Her er urintestproceduren til påvisning af stoffer i blodet

, Jakarta - Nyheden om, at berømtheder er blevet anholdt for at bruge stoffer, er måske bekendt. De blev erklæret for at have misbrugt stoffer, efter at politiet rapporterede resultaterne af deres urinprøver, som var positive. Men har du nogensinde ønsket at vide, hvordan denne urintest fungerer og procedurer til lægemiddeldetektion?

For at afdække, om nogen bruger stoffer, foretager retsmedicinerne en test, nemlig en toksikologisk test eller toksikologisk screening. Denne test er en test til at kontrollere stofniveauer i kroppen. Denne test kontrollerer indholdet af stoffer eller kemikalier såsom stoffer. Denne test kan dog ikke kun udføres på urin, men også på blod og spyt. Hvordan virker det? Dette er anmeldelsen.

Læs også: Her er urintestproceduren til at diagnosticere diabetes

Urintestprocedure til lægemiddeldetektion

Lægemidler som medicin kan trænge ind i kroppens system ved at blive synket, inhaleret, injiceret eller absorberet gennem huden. Gennem toksikologiske tests kan deres tilstedeværelse påvises. Du skal gøre det på et hospital, og de procedurer, der udføres, som er:

  • Du vil modtage en prøvekop fra den person, der udfører testen;
  • Du skal efterlade din pung, dokumentmappe eller andre ting i et andet rum, mens du tager testen, og du skal sikre dig, at du har tømt dine lommer;
  • I sjældne tilfælde vil en sygeplejerske eller tekniker af samme køn ledsage dig til badeværelset for at sikre, at du følger alle testprocedurerne. De vil forklare, hvorfor de skal holde øje med ham;
  • Rengør kønsområdet med en fugtig klud leveret af teknikeren;
  • Urinér i koppen, og du skal lave mindst 45 milliliter til prøven;
  • Når du er færdig med at urinere, luk glasset og tag det med til personalet;
  • Prøvetemperaturen måles for at sikre, at den er inden for det forventede område;
  • Herefter skal du og personalet hele tiden have visuel kontakt med urinprøven, så din urinprøve ikke er forurenet af andre genstande såsom toiletpapir, afføring, blod eller hår. Denne kontrol udføres, indtil prøven er forseglet og pakket til testning.

Læs også: 20 års brug af stoffer, dette er dens indvirkning på kroppen

Hvad er formålet med en urinprøve?

Baseret på formålet er her grundene til en urintest eller toksikologisk test:

  • I forskningsøjemed, for eksempel for at finde ud af, om tilfælde af overdosering af visse lægemidler giver livstruende symptomer, bevidsthedstab til mærkelig adfærd. Normalt gøres dette 4 dage efter, at lægemidlet er taget.
  • At se på brugen af ​​ulovlige stoffer, der forbedrer atletens formåen, såsom steroider.
  • For at kontrollere stofbrug på arbejdspladsen eller til rekrutteringsprocessen. Denne test udføres på arbejdspladsen af ​​buschauffører, taxaer, til folk, der arbejder i børnepasning.
  • Til gavn for behandlings-/redningsplanen. I lighed med det første punkt kan lægemiddelscreening i urin og blod foretages på personer, der har overdoseret stoffer (ikke altid overdoser).

Toksikologiske test kan identificere op til 30 typer lægemidler i én test. Typerne af stoffer er ikke begrænset til narkotika. Denne test er i stand til at detektere rester af officielle lægemidler til medicinske behandlingsformål, såsom aspirin, vitaminer, kosttilskud og opdager endda alkoholindhold i blodet.

Læs også: Stofmisbrug påvirker hjernens funktion

Hvis du vil vide mere om proceduren for en urinprøve, kan du chatte med lægen kl at spørge. Læge ind vil give de helbredsoplysninger, du har brug for.

Reference:
Healthline. Adgang i 2019. Urin Drug Test.
National Health Services UK. Hentet 2019. Hvad skal man vide om screening af urinmedicin.