Vil du krympe ansigtets porer? Prøv denne naturlige maske

Jakarta - Hvilken kvinde ønsker ikke at have glat, sund og glødende ansigtshud? Det er desværre ikke alle kvinder, der er heldige at få det. Fordi nogle af dem har at gøre med hudproblemer i ansigtet. For eksempel fedtet hud, acne, til ansigtets porer, der ser forstørrede ud.

Apropos ansigtets porer, hvordan formindsker man ansigtets porer? Nå, det viser sig, at skrumpende ansigtsporer ikke kun skal bruge hudmedicin eller skønhedsprodukter. Fordi der er flere naturlige måder, du kan prøve.

Nå, her er nogle masker, der menes at kunne hjælpe med at krympe ansigtets porer.

Læs også: 6 naturlige masker til at lysne ansigtet

1. Bland æggehvide, honning og citronvand

Ansigtsmasker med en blanding af disse ingredienser anses for at være i stand til at formindske ansigtets porer. Hvordan bruges? Det er nemt. Adskil først blommer og æggehvider, og pisk derefter æggehviderne, indtil de danner skum.

Det næste trin er at blande en spiseskefuld æggehvide med den samme mængde honning. Tilsæt derefter et par dråber citronsaft. Rør godt rundt indtil dejen bliver tyk nok og ikke for ildelugtende. Påfør på ansigtet med en børste, indtil det er jævnt fordelt, lad det stå i cirka 30 minutter. Skyl derefter med ansigtsrensesæbe.

  1. Ler maske

Hvordan man krymper ansigtets porer kan også være gennem en lermaske. Denne maske anses for at være i stand til at fjerne olie, snavs og død hud, mens den formindsker ansigtets porer. Du kan bruge det en eller to gange om ugen.

Brug dog ikke denne maske samme dag som du eksfolierer din hud. Dette kan nemlig øge risikoen for irritation af huden. Derudover, før du bruger en lermaske til at krympe ansigtets porer, prøv at påføre lidt på huden først. Målet er at se allergiske reaktioner på huden.

3. Kombination af tomat, bagepulver og æblecidereddike

Udover de to ting i posen, kan denne ene maske også bruges som en måde at krympe ansigtets porer. Det der skal understreges, hvis du har følsom hud, bør du undgå at bruge denne maske. Dette skyldes, at kombinationen af ​​disse masker kan irritere huden.

Så hvordan bruger man en blanding af tomater, bagepulver og æblecidereddike til at krympe ansigtets porer? Det er ret simpelt. Bland knuste friske tomatskiver med en halv kop bagepulver og en spiseskefuld æblecidereddike.

Læs også: 6 naturlige masker til tør hudpleje

Det næste trin, påfør jævnt på ansigtet jævnt. Lad det derefter sidde i 20 minutter, før du skyller det af med en ansigtsrens.

4. Blanding af brunt sukker, aloe vera og agurk

Sådan krymper ansigtets porer med en naturlig maske til følsom hud kan bruge denne maske. Forbered først slimet fra aloe vera efter smag. Bland derefter med den mosede agurk, tilsæt brunt sukker. Efter at alle ingredienser er blandet, påfør jævnt på ansigtet med en børste, giv en let massage. Lad stå mellem 25 og 30 minutter, og skyl derefter grundigt.

Hvordan, interesseret i at prøve maskerne ovenfor for at krympe ansigtets porer? Er du stadig i tvivl, kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Praktisk, ikke?

Perfekt på en anden måde

Hvordan man krymper ansigtets porer kan faktisk være gennem nogle af maskerne ovenfor. Prøv dog at tilføje det med andre behandlinger for at få maksimale resultater. Nå, her er nogle tips anbefalet af American Academy of Dermatology til at formindske ansigtets porer.

Læs også: 6 frugter, der kan forvandles til naturlige ansigtsmaske-ingredienser

  1. Rens dit ansigt to gange om dagen

Tilstoppede ansigtsporer eller fedtet hud kan få porerne til at se større ud. Prøv derfor dit ansigt to gange om dagen for at fjerne snavs, der tilstopper porerne. Vejen er enkel.

  • Brug varmt vand. Brug ikke varmt vand, da det kan irritere din hud. Dette vil faktisk få porerne til at blive større.

  • Vask dit ansigt forsigtigt.

  • Hvis du skrubber dit ansigt for hårdt, kan det irritere din hud og forårsage betændelse. Når huden er betændt, har porerne en tendens til at forstørre sig mere.

  • Brug en blid, ikke-komedogen rengøringsmiddel. Produktet er ikke-komedogent, hvilket betyder, at det ikke tilstopper porerne. Fordi nogle skønhedsprodukter kan indeholde ingredienser, der udløser hudorme.

2. Solcreme

Hvordan man krymper ansigtets porer kan også gøres igennem solcreme eller solcreme. Prøv at beskytte din hud med solcreme hver dag. Det skyldes, at jo mere huden udsættes for solen, jo større er risikoen for hudskader. På den måde vil fastheden i ansigtshuden også falde. Nå, det er det, der får ansigtets porer til at se forstørrede ud.

For de bedste resultater skal du bruge en vandtæt solcreme med en SPF på 30 eller højere. Denne type solcreme kan hjælpe med at forhindre solskadet hud.

Vil du vide mere om, hvordan man krymper ansigtets porer? Eller har du andre hudproblemer i ansigtet? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem chat- og tale-/videoopkaldsfunktionerne kan du chatte når som helst og hvor som helst med ekspertlæger uden at skulle forlade huset. Kom nu, download applikationen nu i App Store og Google Play!

Reference:
Travlhed. Tilgået i 2020. Vil du reducere porestørrelsen? Disse 3 helt naturlige ansigtsmasker burde gøre det trick.
Healthline. Tilgået 2020. Top 8 måder at slippe af med store porer.
American Academy of Dermatology. Tilgået i 2020. Hvad kan behandle store ansigtsporer?