11 måneders babyudvikling

, Jakarta - Det må være en imponerende ting at se børn vokse og udvikle sig. Især når han kan lære at gå. Nogle gange kan det faktisk være besværligt, men du vil også føle dig glad på samme tid.

Generelt har babyer, der næsten er nået et år, allerede mange vaner. I en alder af 11 måneder vil moderens barn være mere aktivt og kan gå med hjælp fra sine forældre. Derfor bør mødre fortsat være opmærksomme på dem, når de laver aktiviteter rundt omkring i huset. Her er nogle udviklinger for en 11 måneder gammel baby!

Læs også: 4 stadier af motorisk udvikling for børn 0-12 måneder

Baby udvikling ved 11 måneder

Når barnet er fyldt 11 måneder, kan mange ting lade sig gøre. Af denne grund skal mødre kende indikatorer, der kan indikere, om babyen er i overensstemmelse med eksisterende standarder eller ej. Hvis det ikke gør det, kan moderen diskutere det med børnelægen.

Derfor er her nogle indikatorer, der kan forekomme i en babys udvikling i en alder af 11 måneder:

  1. Motor færdigheder

I denne alder er babyer i stand til at bevæge sig rundt i huset med ting omkring sig. Derudover kan barnet give slip på sin hånd og forsøge at gå på egen hånd. Nogle børn er også i stand til at gå på egen hånd, selvom de endnu ikke er stærke.

Nogle babyer helt ned til 11 måneder er også meget glade for at gå på opdagelse. Han kan prøve at krydse sengen og nogle andre farlige situationer. Lad derfor ikke farlige genstande være i nærheden. Derfor skal moderen virkelig tage sig af det hurtigt.

Koordinering af hænder og øjne hos spædbørn i denne alder er også forbedret. Han er muligvis allerede i stand til at lære at organisere legetøj efter størrelse og farveinddeling og adskille dem. Legetøj, der kan arrangeres, er også meget godt at lege, så børn og mødre kan lære dette.

Hvis moderen har spørgsmål vedrørende barnets udvikling på 11 måneder, lægen fra klar til at hjælpe. Den måde, mor kun har brug for Hent Ansøgning i smartphone Brugt! Derudover kan mødre også købe medicin uden at skulle forlade huset med denne ansøgning.

Læs også: 10 måneders babyudvikling

  1. Baby diæt

Udviklingen af ​​babyer i en alder af 11 måneder er en stigning i deres kost. Dit barn skal holde sin egen mælkeflaske med hænderne og lære at bruge en ske. Prøv at give dit barn sund mad, såsom frugt, grøntsager, mejeriprodukter og protein.

Babyers smagssans i denne alder er også mere udviklet, så prøv at give forskellige smagsvarianter til maden. Hvis dit barn betragtes som en kræsen person, så prøv at blive ved med at prøve og giv ikke op. Nogle gange skal babyer smage en ny mad omkring 8-12 gange, før de kan lide den.

Tving aldrig dit barn til at spise. Hvis han føler, at han er mæt, så stop med at give maden. Et barn, der er tvunget til at gøre sin mad færdig, vil en dag blive til en, der spiser for meget.

Læs også: Vær opmærksom på Baby Sleep Time for Little Ones Vækst

  1. Hvordan man kommunikerer

Babyer, der har nået en alder af 11 måneder, har indset, at de har følelser af sympatier og antipatier. Mors børn har lært at bruge følelser til at få det, de vil have. I dette øjeblik havde han været i stand til at afvise noget, han ikke kunne lide.

Udviklingen af ​​babyer, når de når en alder af 11 måneder, kan allerede svare på samtaler fra dem omkring dem. Når du spørger om én ting, kan dit barn svare, selvom du ikke ved, hvad han siger. Mors barn er også begyndt at kunne lide legen og fokusere et stykke tid.

Reference:
WebMD. Tilgået 2019. Babyudvikling: Din 11 måneder gamle
Forældre. Tilgået 2019. 44 uger gammel babyudvikling