Disse er 5 fordele ved bynkemasker til ansigtshud

“Koreanske hudplejetrends er nu meget elskede. En der i øjeblikket er populær er bynkemasken, som siges at have mange fordele. Nogle af fordelene omfatter forebyggelse af forekomsten af ​​acne, reduktion af betændelse i ansigtets hud og fugtgivende ansigtshud."

, Jakarta – I dag er alt, der lugter af Sydkorea, på mode. Udover musik, drama og mad, hudpleje fra Sydkorea boomer også. En af dem, der bliver nævnt meget, er bynkemasken. Denne maske er lavet af bynkeplanten.

Bynke var oprindeligt en ukrudtsplante. I Sydkorea betragtes bynke som en helbredende urt på grund af dens antibakterielle, svampedræbende og beskyttende egenskaber for huden. I dag bruger det sydkoreanske køkken, traditionel medicin og homøopatisk medicin ofte bynke af denne grund. Indtil nu er bynke meget udbredt i skønhedsverdenen som en ingrediens til fremstilling af ansigtsmasker.

Læs også: Pas på, hyppige ansigtsbehandlinger kan skade huden

Bynkemaske fordele for skønhed

Fordelene ved bynke til ansigtets hud er nu meget forskellige. Her er nogle af fordelene ved bynkemasker til ansigtshud, som du har brug for at kende:

  1. Forebyggelse af acne

Bynke er antimikrobiel, som kan hjælpe med at forhindre vækst af bakterier, vira og svampe. Husk, at hudproblemer normalt er forårsaget af bakterier. For eksempel acne, som er forårsaget af bakterien Propionibacterium acnes. Bakterielle infektioner kan hindre helingsprocessen af ​​acne ar.

I mellemtiden virker bynke ved at hæmme væksten af ​​visse mikroorganismer. På den måde hæmmes aknesårhelingsprocessen ikke. Processen med hudregenerering forekommer også.

  1. Reducerer betændelse i ansigtets hud

Bynke har også anti-inflammatoriske egenskaber, så en bynkemaske kan hjælpe med at lindre tør og irriteret hud effektivt. Derudover kan bynkemasker også lindre rødme på ansigtets hud.

Bynkemasker kan regulere immuncelleaktivitet ved at målrette cytokiner og makrofager i væv. Cytokiner spiller en rolle i at aktivere hastigheden af ​​hudcellevækst.

  1. Fugtgivende hud

Har du problemer med tør hud? Prøv at påføre en bynkemaske, for denne maske kan fugte huden. Dette er takket være indholdet af E-vitamin i bynke. E-vitamin er som bekendt et vigtigt næringsstof, der er anti-inflammatorisk og vedligeholder en sund hud.

På den anden side er E-vitamin en antioxidant, der kan bekæmpe frie radikaler. Hudens fugt kan opretholdes ved tilstedeværelsen af ​​vitamin E. Hudskader på grund af overdreven eksponering for ultraviolette (UV) stråler kan også forebygges med en bynkemaske.

Læs også: Skønhed i enkelhed, dette er hemmeligheden bag koreanske kunstnere

  1. Forbedret hudbeskyttelsesfunktion

Tør hud kan opstå på grund af nedsat produktion af hudbeskyttende proteiner, nemlig filaggrin og loricrin. En undersøgelse viste, at bynkeekstrakt var i stand til at regulere filaggrin og loricrin. Således øges ydeevnen af ​​hudens beskyttende funktion.

  1. God til eksembehandling

Bynke siges at være en effektiv behandling af visse hudsygdomme. Eksempler omfatter eksem (atopisk dermatitis) og psoriasis. Hudplejeprodukter eller masker, der indeholder bynkeekstrakt, kan lindre symptomer på tør hud forårsaget af eksem. Det er også forbundet med at øge hudens beskyttende funktion, som virker på at lindre tør hud forårsaget af eksem.

Sådan påføres bynkemaske

Efter at have kendskab til fordelene ved bynkemasker, er du måske interesseret i at prøve det. For at mærke fordelene skal bynkemasker påføres på den rigtige måde. Her er trinene til påføring af en bynkemaske:

  • Rengør ansigtet med vand eller ledsaget af ansigtssæbe.
  • Påfør bynkemasken jævnt på ansigtshuden.
  • Hvil i 5-10 minutter. Skyl derefter forsigtigt med vand.
  • Brug en serum, essens eller fugtighedscreme, som du normalt bruger.

Læs også: Myter og fakta om hud og acne

Når du køber en bynkemaske, skal du sørge for, at det produkt, du vælger, er certificeret af BPOM (fødevare- og lægemiddelmyndigheden). Sørg også for ægtheden af ​​produktet, så det ikke har en negativ indvirkning på sundheden, især på ansigtets hud.

Hvis du ikke er sikker på det produkt, du køber, så prøv at spørge lægen i ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:

Healthline. Fået adgang i 2021. Bynke: A Weed with Potential

Meget godt helbred. Fået adgang i 2021. Hvad er bynke?

Lokke. Fået adgang i 2021. Hvorfor bynke er den trendy nye ingrediens i koreansk hudpleje

Healthline. Tilgået i 2021. Sådan påføres en ansigtsmaske korrekt.

Meget godt helbred. Tilgået i 2021. Fordele ved at bruge kaffegrums til din hud og dit ansigt.