Kan brystsmerter på grund af forkølelse skrabes af?

Jakarta - Skrabning er en måde, som mange indonesere gør for at få kroppen til at føles mere fit. Nogle af dem skraber, når de ikke har det godt på grund af forkølelse. Efter at have gjort det, vil afskrabningerne fremstå rødlige på huden.

Skrabning i sig selv er et alternativ, der gøres, når nogen er doven til at tage traditionel medicin eller urtemedicin, hvilket gøres ved at gnide metal på overfladen af ​​huden med vindolie eller lotion. Oprindeligt blev afskrabninger opfundet af kinesiske borgere kendt som hule sha . Men er det i orden at skrabe, når du har brystsmerter?

Læs også: Sårbar for fatalt resultat, her er måder at forhindre Angina Pectoris på

Afskrabninger ved brystsmerter, genkend resultatet

Afskrabninger er faktisk okay at gøre, når du føler dig utilpas på grund af en forkølelse. Men hvis du føler en klage, såsom brystsmerter, kan det være, at du lider af nedsat blodgennemstrømning til hjertemuskelvævet. Denne tilstand er kendt som angina sits (angina). Det ser tvetydigt ud, fordi symptomerne er næsten de samme som andre sygdomme.

Hos syge vil siddende vind give symptomer, såsom at blive knust eller deprimeret, som vil vise sig oftere, når den syge er på farten. Desuden, hvis du laver aktiviteter, der får hjertet til at pumpe blodet hurtigere. Det vigtige, du skal gøre, er, at undlade at skrabe, når du har ondt i brystet, for det er et tegn på, at du lider af mere end blot en forkølelse.

Læs også: Vises før et hjerteanfald, hvad er Angina Pectoris?

Faktisk er det ikke rigtigt, at afskrabninger kurerer ømhed, smerter i hele kroppen, utilpashed, influenza og endda brystsmerter. Alligevel anses denne myte for at være den mest magtfulde, hvilket stadig ofte udføres af indonesiske folk. Der er ikke noget galt i at tage på det nærmeste hospital, hvis du har en række symptomer, der er blevet nævnt, for forebyggelse er bedre end helbredelse.

Hvis der findes noget, der føles farligt, kan lægen behandle det passende. Årsagen er, at siddende vind, der håndteres for sent, kan få den syge til at miste livet bare sådan. Denne sygdom er for risikabel, så den skal håndteres af eksperter og kan ikke behandles med udskrabninger alene. Indtil nu, vil du stadig skrabe, når brystsmerterne varer ved?

Hvad forårsager vindsiddende?

Angina, eller mere almindeligt kendt som angina sits, opstår, når hjertets blodkar er indsnævret. Hjertets egne blodkar fungerer til at cirkulere iltholdigt blod til hjertemusklen, så hjertet kan udføre sin funktion ordentligt, nemlig at pumpe blod gennem kroppen. Når man oplever en forsnævring, vil ilttilførslen til hjertemusklen blive forstyrret, så der opstår en farlig sygdom, nemlig koronar hjertesygdom.

Læs også: Forskelstegn på forkølelse og Angina Pectoris

Koronar hjertesygdom er en af ​​hovedårsagerne til angina, på grund af tilstedeværelsen af ​​plak eller fedtaflejringer i de forsnævrede kranspulsårer. Faren, vind siddende kan opstå når som helst, selv når en person hviler. Følgende faktorer kan øge risikoen for koronar hjertesygdom:

  • Har en rygevane.

  • Har højt kolesteroltal.

  • Har højt blodtryk.

  • Har diabetes.

  • Alvorlig stress.

  • Mangel på motion.

  • Har en vane med at indtage alkoholiske drikke.

For at forhindre brystsmerter forårsaget af siddende vind, tag en række forebyggende trin, såsom regelmæssig motion, indtagelse af sunde, afbalancerede nærende fødevarer for et sundere hjerteorgan, undgå indtagelse af fødevarer med højt saltindhold og mættet fedt, opretholdelse af en ideel kropsvægt, rygning og alkoholforbrug. Pas altid på dit helbred, ok!

Reference:

heart.org. Hentet 2020. Angina (Brystsmerter).
NHS. Tilgået 2020. Angina.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Angina.