Tabe sig hurtigt

Jakarta - At få den ideelle kropsvægt er faktisk ikke svært. Det kræver dog en indsats og et højt engagement at nå det. For der er mange ting, vi skal gøre for at tabe os. Kort sagt, vi skal være virkelig disciplinerede og leve en mere regulær livsstil.

Tjek din idealvægt her:

Hvordan man taber sig involverer generelt tre hovedting. Starter fra madindtag, motion og hvile. Nå, her er nogle måder at tabe sig på, som du kan prøve.

Læs også: Tips til at tabe sig på 30 dage

1. Jogging

Uden træning virker det næsten umuligt at tabe sig. Nå, fra de mange sportsgrene, du kan prøve, er jogging ret effektivt. En person, der vejer 60 kilo, kan forbrænde 80 kcal, mens han løber i 10 minutter. Når det er gjort i 30 minutter, betyder det, at han formåede at forbrænde kalorier så meget som 240 kcal.

Ifølge klinisk professor i sundhedsvidenskab ved David Geffen School of Medicine ved UCLA, når en person løber en mile (1,6 kilometer), forbrændes der desuden cirka 100 kalorier. Dette tal afhænger dog af individet, såsom hans hastighed og vægt.

Jogging er ikke kun en effektiv måde at tabe sig på. Denne sport har også mange sundhedsmæssige fordele, såsom hjertet. Denne øvelse kan øge pulsen og tilskynde lungerne til at arbejde med deres højeste kapacitet. Interessant nok kan jogging også reducere risikoen for hjertesygdomme, forebygge diabetes og sænke blodtryk og kolesterol.

2. Sund kost

Kost kan være en ret effektiv måde at tabe sig på. Der er mange diæter, du kan prøve. Startende fra keto-diæten, middelhavsdiæten, til den virtuelle diæt. Tag keto-diæten for eksempel.

Keto-diæten er en diæt med højt fedtindhold, moderat proteinindhold og lavt indhold af kulhydrater. Målet med denne diæt er at få flere kalorier fra protein og fedt end kulhydrater. Ifølge Journal of European Nutrition kan denne tilstand udtømme lagret sukker som energikilde og erstatte det med protein og fedt.

Selvom keto-diæten er populær til at tabe sig, er den kontroversiel. Årsagen er, at hvis det ikke gøres ordentligt, kan det være sundhedsskadeligt.

Nå, for dem af jer, der ønsker at anvende keto-diæten, er det en god idé først at diskutere med en ernæringsekspert, så denne diæt kan køre sikkert og effektivt.

Læs også: Hurtigt vægttab, find ud af den første mangel på kulhydratdiæt

3. Undgå emballerede fødevarer

Emballerede fødevarer indeholder generelt meget fedt, natrium og sukker. Nå, indtagelse af for meget af disse fødevarer kan faktisk få dig til at tage på i vægt. Undgå derfor mad eller snacks, såsom chips, kiks eller andre emballerede fødevarer.

Som et alternativ kan du spise sunde snacks, såsom yoghurt og friske bær, eller naturligt jordnøddesmør med æbler. Sundere, ikke?

4. Gå meget

Folk i USA bruger biler til daglig mobilisering, selv bare for at rejse en mile. Nå, længden af ​​tid brugt på at køre er forbundet med øget kropsvægt. Derfor, i stedet for at bruge et køretøj, prøv at gå for at komme fra et sted til et andet, hvis afstanden er ret tæt.

Ifølge Department of Health & Human Services bør voksne have mindst 150 minutters fysisk aktivitet om ugen.

5. Begræns kaffe

Selvom det er ret simpelt, kan begrænsning af kaffeforbrug være en ret effektiv måde at tabe sig på. Husk, at en kop kaffe med lidt mælk og sukker indeholder hundredvis af kalorier. For dem af jer, der har denne vane, så prøv derfor at begrænse kaffeforbruget, så vægttabsprogrammet er effektivt.

Læs også: Vægtøgning? Det er, hvad der sker med kroppen

6. Få nok søvn

Mangel på søvn er ofte forbundet med øget kropsvægt. Årsagen er, at når en person ikke får nok søvn, har de en tendens til at træffe usunde valg i løbet af dagen. For eksempel at spise mad med højt fedt- og sukkerindhold.

Ikke nok med det, en person, der mangler søvn på grund af at være sent oppe eller overarbejde, har generelt en vane med at spise fødevarer med højt kalorieindhold. Nå, denne vane kan rode med vægttabsindsatsen.

Vil du vide mere om problemet ovenfor? Eller har andre helbredsproblemer? Du kan virkelig spørge lægen direkte gennem ansøgningen. Gennem funktionerne Chat og Voice/Video Call kan du chatte med ekspertlæger uden at skulle forlade huset. Kom nu, download applikationen nu i App Store og Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået 2019. Hvor mange kalorier forbrænder du, når du løber en kilometer?
Forebyggelse. Tilgået i 2019 15 små ændringer, du kan foretage for at tabe dig hurtigere, ifølge sundhedseksperter.