2 traditionelle urtemedicin, der kan lindre gigtsygdomme

, Jakarta - Når dine fødder pludselig føler smerter ledsaget af hævelse og rødme, har du højst sandsynligt gigt. Denne lidelse mærkes generelt i leddene og storetæerne hos en person. Når du oplever det, er det ikke umuligt, at du har svært ved at gå, så det forstyrrer de daglige aktiviteter. Derfor skal du kende den mest effektive måde at lindre denne lidelse, hvoraf den ene er traditionel urtemedicin. Find ud af mere nedenfor!

Lindre gigtsygdomme med indtagelse af traditionel urtemedicin

Gigt er en inflammatorisk ledlidelse forårsaget af for høje niveauer af urinsyre i kroppen. Årsagen er, at urinsyreniveauet skal holdes på et normalt niveau for at undgå smerter i leddene i kroppen, især fødderne. Følelser af smerte og ubehag, når man lider af denne lidelse, ønsker bestemt ikke at blive mærket af alle. Derfor skal effektiv behandling ske hurtigt.

Læs også: Er det rigtigt, at gigt kan overføres i familien?

Mange typer lægemidler kan sænke urinsyreniveauet i kroppen. En mulighed, der kan indtages med mindst mulig risiko for bivirkninger, er typen af ​​naturmedicin eller urtemedicin. Denne type medicin bruges normalt som en traditionel urtemedicin. Derudover har denne behandling modtaget forskning relateret til dens effektivitet til at lindre gigt. Hvad er typerne af traditionel urtemedicin? Her er svaret:

1. Blanding af Java Chili, Skeblade og Selleri

En af de traditionelle urter, der har bevist sin effektivitet til at lindre gigt, er en blanding med de grundlæggende ingredienser i en blanding af javanesisk chili, skeblade og selleri. Cabe Jawa er en type lægeplante, som er let at finde i Indonesien og har en god smertestillende effekt til at reducere urinsyreniveauet i kroppen på grund af indholdet af flavonoider i den.

I en undersøgelse udført på mus blev det bemærket, at faldet i urinsyreniveauet i blodet kunne nå op på 69 procent. Udover fordelene ved javansk chili er indholdet af skeblade og selleri heller ikke mindre godt til at håndtere for høje urinsyreniveauer. Derfor kan du lave en potion med en blanding af disse tre grundingredienser. Alligevel skal du tale med din læge, før du gør det.

Læs også: Ofte ignoreret, dette er hovedårsagen til gigt

2. Salam Blade

Du kan også bruge laurbærblade som en traditionel urtemedicin til behandling af gigt. Dette kan ske på grund af indholdet af flavonoider og tanniner i det. Hertil kommer indholdet af æterisk olie på 0,05 procent bestående af eugenol og citral, som er anvendeligt som et vanddrivende middel (urin afføringsmiddel) og smertestillende middel (smertestillende). Prøv derfor regelmæssigt at indtage dette naturlige middel.

Der står om du kan lave infunderet vand lavet af laurbærblade i en dosis på 5 gram/kg kropsvægt. Derudover kan du også koge disse blade og drikke det kogte vand to gange om dagen. Der har været mange mennesker, der har bevist effektiviteten efter regelmæssigt at have indtaget det. Alligevel er det tilrådeligt at kontrollere urinsyreniveauet regelmæssigt og ikke gøre det på lang sigt.

Det er nogle traditionelle urter, der kan bruges til at lindre gigt. Hvis du allerede mærker symptomerne på denne lidelse, skal du ikke vente til det bliver værre med at tage behandling. Indtag øjeblikkeligt dette naturlige middel, så urinsyreniveauet kan vende tilbage til det normale, så daglige aktiviteter kan udføres som normalt.

Læs også: Kend årsagerne til og behandlingen af ​​gigt derhjemme

Du kan også spørge lægen fra relateret til nogle effektive naturlige midler til behandling af gigt. Nok med Hent Ansøgning , kan du få nem adgang til sundhed blot ved at bruge gadgets uden behov for at mødes ansigt til ansigt for at undgå risikoen for COVID-19. Download appen lige nu!

Reference:
Indonesisk tidsskrift for lægeplanter. Tilgået i 2020. Aktivitet af javanesisk chili, skeblade og selleri-urter mod hyperuricemiske rotter.
Videnskabeligt tidsskrift fra University of Lampung. Fået adgang i 2020. Effektiviteten af ​​laurbærbladsekstrakt til at sænke urinsyreniveauet hos patienter med gigtarthritis.