Er det medicinsk muligt at opdrage hr. P?

, Jakarta – Spørgsmålet om, hvorvidt der er en måde at rejse hr. P på, er ofte et forvirrende spørgsmål. Der er stadig en opfattelse af, at størrelse er alt, så alle måder at ændre størrelsen på penis til at være stor er gjort. Faktisk er en medicinsk forøgelse af størrelsen af ​​penis noget, der ikke kan lade sig gøre. Dette er sagt af Brian Christine, M.D, en urolog fra Center for Urology i Alabama, USA.

Før du vurderer, at din Mr P ikke er stor, er det en god idé at tjekke den normale størrelse af denne Mr P. Ifølge Mayo Clinic er den gennemsnitlige penisstørrelse, når den ikke er oprejst, 3-5 tommer, mens den når oprejst kan nå 5-7 tommer. Mr P omkreds, når den ikke er oprejst, er 3,6 tommer, og når den er oprejst kan den være 4,5 tommer.

Kan ikke forstørre, men det viser sig, at der er nogle situationer, der kan få hr. P til at skrumpe. Her er nogle af betingelserne.

  1. Har erektil dysfunktion

Hvis du har svært ved at få erektion i en vis periode, kan der være skader på penisvævet, som får det til at skrumpe, dette kaldes penisatrofi. Generelt opstår atrofi i penis med alderen, hvor der er en overførsel af fedtdepoter og nedsat blodgennemstrømning til vitale organer. Behandling for erektil dysfunktion kan normalt øge størrelsen af ​​penis igen.

  1. Har Peyronies sygdom

Peyronies er en sygdom i arvæv, der kan dannes i den indre foring af penis som følge af skader under samleje. Dette arvæv, der dannes, får penis til kun at blive tykkere på den ene side, hvilket får den til at bøje. Ikke alene er det bøjet, dette hærdede væv gør også Mr P smertefuldt, når det er oprejst.

  1. Gennemgår prostatektomi

Mr P kan blive forkortet, når du bliver opereret for at fjerne prostatakirtlen for at behandle prostatakræft. Dette er dog en uundgåelig bivirkning ved at gennemgå prostatektomi.

Brugen af ​​produkter, der lover at forstørre Mr P, hvad enten det er piller eller piller lotion . Så er der også et Mr P pumpeprodukt, som siges at være i stand til at forstørre Mr P. Ja, påføring af tryk vil få Mr P til at forstørre, men det er kun midlertidigt, fordi det vil vende tilbage til sin oprindelige størrelse, efter at pumpeeffekten ophører.

Selvom det er umuligt at øge størrelsen af ​​penis, er der sunde og naturlige måder at "forstørre" din penis på, nemlig:

  1. Tabe sig

Mænd, der er overvægtige, vil få fedtet til at dække skambensområdet, selv hans penis. Vægttab vil få din penis til at se 1 tomme længere ud og få din penis til at se sundere ud i længere tid. De, der er overvægtige, har tendens til at have svært ved at opretholde en erektion, så de ejakulerer hurtigt.

  1. Frisør Pubis

Trimning af kønsbehåring kan få Mr P til at se større og længere ud. Ifølge undersøgelse foretaget af Journal of Sexual Medicine , sagde, at kvinder er mere opmærksomme på penisens renhed og ryddelighed end størrelsen.

  1. Sport

En af årsagerne til erektil dysfunktion, der får hr. P til at ejakulere hurtigt og opretholde en erektion, skyldes dårlig blodcirkulation. At løbe intens træning vil hjælpe med at forbedre blodcirkulationen til vitale områder.

Hvis du vil vide mere om hr. P's helbred og tips om andre vitale organers helbred, herunder opretholdelse af vitalitet i sex, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Læs også:

  • Er penis størrelse genetisk påvirket?
  • 5 sexstillinger for mænd i lille størrelse
  • Hvad er den normale størrelse af Mr P?