4 måder at bruge den rigtige sovemaske på

, Jakarta – Hvordan plejer du din hud om natten? De fleste kvinder tror, ​​at det er nok at vaske deres ansigt og bruge en natcreme til hudpleje om natten. Men faktisk bruger sovemaske Det er også vigtigt for din ansigtshuds skønhed og sundhed. Denne ansigtsmaske, der kan bruges til at sove natten over, er nyttig til at nære, fugte og reparere døde hudceller i ansigtet. Efter brug sovemaske natten over, som et resultat, kan du vågne op med mere smidig og frisk ansigtshud. Selv nu, varianten sovemaske er stadig mere forskelligartet, og nogle er udstyret med formler til at lysne, fugte eller lindre. Så mange fordele sovemaske som du kan mærke.

Sådan bruger du sovemaske

Dog fordi generelt sovemaske I form af en gel er der stadig mange mennesker, der ikke ved eller er forvirrede over, hvordan man bruger den. Ingen grund til at blive forvirret, følg hvordan du bruger sovemaske følgende ret:

1. Vask dit ansigt og tør det

Før du ansøger sovemaske Først skal du sikre dig, at dit ansigt er helt rent for bakterier, bakterier og mærker makeup . Så vask dit ansigt med en ansigtsrens, der passer til din hudtype, og tør det derefter med et rent håndklæde ved forsigtigt at klappe dit ansigt.

2. Ansøg Sovemaske I ansigtet jævnt

Lige inden du går i seng, kan du ansøge sovemaske på din rene ansigtshud. Påfør gelmasken jævnt over hele ansigtet, men undgå øjne og læber, da det kan forårsage irritation.

3. Massér langsomt

Hvornår sovemaske er påført jævnt i ansigtet, kan du også massere ansigtshuden blidt og langsomt. Målet er at gavne sovemaske kan absorberes yderligere i din hud. Det tager ikke lang tid, det er nok at massere dit ansigt i 2-3 minutter.

4. Prøv at sove roligt i liggende stilling

Efter at have masseret dit ansigt, kan du gå direkte i seng. For at forhindre, at masken klæber til lagner, pudebetræk eller pudebetræk, skal du prøve at sove roligt på ryggen. Du bør også få nok søvn, i hvert fald i 7-8 timer, så livmoderen sovemaske kan absorbere og virke optimalt i din ansigtshud.

Det er gjort. Om morgenen skal du blot vaske dit ansigt igen for at mærke resultaterne. Du frarådes dog at bruge sovemaske dette hver dag. For du kan ikke få fordelene sovemaske optimalt, når du bruger det hver dag. Så søg sovemaske nok 1-2 gange om ugen.

Hvem skal bruge en sovemaske?

sovemaske bedst egnet til voksne, der begynder at opleve aldringsprocessen. Dette skyldes, at når vi bliver ældre, har hudens fugtindhold en tendens til at falde. Nå, bruger sovemaske kan hjælpe med at holde huden fugtig og forhindre tegn på for tidlig aldring. For dem af jer, der altid er i et rum med aircondition, skal du også bruge sovemaske . Årsagen er, at luften fra AC kan få din ansigtshud til at tørre hurtigt.

Så vær ikke doven til at bruge sovemaske ja, på grund af produktet hudpleje Dette har et utal af fordele for dit ansigt. Hvis du har problemer med ansigtshudens skønhed, skal du blot bruge applikationen . Du kan kontakte en hudlæge via Video/taleopkald og Snak at bede om sundhedsråd når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Læs også:

  • 6 tips til hudpleje om natten
  • Her er 5 typer naturlige masker til fedtet hud
  • Kend 5 typer masker og deres funktioner til ansigtet