministeriet for Statsejede Virksomheder (BUMN) og PT Bio Farma. Ligeledes udføres distributionen af ​​vacciner i gensidigt samarbejde af PT Bio Farma til private sundhedsfaciliteter, der har samarbejdet med juridiske enheder eller forretningsenheder. Antallet af uddelte vacciner skal være i overensstemmelse med behovene for COVID-19-vaccinen, som er blevet foreslået af forretningsenheder og juridiske enheder.

5. Stadig Indberettet til Sundhedsministeriet

Selvom det udføres i private sundhedstjenester, indberettes vaccinationsdata stadig til sundhedsministeriet (Kemenkes). Enhver virksomhed, der skal gennemføre gensidige vaccinationer, skal indberette deltagerne, der modtager vaccinationen, til Sundhedsministeriet.

Læs også: Svage Corona-vaccineforsøg hos ældre, hvad er årsagen?

6. Deltagere FåVaccinationskort eller certifikat

Alle, der har modtaget den gensidige samarbejdsvaccination, vil modtage et COVID-19-vaccinationskort eller elektronisk certifikat. Så hvordan er implementeringsproceduren?

Implementeringen af ​​gensidigt samarbejde vaccination skal stadig henvise til servicestandarder og standarddriftsprocedurer fastsat af hver sundhedsfacilitet. Indgrebet skal være i overensstemmelse med de tekniske anvisninger for vaccinationsydelser fastsat af sundhedsvæsenets leder.

Det er hvad du skal vide om gensidigt samarbejde vaccinationer. Hvis du vil vide mere om fordelene og bivirkningerne ved COVID-19-vaccination, kan du diskutere med din læge gennem ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:
Kompas.com. Tilgået i 2021. Gensidigt samarbejde Vaccination: Priser, typer af vacciner, og hvordan man registrerer
Kompas.com. Tilgået i 2021. Hvad er gensidigt samarbejde vacciner, typer, og hvor meget koster det?
Kompas.com. Tilgået i 2021. 12 ting du behøver at vide om gensidigt samarbejde vaccination
CNN Indonesien. Fået adgang i 2021. Jokowi navngiver 19 virksomheder, der starter gensidigt samarbejde vaccination