Didi Kempot døde af Silent Killer?

, Jakarta – Hvis du troede, at corona-viruspandemien var den eneste dårlige nyhed, tager du meget fejl. Efter musikeren Glenn Fredly's bortgang for nogen tid siden, er det nu turen til fans af campursari-musik fra landet, der er kede af nyheden om musikeren Didi Kempots bortgang. Sangerinden fra Solo, Central Java, døde angiveligt i en alder af 53 på Kasih Ibu Hospital Solo tirsdag morgen (5/5).

Manden, hvis rigtige navn er Dionisius Prasetyo, har for nylig været populær og er blevet døbt som The Godfather of Broken Heart , fordi de sange, han komponerer, ofte indeholder historier om dem, der bliver kastet rundt i kærlighed. Han blev senere kendt for at forberede sig til en koncert for at fejre 30 år af sin karriere i musikverdenen. Didi Kempot har også tænkt sig at give velgørenhed af overskuddet fra salg af koncertbilletter i fremtiden. Han planlægger at donere en del af overskuddet fra salget til at hjælpe med at bekæmpe COVID-19 i Indonesien.

Læs også: Ashraf Sinclair dør, her er 6 typer hjertesygdomme

Årsagen til Didi Kempots død

Ifølge hans bror, Lilik, havde hans søster det ikke godt mandag (4/5) nat. Han havde feber og blev derefter bragt til Kasih Ibu Hospital i Solo den nat. Dog blev Didi Kempot pludselig erklæret død klokken 7.30 WIB. Lilik nævnte også, at hans søster hidtil aldrig havde klaget over at være syg. Didi Kempot er heller ikke registreret som at have en historie med alvorlig sygdom.

Selvom familien indtil nu ikke har oplyst årsagen til Didi Kempots død, sagde Kasih Ibu Hospital, Solo, at Didi Kempot havde været bevidstløs, siden han blev bragt til hospitalet.

Didi Kempots tilstand, da han blev kørt på hospitalet, var hjertestop. pludseligt hjertestop ). Hospitalet har forsøgt at hjælpe så meget som muligt, men til sidst kunne Didi Kempot ikke hjælpes mere og døde.

Desværre var hospitalet ikke villig til at give en mere detaljeret forklaring angående dødsårsagen for musikeren, som også er søster til Srimulats seniorkomiker, Mamiek Podang. Det skyldes, at patientens sygehistorie er familiens ret til at videregive den til eksterne parter, herunder medierne.

Læs også: 3 typer hjerteanfald at passe på

Lær begrebet Silent Killer at kende

Hjertestop opfattes ofte som en stille dræber . Dette skyldes, at hjertestop kan ske når som helst, hvor som helst og for alle. Hvis den syges hjerteanfald stadig viser sig at have et normalt slag, er det ikke tilfældet med hjertestop. I denne tilstand kan en persons hjerte faktisk holde op med at slå. Som følge heraf er fordelingen af ​​blod i hele kroppen forringet.

Endnu værre, denne tilstand kan opstå uden varsel. Normalt udløst af skader på hjertet, hvilket resulterer i en uregelmæssig hjerterytme (arytmi). Desuden er hjertet ude af stand til at pumpe blod til hjernen, lungerne og andre organer. Øjeblikke senere kan folk miste bevidstheden, indtil de ikke har en puls.

Tilstanden med hjertestop er generelt karakteriseret ved pludseligt bevidsthedstab, slet ikke vejrtrækning. Syge kan også pludselig føle sig svage med forsnævrede pupiller, hudfarven bliver blålig og bleg, og puls eller hjerteslag kan ikke findes.

Hvis det ikke behandles med det samme, kan pludseligt hjertestop føre til døden. Med hurtig og ordentlig medicinsk behandling bør overlevelsen af ​​den syge stadig kunne hjælpes. Ved at give hjerte-lunge-redning (CPR), brug af en defibrillator - eller endda blot at lægge pres på brystet - kan øge den syges overlevelseschancer.

Læs også : Tag ikke fejl, dette er forskellen mellem hjertestop og hjerteanfald

Hjertestop kan stadig forhindres ved rutinemæssigt at kontrollere helbredstilstande. Årsagen er, at de fleste af årsagerne til hjertesygdomme såsom forhøjet blodtryk ikke har symptomer, så det er obligatorisk at have regelmæssige helbredstjek.

Hvis du stadig har spørgsmål om dit helbred, så tøv ikke med at drøfte dem med din læge på . Du kan kontakte lægen via chat via smartphones, når som helst og hvor som helst.

Reference:
Dækning 6. Adgang i 2020. Didi Kempot dør, denne morgen blev han bragt til skadestuen med hjertestop.
spole. Tilgået 2020. Didi Kempot går bort.
Kompas. Tilgået 2020. Didi Kempot går bort.
Mayo Clinic. Hentet 2020. Pludselig hjertestop.